o uzaklarda diyenler için...

ya kendın karar ver dıo ama istemedığı için içimde bi burukluk oluo tabı

canım biraz güven kendine lütfen tamam bizimkiler de isteyerek göndermeyecekler belki çünkü ilk defa onlardan ayrılıcam ama ben gitmek istiyorum okumak istiyorum ve bi şekilde alışacağım onlardan uzak olmaya da..

ben onlarda uzak olmak ıstıorum artık cok canımı yaktılar ya

iletişim koptu... zaten hiç yanımda yoktu ama iletişim kopunca uzaklara gitmiş gibi oldu...hep uzaklarda olmasına rağmen sanki yanıbaşımdan gitmiş kadar üzüldüm... hiçbir zaman tanışamayacağız... işin üzücü yanı farzedelimki aynı şehirlerde bile olsaydık karakterlerimiz tanışmamıza engel olacaktı...

allahım hayırlısı versın canım uzakta olsun ya bizimkıler ynımzdydıda noldu anca zarar verdık kalp kırdık boşveeeeerr

aynı şehirde yaşamamısa rağmen benden çok usakta umarım çok mutlu olur.Allah karşısına doğru dürüst bir kişi çıkartır.

şimdi sen yoksun ya güneş bile aydınlatmıyor günümü ne zmanki duyuyorum sesini perdenin aralığından girer ya ışık içeri öyle oluyor yüreğim ama yetmiyor ne zamn geleceksin ozaman doğacak güneş askerim çok özledim

aynı şehirde yaşamamısa rağmen benden çok usakta umarım çok mutlu olur.Allah karşısına doğru dürüst bir kişi çıkartır.

ne kadar güzel erdemlı bişey mutlu olmasını dilemek ben yapamazdım sanırım

:) asker yolu beklemek zordur bilirim hayırlı tezkereler canım tez zamanda yanında olur inş:1hug:

glsmn naslsın cnm?
msn de hiç denk gelmiyoruz karar verdin mi gidecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…