Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık ınanıyorum bn sizinde ölemı bılmıorum ama araya mesafe girince kavgalar oluoevet çokkk zorrr ben ist da o samsundaaa
ben burdayım canım:)
arada 650 km var, ayrı geçen 8 ay var ve artık işinden ve buna bağlı olarak yorgunluğundan dolayı süresi kısalan telefon görüşmelerimiz var...
çok yorulduğumu hissediyorum, sürekli dipdibe olup da saçma sapan şeylerden kavga eden şımarık sevgililerden nefret ediyorum, ele ele dolaşanları görünce içim bi tuhaf oluyo...
ayrı şehirlerde yaşayan sevgililerden en çok kar edenler telefon operatörleri sanırım, aradaki tek bağlantı aracı malesef telefon... bi müddet sonra insan konuşcak şey de bulamıyo aslında, "bugün şöle şöle yaptım, sen naaptın canım?" "hmm ben de şöle yaptım" falan filan anca gün içinde ne yaptığımızı anlatıyoruz,çünkü artık ortak bişeyler yapamıyoruz, böle olması çok canımı sıkıyo, dile kolay 8 ay yaa, dayanılmaz bi hasret ve beraber olabileceğimize dair gitgide azalan umutlar, "seni çok seviyorum" diye başlayıp "ama" diye devam eden cümleler ve de en iyi ihtimalle 4 sene sonra bi araya gelebileceğimiz ihtimalinin yorgunluğu...
Allah tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun...senağlama
o benim hayatımın aşkı, ama imkansızlıklar peşimizi bırakmadı bi türlü, ikimizde çok yorulduk, gerçekten çok zor... keşke aşk, sevgi yetseydi ama Allah kahretsin ki sevince her şey istediğin gibi olmuyo işte, sevgi hiç bişeye yetmiyo, sürekli karşımıza engeller çıkıyo, önümüzü görmekte çok zorlanıyoruz ama seviyoruz işte...
amin canım ya aynı sorunları bnde yasıorum yanıbaşımda ama çalışıyo konusamıoruz aksm gelıo yorgun olup yatıo konusamıoruz haftada bır gun izni var oda hafta sonuna denk gelıo ben cıkamıorum askerdeyken bu kadar sorun yasamıoduk görusemedığımz için sürekli bı kavga durduk yere tavır yapmalar anlamsız küslükler oluo hersey telefonda cok haklısın bı kere görsek sankı tum kavgalar bıtecekmıs gbı günde 20 kere söledığımz senı sevıyorum kelımesıde 20 gunde bır sölenmeye basladı bnde bu durumdan cok rahatszm bunlar neden oluo bılmıorum ama allah gercekten ayırmasın ayrı koymasın sevenlerı bn bde universıteye gitcem yıne ayrı kalcaz 2 yıl o zamn kesın bıter desemde nolur bıtmesn de dıorum allahım yardım etsın bıze :gitme::1no2:
o benim hayatımın aşkı, ama imkansızlıklar peşimizi bırakmadı bi türlü, ikimizde çok yorulduk, gerçekten çok zor... keşke aşk, sevgi yetseydi ama Allah kahretsin ki sevince her şey istediğin gibi olmuyo işte, sevgi hiç bişeye yetmiyo, sürekli karşımıza engeller çıkıyo, önümüzü görmekte çok zorlanıyoruz ama seviyoruz işte...
tamm canm naptın sen neler yaptın
ne yapayım benim de sınav senem bildiğin gibi canım:)
senin hazırlıklar nasıl gidiyor, kayıt yaptırdın mı, gidip gördün mü okulunu,yurtta mı kalacaksın?
çok soru sordumsempatiksalakcinni
:) olsun bıtanem dun gttım kaydımı yaptırdım yurtta kalcam yurdum cok güzel gezdım baktım şimdi alısverısımı yapıp 26sında yolcuyum allah izin verrse
ay çok heyecanlı şeyler bunlardelikafadulden
Rabbim bize de gösterir inşAllah
umarım herşey çok güzel olur canım senin için
başka ülkelerdeydik. çok uzun süre bekledim, sabrettim ama yetmedi.. bitmesini hiç istemediğim halde bitirmek zorunda kaldım. çünkü tutunacak bir dalın olmayınca beklemek zor oluyor. birşeyden emin olmayınca, istediğin alakayı göremeyince, elini tutamayınca vs.. olmadı kabullendim. başka birini hayatıma aldım. şimdi aynı mahalledeyiz. bakalım bana geçmişimin sıkıntısını unutturabilecek mi...
canm ınşallah ya tesekkr ederım dıleklerın için cok güzel gercekten burdan ayrılmanın buruklugu var ama yınede yenı oda dolap yatak esyalar yenı ınsanlar valız yerlestrme hazırlama cok güzel heyecanlar yanı sennde dedıgın gbı allahım senyede sana yaşatsın bunları rabbim