okudumda hepinizin yazdigi ya ayri sehir ya bi sokak otedeya yani basinizda ama uzak diosunuz ben almanyadayim o turkiyede 1 bucuk senedir cikiyoruz ve sadece 3 gun gorusebildik:çok üzgünüm: kizlar ama birbirimizi ole cok seviyoruzki anlatamam bu sevgiyi size artik yan yana bi sevgili gordummu icim aciyo bakamiyorum hasret yakiyo icimi bende katilmiyorum gozden uzak olan gonuldende irak olur lafina ama mayista yine gitcem yanina 1 hafta braber gezcez bunu beklemek bile yetiyo banaopuyorumnanaktanama yinede bi huzun var hep icimizdebenneyaptımkibenneyaptımki
sahte ye katılıyorum bi yerde canım sevgi kelimeler de değil kı içinde kalbinde gizlı çok fazla da güvenmemek lazım erkeklere sonunda üzülen sen olma dıye canım umarım sende bi gün gerçek sevgiyi aşkı tadarsın [/QUOTE
iki yıl sahte kişilikle mücadele etmişim vahh banaa vahh
o trabzonda ben alanyada bi uçtan bi ucayız.....üniversitede tanıştık 2 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 2 yıl 2 gün gibi geldi geçti okul bitti ayrılık vakti geldi...önceden nasıl sürdürebiliyolar dediğim ilişki karmaşasına bende düştüm.öle zor geldiki herşey ilk başta bi yanım eksikti bi tarafım hep mutsuzdu...allah dağına göre kar verirmiş derler çok doğru bize öle bi aşk verdi ki uzaklık kendini hissettirmiyor bile artık.
o trabzonda ben alanyada bi uçtan bi ucayız.....üniversitede tanıştık 2 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 2 yıl 2 gün gibi geldi geçti okul bitti ayrılık vakti geldi...önceden nasıl sürdürebiliyolar dediğim ilişki karmaşasına bende düştüm.öle zor geldiki herşey ilk başta bi yanım eksikti bi tarafım hep mutsuzdu...allah dağına göre kar verirmiş derler çok doğru bize öle bi aşk verdi ki uzaklık kendini hissettirmiyor bile artık.
siskelebegi bence bunu gerçekten aşık olduğun zaman anlıcaksın o yüzden şimdi sevdiğine haksızlık etme:)belki oda gerçekten seviyodur sende o zaman anlarsın herşeyi canım gerçi sevgi ve aşk çok farklı şeyler senin suan hıssettığını bılemıyorum o yuzden
cnm sölediklerin birbiriyle çok çelişkilii..tabikide gerçekten aşığım seviyorumm ayrıldık
hemde belirgin bir sebep olmaksızın vede sevgisinden tek bi an bile şüphe etmediğim biriydi..ayrılırkende ona göre sevgimiz yeterli deilmiş..tek açıklaması buydu bide ekledii
3-4 ay zman ver görüşmeyelim toparlayalım kendimizi diye..( bahane bana göre ) bitti diyemedi ..ahh ahh anlat anlat bizim ki=) neyse Allah güç versn bununda üstesinden geliriz bugünlerede gülceğimiz zamanlar gelir..
canım evet haklısın sımdı okudumda yazdklarım çelişkılı k.bakma :çok üzgünüm:canım çok dalgınım bu aralar ona ver
inşallah ilişkinizi toparlar yine beraber olursunuz canım tekrar kusura bakma olurmuuu?
ne kadar güzel canım ya allah nazarlardan korusun sizi sonuna kadar gider inşallah hep böyle olsun uzaklık aranızda hiç sorun yaratmasın canım
ne dmek cnm estağfurullah tabiki insanın bir anı bir anını tutmuyo o andada doğal olarak dalgın olabilirsin hepimizde oluyor..bu arada güzel dileklerin için çok saoll ama insanı bi anda bırakıp giden bi insan dönse, unutacakmıyım çektiklerimi neyse cnm inşallah seninde herşey gönlünce olurr...
çok mutluyummmmmm:)sözlendim
hayırlı olsunnn
Allah tamamına erdirsin,herşeyin gönünüzce olması dileğiyle...
saol canım benım darısı başına allah razı olsun kuzum:1hug:
kızlar özledıgınız hep uzaktamı???
ayy canım benim ya benımde sevgilim askerdeydi bir bucuk yıl kadar inan ki bende bi sevgili görünce oturup ağlıyodum elele tutuşup gezen bi çift görmeye dayanamıyodum hasret çekmek öyle zor kı bilirim o yüzen seni anlıyorum o hüzünde o 1 haftanın sonu canım bunu düşünce burukluk oluyo içinizde bence bunu düşünmek yerine o bır haftayı nasıl geçırecegınızı düşünün allah cok mutlu etsın sizi hiç ayrılmayın sevginiz hep sürsün bir ömür boyu inşallah canım
aminn canim allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin inanin kendimize dua ederken butun sevenlerede ediyorum hasretleri icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?