o uzaklarda diyenler için...

ayy canım benim ya benımde sevgilim askerdeydi bir bucuk yıl kadar inan ki bende bi sevgili görünce oturup ağlıyodum elele tutuşup gezen bi çift görmeye dayanamıyodum hasret çekmek öyle zor kı bilirim o yüzen seni anlıyorum o hüzünde o 1 haftanın sonu canım bunu düşünce burukluk oluyo içinizde bence bunu düşünmek yerine o bır haftayı nasıl geçırecegınızı düşünün allah cok mutlu etsın sizi hiç ayrılmayın sevginiz hep sürsün bir ömür boyu inşallah canım

siskelebegi bence bunu gerçekten aşık olduğun zaman anlıcaksın o yüzden şimdi sevdiğine haksızlık etme:)belki oda gerçekten seviyodur sende o zaman anlarsın herşeyi canım gerçi sevgi ve aşk çok farklı şeyler senin suan hıssettığını bılemıyorum o yuzden

o trabzonda ben alanyada bi uçtan bi ucayız.....üniversitede tanıştık 2 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 2 yıl 2 gün gibi geldi geçti okul bitti ayrılık vakti geldi...önceden nasıl sürdürebiliyolar dediğim ilişki karmaşasına bende düştüm.öle zor geldiki herşey ilk başta bi yanım eksikti bi tarafım hep mutsuzdu...allah dağına göre kar verirmiş derler çok doğru bize öle bi aşk verdi ki uzaklık kendini hissettirmiyor bile artık.

ne güzell:asigim:

ne kadar güzel canım ya allah nazarlardan korusun sizi sonuna kadar gider inşallah hep böyle olsun uzaklık aranızda hiç sorun yaratmasın canım

Son düzenleme:

cnm sölediklerin birbiriyle çok çelişkilii..tabikide gerçekten aşığım seviyorumm ayrıldık
hemde belirgin bir sebep olmaksızın vede sevgisinden tek bi an bile şüphe etmediğim biriydi..ayrılırkende ona göre sevgimiz yeterli deilmiş..tek açıklaması buydu bide ekledii
3-4 ay zman ver görüşmeyelim toparlayalım kendimizi diye..( bahane bana göre ) bitti diyemedi ..ahh ahh anlat anlat bitmez bizim ki=) neyse Allah güç versn bununda üstesinden geliriz bugünlerede gülceğimiz zamanlar gelir..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım evet haklısın sımdı okudumda yazdklarım çelişkılı k.bakma :çok üzgünüm:canım çok dalgınım bu aralar ona ver
inşallah ilişkinizi toparlar yine beraber olursunuz canım tekrar kusura bakma olurmuuu?

ne dmek cnm estağfurullah tabiki insanın bir anı bir anını tutmuyo o andada doğal olarak dalgın olabilirsin hepimizde oluyor..bu arada güzel dileklerin için çok saoll ama insanı bi anda bırakıp giden bi insan dönse, unutacakmıyım çektiklerimi neyse cnm inşallah seninde herşey gönlünce olurr...

ne kadar güzel canım ya allah nazarlardan korusun sizi sonuna kadar gider inşallah hep böyle olsun uzaklık aranızda hiç sorun yaratmasın canım

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5saol canım senınde hersey gönlunce olur inşallah

kızlar özledıgınız hep uzaktamı???

vallaa ben bu konudaa çok dertliyim sevgilimle ikimizde istanbyldayız ama sık sık görüşemiyoruzz onun işleri çok yogun bazan ona kızıyorumm benimle ilgilenmediği içinn bazande hak veriyorum ben elimden geldiğince fırsat yaratmaya çalışıyorumm ama sanırım işi daha önemli geliyoo ve böle dediğimdede ona gelecegimiz için zemin hazırlıyorumm soluksuz çalışmam lazım diyor..bakalımm zaman neyi gösterecek..

aminn canim allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin inanin kendimize dua ederken butun sevenlerede ediyorum hasretleri icin :)

aminn canim allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin inanin kendimize dua ederken butun sevenlerede ediyorum hasretleri icin :)

ne güzel yaa yazdıklarınız beni çok duygulandırıyor:gitme:
inşallah hasret çeken her seven biran önce kavuşur sevdiğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…