o uzaklarda diyenler için...

bizde ayrıyız ve çok uzaktayız yakında olsak birbirimizi görsek kesnlikle dayanamaz barısırdık ama çok uzagız ve ben onu çok özledim(

:çok üzgünüm: neden cnm ayrı olmak zorunda mısınız?

ya hıç bi sayfada konu ilerlemio delı oluorum ya

yakınımda ama malesef göremiyorum iş yogunlugundan turizm sektöründen nefret ediyorum...

en azından bi sevdiğin var buna şükret hayatacım
dilerim artık daha sık görüşürsünüz

yıkarda "en azından bi sevdiğin var buna şükret" demişin yaaa..

ben nappcammm canımm( offf akşam oluyo sabah oluyo bölee sevgiyle bi nasılsın diyenim bileee yokkmafoldumben

yıkarda "en azından bi sevdiğin var buna şükret" demişin yaaa..

ben nappcammm canımm( offf akşam oluyo sabah oluyo bölee sevgiyle bi nasılsın diyenim bileee yokkmafoldumben

seni daha bulmadı anlaşılan prensin
biraz daha sabır canım ya
bu kadar beklemene karşın öle biri çıkaracakki allah karşına vazgeçemiyeceksin ondan
buna emin ol öle oluo hep çünkü

seni daha bulmadı anlaşılan prensin
biraz daha sabır canım ya
bu kadar beklemene karşın öle biri çıkaracakki allah karşına vazgeçemiyeceksin ondan
buna emin ol öle oluo hep çünkü

inşallah canımm yaa sağolasınn...:sinifsinif:

Benim sevdiğim de uzakta. İyi ki uzakta yoksa ya bi yerde karşılaşırsak diye kafayı yerdim ve her dışarı çıkışımda tedirgin olurdum.benneyaptımki

ne demek canım her zaman dileklerim sizinle :)

a a neden ki?CADIARZU

Uzaklık problem olduğu için doğru dürüst bir ilişkiye başlayamadık. Bir de aynı şehirde olup da ayrılmış olsaydık onu görme ihtimalim çok yüksek olacağı için unutmam daha da imkansız hale gelecekti. Neredeyse 2 yıldır suratını görmememe rağmen aklımdan çıkmıyorsa görsem durumum ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.
Bu anlamda iyi bir şey uzakta olması.

hımm anladım bak ben bu yönden düşünmemiştim hiç ama çok doğru sölüosun
herşeyin hayırlısı olsun o zaman canım senin için doğru olan bu ise böyle olsun
ama yinede sevince hertürlü acı çekiyo insan bunu anladım artık

Son düzenleme:

Evet yapacak bir şey yok. Böyle olması gerekiyordu demek ki.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım.

Bizim 5.senemiz.3 senedir ayrı şehirlerdeyiz.Ondan önce üniversitede beraberdik.Uzakta olmak gerçekten zor ama imkansız değil.Gözden ırak gönülden ırak diyede bir şey yok en azından bizim için.Hala aynı aşkla hatta daha fazlasıyla seviyorum.Tabi zararlarını da gördük uzakta olmanın..Günlerce süren gereksiz kavgalar,iletişim kopuklukları,yanlış anlaşılmalar..Hepsini atlattık.1 nisanda nikahımız var(Aynı zamanda yıldönümümüz).. Temmuzdada düğün..Bir yerde sevgi varsa orada herşey mümkün kılınabiliyor..

canım hayırlı olsun. benim eşim çok şükür yanımda ama yazını okuyunca yazmak istedim. biz de nikahımızı tanıştığımız günün 2. yılında yaptık. eşim memur olduğu için bahanemiz de vardı kaydirigubbakcemile3a.s bizce çok anlamlı oldu, biz tanıştığımız günü (sevgili olmamız 2 ay sonrasına falan tekabül ediyo ama) gerçek hayatımızın başlangıcı kabul ediyoruz çünkü...
bu arada biz de üniversitede tanıştık ve nikahımızı ailelerimizden izin alıp okuduğumuz şehirde yaptık, sonra da arkadaşlarımızla okula gittik. arkadaşlarımızla, hocalarımızla çekildiğimiz fotoğraflar içimi titretiyor :asigim:
bu arada konu dışına çıkmış diyenler için, evlenmeden önce 1 seneden fazla birbirimizden uzakta kaldık, çünkü onun okulu bitmişti ve atanmıştı, benimki devam ediyordu ama uzaklık hiç bi zaman sorun olmadı , sadece sabretmeyi öğrenmesi gerekiyor insanın....

Kesinlikle katılıyorum canım..1 nisan bizim için çok önemli bir tarih birbirimizi bulduğumuz gün:) Erken diye laf edildi ama bizim dediğimiz oldu en nihayetinde.İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
Herneyse konuya geleyim tekrardan..Uzaklık insana hakkaten sabretmeyi öğretiyor.Özlüyorsun,ah burda olsun diyorsun,kokusu geliyor burnuna gözlerin doluyor vs.Sıkıntılı bir süreç ve hala devam ediyor ne yazık ki.Temmuzda son bulacak inşallah Ama yanında olduğum her dk için beklemeye değer diyorum ve sevdiği uzakta olan arkadaşlarıma sabırlar diliyorum

canım çok sevindim ya kaç yıl olmus tütütütütü maşallah .o sorunları bende cok yaşadım bana da mesafe sevgiye engel gibi gelmiyo ne güzel evlenıosunuz darısı benım başıma ayy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…