aminn canim allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin inanin kendimize dua ederken butun sevenlerede ediyorum hasretleri icin :)
vallaa ben bu konudaa çok dertliyim sevgilimle ikimizde istanbyldayız ama sık sık görüşemiyoruzz onun işleri çok yogun bazan ona kızıyorumm benimle ilgilenmediği içinn bazande hak veriyorum ben elimden geldiğince fırsat yaratmaya çalışıyorumm ama sanırım işi daha önemli geliyoo ve böle dediğimdede ona gelecegimiz için zemin hazırlıyorumm soluksuz çalışmam lazım diyor..bakalımm zaman neyi gösterecek..
coook ösldimmmmm aşkımmmııı
kızlar ya ben sevdiğimi kaybetmekten çok korkuyorum napcam bılmıyorum durduk yere bu korku sarıyo içimi çok canım yanıyo aslında bılıyorum sevdiğim sürece bu korku olacak ama boğazım düğüm düğüm yaşamak da beni mahvediyo bana geçeçek deyinmafoldumben:Saruboceq:[/QUO olur böyle seyler canım tam anlamıyla gececek diyemem ama cok sewdiğinden dolayı böyle oluyor bende de aynı sorun war bende cok korkuyorumayrıca cok da özlüyorum farklı sehirlerdeyiz ayrıca kültürlerimz de farklı imkansız görünüo suan her sey sanki bosuna uğrasıyoruz senağlama
kızlar ya ben sevdiğimi kaybetmekten çok korkuyorum napcam bılmıyorum durduk yere bu korku sarıyo içimi çok canım yanıyo aslında bılıyorum sevdiğim sürece bu korku olacak ama boğazım düğüm düğüm yaşamak da beni mahvediyo bana geçeçek deyinmafoldumben:Saruboceq:
her ne olursa olsunn çok sevip sevilsende bence,hiç bir şeye bu kadar bağlanma canım...kendini kaybedecek kadar en azından...bak ne güzel derken bu korkular sana istediğin mutluluğu yaşaman için engel oluyor..
benim birtanem'de türkiye'de, ben almanya'da mafoldumben onu göremediğim zamanlar ne yazık ki onu gördüğüm zamanlar'dan çok daha fazla senağlama. elbette çok zorlukları var mesafenin ama gerçek sevgiye hiç birşey engel olamaz ve çok şükür bizim sevgimiz gerçek.
okulum bitince, türkiye'ye yerleşeceğim inşallah, bir buçuk senem daha var :sinifsinif:
insallah bütün sevenler tez zamanda kavuşur opuyorumnanaktan
mafoldumben
bence sevdiğiniz uzakta olsada gönülde size hep yakın yerde olsun...
benimkide şuan için uzakta ama nerde bilmiyorum canımmkaydirigubbakcemile3
gözükörolmayasıca bi türlü karşıma çıkamadııı,bekleye bekleye bu yaşa geldim yavvvv:hulya:
Rabbim gönüllere mesafe koymasın:asigim:
zemuszemus amin canım benim ya nasıl bilmiyosun nerde olduğunu ya aklım takıldı?:sm_confused:
canım şuan kimse yok yaa haniii hayatımda henüz çıkmadı karşıma,ama bir yerlerde var..en azından böyle olduğuna inanıyorum işteeebilmiyorumkismile ondan dedim bilmiyorum şuan nerde,kim,napıyor,üşüyormuu....vsmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?