o uzaklarda diyenler için...

aminn canim allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin inanin kendimize dua ederken butun sevenlerede ediyorum hasretleri icin :)

amın canım insan kendısı için istediği bi şeyi basaka kardeslerı ıcın ıstemezse dua sayılmazmıs zaten çok ıı yapıosun canım

bu sorun bizdede var ailemden dolayı cok fazla görüsemıyoruz canım iş sorun yaratabılır aranızda ama cok fazla kendı kafana takıp sorun yapma onuda sıkarsın ıkınıze üzülmeyın canım en kısa zamanda hallolur ınsallah sorunlarınız

kızlar ya ben sevdiğimi kaybetmekten çok korkuyorum napcam bılmıyorum durduk yere bu korku sarıyo içimi çok canım yanıyo aslında bılıyorum sevdiğim sürece bu korku olacak ama boğazım düğüm düğüm yaşamak da beni mahvediyo bana geçeçek deyinmafoldumben:Saruboceq:

olur böyle seyler canım tam anlamıyla gececek diyemem ama cok sewdiğinden dolayı böyle oluyor bende de aynı sorun war bende cok korkuyorum ayrıca cok da özlüyorum farklı sehirlerdeyiz ayrıca kültürlerimz de farklı imkansız görünüo suan her sey sanki bosuna uğrasıyoruz senağlama[/QUOTE]

canım ole kötü bi durum kı her sanıye ağlama alıyo benı çok zor ya aklım çıkıo gitcek die

her ne olursa olsunn çok sevip sevilsende bence,hiç bir şeye bu kadar bağlanma canım...kendini kaybedecek kadar en azından...bak ne güzel derken bu korkular sana istediğin mutluluğu yaşaman için engel oluyor..

her ne olursa olsunn çok sevip sevilsende bence,hiç bir şeye bu kadar bağlanma canım...kendini kaybedecek kadar en azından...bak ne güzel derken bu korkular sana istediğin mutluluğu yaşaman için engel oluyor..

evet canım ya durup dururken moralim bozuluyo ne oldu diye soruncada cevap veremiyorum
öyle kötü oluyorum ki napcam bilmiyorum yaa

benim birtanem'de türkiye'de, ben almanya'da mafoldumben onu göremediğim zamanlar ne yazık ki onu gördüğüm zamanlar'dan çok daha fazla senağlama. elbette çok zorlukları var mesafenin ama gerçek sevgiye hiç birşey engel olamaz ve çok şükür bizim sevgimiz gerçek.
okulum bitince, türkiye'ye yerleşeceğim inşallah, bir buçuk senem daha var :sinifsinif:
insallah bütün sevenler tez zamanda kavuşur opuyorumnanaktan

amın canım ne güzel allah hiç bozmasın mutluluğunuzu sevginiz hiç bitmesın
yanıbaşında olupta sevmedikten sonra uzakta olsun deli gibi sevsin bu daha güzel bence

bence sevdiğiniz uzakta olsada gönülde size hep yakın yerde olsun...

bence sevdiğiniz uzakta olsada gönülde size hep yakın yerde olsun...

benimkide şuan için uzakta ama nerde bilmiyorum canımmkaydirigubbakcemile3
gözükörolmayasıca bi türlü karşıma çıkamadııı,bekleye bekleye bu yaşa geldim yavvvv:hulya:
Rabbim gönüllere mesafe koymasın:asigim:

zemuszemus amin canım benim ya nasıl bilmiyosun nerde olduğunu ya aklım takıldı?:sm_confused:

zemuszemus amin canım benim ya nasıl bilmiyosun nerde olduğunu ya aklım takıldı?:sm_confused:

canım şuan kimse yok yaa haniii hayatımda henüz çıkmadı karşıma,ama bir yerlerde var..en azından böyle olduğuna inanıyorum işteeebilmiyorumkismile ondan dedim bilmiyorum şuan nerde,kim,napıyor,üşüyormuu....vsmafoldumben

hımm anladım canım peki yerimseniben
bencede bi yerlerdedir hayatının aşkı seni bulmayı beklıyodur umarım beyaz atlı prensın tez zamanda cıkar karsına seni bulur ve mutlu olursunuz uzaklarda arama belkide yakınındadır kim bılır
:

Son düzenleme:
şu kaybetme korkusu çok kötü bişi ya (

bizde ayrıyız ve çok uzaktayız yakında olsak birbirimizi görsek kesnlikle dayanamaz barısırdık ama çok uzagız ve ben onu çok özledim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…