o uzaklarda diyenler için...

ablacım sanada bütün içtenliğimle katılıorum ayrıca özel bi güne denk getirmek cok ii bi fikir ben bile yapıorum şimdiden:)
25 inde çıktık aynı gün askere gitti bir sene sonra 25 inde yüzük taktık seneye 25 indede nişasnlanırız inşallah yaa:)

aynı şehırde değilsiniz bu cok acı verır bılırım
ya sevginiz?

benim ugurumda uzaklarda ben ankaradayım canımıniçi istanbulda...
ama burda yurtdısı yazan arkadaslar var Allah sabır versin onları görünce şükrettim halime

benim ugurumda uzaklarda ben ankaradayım canımıniçi istanbulda...
ama burda yurtdısı yazan arkadaslar var Allah sabır versin onları görünce şükrettim halime

dimi neler var ama bide yanıbaşında olupta hıc sevlmeyenler daha cok acı cekıo bence
cok sevsn uzkta olsun razıyım ben yanımda benı sevmedktn sonra:teselli:

2 senedir uzakta
kaldı geriye 1.5 sene
1.5 sene sonra kavuşursak bidaha ayrılmayacağız inşAllah ama kavuşamazsak bi 5-6 sene daha hasretle kavuşmayı bekleyeceğizmafoldumben
yardım et Allah'ım

2 senedir uzakta
kaldı geriye 1.5 sene
1.5 sene sonra kavuşursak bidaha ayrılmayacağız inşAllah ama kavuşamazsak bi 5-6 sene daha hasretle kavuşmayı bekleyeceğizmafoldumben
yardım et Allah'ım

amin canım inşallah allah sabır versn tez zamanda kavuşmayı nasıp etsinde neden bu kadar cok yıl var arada?

amin canım inşallah allah sabır versn tez zamanda kavuşmayı nasıp etsinde neden bu kadar cok yıl var arada?
Birbirimizi biraz erken bulduk desem.önümüzdeki sene liseyi bitiriyoruz aynı yeri kazanabilirsek ne güzel ama kazanamazsak uzun bi süre bekleyeceğiz.Hakkımızda hayırlısı olur inşAllah

benımkıde yakınımda ama bana çok uzak artık :teselli::1no2:

niye öyle dedin cnm ayrıldınız mı yoksa:1no2:

inşallah hayırlısı olur hakkınızda canım liseyi başka yerdede kazanırsanız eğer gönlünüz bir olunca herşey güzel gider...
biz yok ayrılmadıkda onun ve benim sorunlarım yüzünden ya tartışıyoruz yada küsüyoruz bir yıl boyunca bırbırımıze tek kötü söz söylemek ama askerden gelince çok değişti

askerden dönünce değişirler mi bilmiyorum canım ama arada kötü dönemler oluyor bizde de sürekli sorun çıkıyor kavga oluyor ama düzeliyor sonuçta inşAllah sizin sorunlarınız da çözülür cnm

askerden dönünce değişirler mi bilmiyorum canım ama arada kötü dönemler oluyor bizde de sürekli sorun çıkıyor kavga oluyor ama düzeliyor sonuçta inşAllah sizin sorunlarınız da çözülür cnm

inşallah canım ya tek dileğim o askerde çok zor gnler gecirmedıkı çok rahat bı askerlık yaptı ama ynede her sey sorun oluo baskasına sınırlenıorz bırbırımze patlıorz gercı bn pek yapmıorm da onu nese inş düzelr canm benm saol dıleklerın için

cok uzaklarda ve hiç kavusamayacagımız bır hayat bızımkısı belkı bır ılıskı bıle degıl bu baskalarına ait kalplerde sıkısmıs yalan yanlıs yasanmamazı gereken his....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…