canım hayırlı olsun. benim eşim çok şükür yanımda ama yazını okuyunca yazmak istedim. biz de nikahımızı tanıştığımız günün 2. yılında yaptık. eşim memur olduğu için bahanemiz de vardı kaydirigubbakcemile3a.s bizce çok anlamlı oldu, biz tanıştığımız günü (sevgili olmamız 2 ay sonrasına falan tekabül ediyo ama) gerçek hayatımızın başlangıcı kabul ediyoruz çünkü...
bu arada biz de üniversitede tanıştık ve nikahımızı ailelerimizden izin alıp okuduğumuz şehirde yaptık, sonra da arkadaşlarımızla okula gittik. arkadaşlarımızla, hocalarımızla çekildiğimiz fotoğraflar içimi titretiyor :asigim:
bu arada konu dışına çıkmış diyenler için, evlenmeden önce 1 seneden fazla birbirimizden uzakta kaldık, çünkü onun okulu bitmişti ve atanmıştı, benimki devam ediyordu ama uzaklık hiç bi zaman sorun olmadı , sadece sabretmeyi öğrenmesi gerekiyor insanın....
canım çok sevindim ya kaç yıl olmus tütütütütü maşallah.o sorunları bende cok yaşadım bana da mesafe sevgiye engel gibi gelmiyo ne güzel evlenıosunuz darısı benım başıma ayy :)
Teşekkür ederim canımm..Aminnn en kısa zamanda senin başına inşallah
evet cok uzakta kilometreleri ben bile sayamam suan cok uzagimda ama bi okadarda yakinimda yuregimin bi kosesinde senağlama
benim ugurumda uzaklarda ben ankaradayım canımıniçi istanbulda...
ama burda yurtdısı yazan arkadaslar var Allah sabır versin onları görünce şükrettim halime
yeter ki ruhsal, duygusal acidan bir mesafe olmasin. bedensel olarak yakin olmussunuz ne farkeder o zaman.
2 senedir uzakta
kaldı geriye 1.5 sene
1.5 sene sonra kavuşursak bidaha ayrılmayacağız inşAllah ama kavuşamazsak bi 5-6 sene daha hasretle kavuşmayı bekleyeceğizmafoldumben
yardım et Allah'ım
o simdi cok uzaklarda yok hayatimda hatarilaralarda...
Birbirimizi biraz erken bulduk desem.önümüzdeki sene liseyi bitiriyoruz aynı yeri kazanabilirsek ne güzel ama kazanamazsak uzun bi süre bekleyeceğiz.Hakkımızda hayırlısı olur inşAllahamin canım inşallah allah sabır versn tez zamanda kavuşmayı nasıp etsinde neden bu kadar cok yıl var arada?
benımkıde yakınımda ama bana çok uzak artık :teselli::1no2:
Birbirimizi biraz erken bulduk desem.önümüzdeki sene liseyi bitiriyoruz aynı yeri kazanabilirsek ne güzel ama kazanamazsak uzun bi süre bekleyeceğiz.Hakkımızda hayırlısı olur inşAllah
niye öyle dedin cnm ayrıldınız mı yoksa:1no2:
askerden dönünce değişirler mi bilmiyorum canım ama arada kötü dönemler oluyor bizde de sürekli sorun çıkıyor kavga oluyor ama düzeliyor sonuçta inşAllah sizin sorunlarınız da çözülür cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?