o uzaklarda diyenler için...

cok uzaklarda ve hiç kavusamayacagımız bır hayat bızımkısı belkı bır ılıskı bıle degıl bu baskalarına ait kalplerde sıkısmıs yalan yanlıs yasanmamazı gereken his....

Neden ki o kadar imkansızmı kavuşmanız?:1no2:

benm ki uzakta çok uzak değil aslında ama ayrıldık bitti çok özlüyorum onu senağlama

benm ki uzakta çok uzak değil aslında ama ayrıldık bitti çok özlüyorum onu senağlama

allah sabır versin arkadaşım en zoruda aslında bu yanında ama bı o kadarda uzağında üzülme inş tekrar bi araya gelirsinz:1hug:

Uzaktaa cok özlüyorum hatta yoruldum artık özlemekten onu beklemek bile güzel ama bi zaman sonra insan dayanamıyo neden o burda değil yada ben neden orda değilim ( Bitsin artık bu hasret üffffff (((((((

uzaktaa cok özlüyorum hatta yoruldum artık özlemekten onu beklemek bile güzel ama bi zaman sonra insan dayanamıyo neden o burda değil yada ben neden orda değilim ( bitsin artık bu hasret üffffff (((((((

[ı]dilerim tez zamanda biter bu hasretlik canım
dilerim ya sen onun yanında yada o senın yanında olur
dilerim sana uzakta,özlüyorum kelimesini unutturur...
[/ı]

ben de yoruldum artık özlemekten
6 ay oldu göremiyorum çok özledimmafoldumben
cuma günü yıldönümümüz o kadar çok isterdim ki yanında olup ona sarılmayı ama yok olmuyor iştemafoldumben:1no2:

yok cnm olmuo aksine daha cok baglandik birbirimize 4 seneyi bitircez ins ama cok zor gercekten:gitme:

ooo maşallah darısı başıma inşallah
çok zor evet gercekten bır yıl uzak kaldım cok bağlandık bizde
geldı sonra yıne uzagız bu sefer yakınken uzagız bu daha zor..
.

ben de yoruldum artık özlemekten
6 ay oldu göremiyorum çok özledimmafoldumben
cuma günü yıldönümümüz o kadar çok isterdim ki yanında olup ona sarılmayı ama yok olmuyor iştemafoldumben:1no2:

ayyy daha nice yıllara deyim ben canım
ama üzülme inş bi sprz yapıp gelir tabı gelme şansı olursa

ayyy daha nice yıllara deyim ben canım
ama üzülme inş bi sprz yapıp gelir tabı gelme şansı olursa

sağol cnm benim
o gün gelemez ama önümüzdeki ay gelecek Rabbim yardım ederse
aman mümkünse süpriz yapmasın bana bayağı önceden söylesin geleceğini ben aşırı heyecan yapıyorum.her geldiğinde dudağım uçukluyorsempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:

:) olsun ya güzel oluyo ama bana süprz yapıp gelmşti sevgilim askerden arkadaşımla ayarlamıslar görünce şoka girdim kendime gelemedım 1 hafta dudak uçuklaması ne kelime :)

Bizde uzağız... Ayrı ayrı şehirlerde okuyoruz ama olsun... Onun için her şeye katlanırım (mesafe vs.) boshayallersmile Aradaki mesafeler bizi birbirimize daha çok yaklaştırıyo. Çok özlediğimiz için tartışmalar olmuyo değil ama birbirimizi yıpratmadan halletmeye çalışıyoruz. Onu çoooooook seviyoruuuummmmm :kedi: yerimseniben

Allah kavuştursun sizi de cnm:1hug:
Bizde de birbirimizi özledikçe tartışmalar oluyor ama ne yapalım böyle de çok güzel onunla olmak:asigim:

mesafenın engel olmaması çok iyi canım ya gerçekten
evet özlem dışında sorun kalmaz ama
ne güzel yıpranmadan ilşkidekı sorunları çözmenz
umarım tamamına erdirir allah canım çok sevındım senın adına

sevdiğiyle arasındakii mesafe en uzak olanlardan biriyim sanırım.Hiç umursamıyor beni.O kadar kötüyüm ki arkadaşlar anlatamam.Ağlayarak yazıyorum şu an.Moralim çok bozuk.

Karşılıksız aşk yaşıyorum.O başkalarıyla hep.6 aydır hep ağlıyorum.Çaresizlikten falcı falcı geziniyorum.Bi de en kötüsü dediklerinden etkileniyorum.

Karşılıksız aşk yaşıyorum.O başkalarıyla hep.6 aydır hep ağlıyorum.Çaresizlikten falcı falcı geziniyorum.Bi de en kötüsü dediklerinden etkileniyorum.

ya çol üzüldüm inş.görür senın ne kadar çok sevdiğini
ama falcıya falan gitme canım dua et sadece dua et ALLAH görüyo inanki
ağlama :1hug: adı üstünde falcı iyi yada kötü zırvalayacak bi sürü
ne kadar sevsende bu falcı ile olacak bişi diil emınım send biliosundur
sabret ve dua et canm ya

erzincandan mı yazıosun?

sağol canım.istanbul'da yaşıyorum.Doğru söylüyorsun dua etmek gerek.Herşeyi Allah bilir.Hayırlı değilmiş demekki diyorum ama olmuyor.Unutamıyorum.İlk kez böyle bir şey yaşadım.Beni görmezlikten gelmesi,umursamaması ben hariç herkesle konuşması o kadar üzüyor ki beni.Saat kaç oldu hala ağlıyorum içimdekileri boşaltıyorum burda.Kimselere anlatamıyorum artık.Arkadaşlarımı da sıkmak istemiyorum.Dua edin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…