cok uzaklarda ve hiç kavusamayacagımız bır hayat bızımkısı belkı bır ılıskı bıle degıl bu baskalarına ait kalplerde sıkısmıs yalan yanlıs yasanmamazı gereken his....
benm ki uzakta çok uzak değil aslında ama ayrıldık bitti çok özlüyorum onu senağlama
uzaktaa cok özlüyorum hatta yoruldum artık özlemekten onu beklemek bile güzel ama bi zaman sonra insan dayanamıyo neden o burda değil yada ben neden orda değilim( bitsin artık bu hasret üffffff (((((((
mesafe engel oluyormu size?
yok cnm olmuo aksine daha cok baglandik birbirimize 4 seneyi bitircez ins ama cok zor gercekten:gitme:
ben de yoruldum artık özlemekten
6 ay oldu göremiyorum çok özledimmafoldumben
cuma günü yıldönümümüz o kadar çok isterdim ki yanında olup ona sarılmayı ama yok olmuyor iştemafoldumben:1no2:
ayyy daha nice yıllara deyim ben canım
ama üzülme inş bi sprz yapıp gelir tabı gelme şansı olursa
sağol cnm benim
o gün gelemez ama önümüzdeki ay gelecek Rabbim yardım ederse
aman mümkünse süpriz yapmasın bana bayağı önceden söylesin geleceğini ben aşırı heyecan yapıyorum.her geldiğinde dudağım uçukluyorsempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:
Bizde uzağız... Ayrı ayrı şehirlerde okuyoruz ama olsun... Onun için her şeye katlanırım (mesafe vs.) boshayallersmile Aradaki mesafeler bizi birbirimize daha çok yaklaştırıyo. Çok özlediğimiz için tartışmalar olmuyo değil ama birbirimizi yıpratmadan halletmeye çalışıyoruz. Onu çoooooook seviyoruuuummmmm :kedi: yerimseniben
Allah kavuştursun sizi de cnm:1hug:
Bizde de birbirimizi özledikçe tartışmalar oluyor ama ne yapalım böyle de çok güzel onunla olmak:asigim:
Bizde uzağız... Ayrı ayrı şehirlerde okuyoruz ama olsun... Onun için her şeye katlanırım (mesafe vs.) boshayallersmile Aradaki mesafeler bizi birbirimize daha çok yaklaştırıyo. Çok özlediğimiz için tartışmalar olmuyo değil ama birbirimizi yıpratmadan halletmeye çalışıyoruz. Onu çoooooook seviyoruuuummmmm :kedi: yerimseniben
Karşılıksız aşk yaşıyorum.O başkalarıyla hep.6 aydır hep ağlıyorum.Çaresizlikten falcı falcı geziniyorum.Bi de en kötüsü dediklerinden etkileniyorum.
erzincandan mı yazıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?