- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Batsın dürüstlüğü
O anlarda öyle demiyordu,bir konuşma geçti aramızda bende evlenmezsek gibi birşey demiştim başka ihtimal mi var demişti. Bugun bunu söyledim ona ben bunu diyecek bir insan değilim dedi. Yalan dün gibi hatırımda dediği an
Ayrılma sebebi zaten bu sebeplerden ötürü Benimle bir hayat kuramayacagıymış çünkü onun seveceği kız bunları yapmamalıymışBunlar ayrılırken mi kafasına dank etmiş??
Onca zaman birlikte olduğu kişi de sizdiniz..Ne değişti??
Karaktersiz oldupu için .Hiç sevmemiş ama adam gibi demiyor kem küm
Yine sevemedim demiyor karakterimi anlatıyormuş madem bu karakterdeydim niye son iki aya kadar çok mutluymuş gibi davranıyordu bu adam
Kel hasan da bi kafam karışmadı değil
Açar tekrar engelleri istediği gibi birini bulamayınca.Ben dondum kaldım haklıymış gibi üstte çıktı beni her yerden engelledi ve tamamen çıktı hayatımdan
Ona da dedim Allah niyetine göre versin başka bir duam yok ona acınası bir İnsan çünküSevceğin kıza Allah önce akıl sonra sabır versin deseydin.
Ya da "umarım seveceğin kız biriyle başbaşa yemek yemekten bin kat ilerisini yapar ve sen hiçbirşeyden habersiz evde totonu devirip maç izliyor olursun o anlarda. Sana müstehak " da olabilir. Çok şey var da yazamyorum işte
Anamın lafıhasan kel,olayın özü bu
31Kaç yaşında?
Şey dedi bir de benim istediğim de alamadığım kimse yok olmadı. Geçmiş bir olaydan konu açılınca bu sözü de aslında karakterini ortaya seriyorKendi Brad Pitt sanki beyefendiye bak bi de utanmadan salak salak konusuyor
Yok ciddi ciddi istemiyor beni dert falan etmiyorSevgiden degil abazanlıktandı deseydi bari. Ya insan sevmediği birinin her yaptığının böyle çetelesini tutar mı? Bence baya ayrılık içine dert olmuş onun sallamıyorum havalarına girmis. Biz kadınlar duygusal varlıklarız, yakinlaşmayı da duyguyla yaşarız. Kendi içime dert olduğundan ayrılığınız sizin de içinize yaşadığınız özel şeyin kıymeti olmadığını söyleyerek dert etmek istemiş bence. Al sana 16 yaş ergen erkek aklı hiç ilerlememiş bu katıksız hödük.
Şey dedi bir de benim istediğim de alamadığım kimse yok olmadı. Geçmiş bir olaydan konu açılınca bu sözü de aslında karakterini ortaya seriyor
Benim üzerimde de egosunu oksadı bir güzel
Söylediği şeylerin hiçbirinde mantıktan eser yok. Liseli ergenler daha olgun konuşur. Okurken bile hayatımdan bir dakika üç saniye çalındı diye üzüldüm. Siz bir de böyle bir tipe altı ay maruz kalmışsınız.
Allahini seversen şu adamla hic tanışmamış gibi hayatina devam et arkadaşım... tam bi egoist terbiyesizmiş.Ha bir de öyle diyince sen insanların duygularıyla zevkleri için oynayacak bir insansın dedim. Aynen şunu dedi o zevkin alasını parayla yaşatıyorlar bir gün istersem kimsenin duygularıyla oynamam yaşarım. Böyle iğrenç konuşmalar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?