Ohoo ona kalırsa aile şirketinde 15 bin tl maaşla çalışıyordu bir konusunda, sonra 2 konu sonra işten ayrıldım canım sıkkın yazmış. Babası kovdu galiba.Konuyla ilgisi yok ama bir sey dikkatimi cekti sizin gecen yil bu zaman 4 yillik iliskiniz vardi suan 1.5 yillik nasil oluyor?
Aa ben de öğretmen oldugunu gordum bi konusundaOhoo ona kalırsa aile şirketinde 15 bin tl maaşla çalışıyordu bir konusunda, sonra 2 konu sonra işten ayrıldım canım sıkkın yazmış. Babası kovdu galiba.Ay neyse konu dışı yiyeceğim.
Erkek arkadaşımla evlilik yolunda ilerliyoruz 1.5 yıldır birlikteyiz.
Her zaman herşeyde önceliği bendim ama dün yaşanan bi konuşma beni üzdü.
Babamın işi dolayısıyla annem ve babam bazı haftasonları il dışına çıkıyorlar. Pazar günü de il dışına çıkmaları gerekiyor, bir gece kalıp gelicekler.
Ben de erkek arkadaşımla konuşurken ben yalnız kalıcam birlikte kalalım dedim.
Onun da annesi yoktu epeydir.
Annem de geliyor üçümüz kalalım dedi.güldü.Ben de üçümüz kalamıcağımızw göre dedim. O zaman sen yalnız kalacaksın dedi gülerek.
Annem de 1.5 aydır yok, pazar günü gece gelicek almaya gidicem, perşembe günü de yine olmayacak yurtdışına çıkıcak dedi.
Her dediğimi yapan önceliği ben olan insan nasıl böyle düşünür.
Çok canım sıkıldı seslenmedim sizce kim haklı ??
Sizin kafa pek hoşmuş :)) bunca yıllık annesinin benim yanımda ne kıymeti var diyorsunuz?Karşılamaya gitsin zaten tabi ki gidicek, karşılasın biraz oturup benim yanıma gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?