Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seninde inşaallah ilk seferde tutar arkadaşım. Valla Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor. Bende okadar çok şey içtim, eşimede içirdim. Hocaya bile gittim. 3 yıl bitti. Bu sefer de olmazsa naparım bilemiyorum. Anne olan kadar olmayan da o kadar çokmuş ki. Bu sitede gördüm. Tez zamanda Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı ve hayırlı birer evlat versin. Rabbim aratmasın.

bende 23 ocakta yaptırdım ilk aşılamamı.benim ne operasyon sırasında ne de sonrasında kanama,leke vs olmadı hatta akıntım bile yok.ama zaman zaman karın ağrım oluyor.aynı şekilde sabah akşam progestan kullanıyorum.umarım ümitlerimiz boşa çıkmaz ve pozitif sonuçlar alırız.

mrb canım bende asılam yaptırdım 4 gun sonra sonucu ogrencem benım de senınkı gıbıydı de benım de arada karnım falan agrıyo ama akıntı falan da oluyo bılmıyorum acaba hamıle falan mıyım ınsallah ıkımızıın de olur

merhabalar,

bizde 2. aşılamamızı yaptırdık Bugün 8. günüm. Beklemek o kadar zor ki. Doktor 30 Ocakta kan testi yaptır dedi. Rabbim inşaallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür...

mrb cnm ya o kadar yazıyorum kımse cvp yazmıyo ıkımızde aynı gun ogrencez heralde sonucu bende yaptırdım asılama senın de arada karnın agrıyo mu yanı cok degıl de akıntı oldugunda falan agrıyo mu

ay ne güzel 4 gün dediğin ne ki hemen geçer.canım inşallah hamilesindir.sonucu mutlaka yaz buraya olur mu

Merhaa çiğdem26, inşallah aşılaman tutmuştur ve hamilesindir.Bende ege ünv ne gidiyorum.İlk aşılama olacak benimki.Şu anda menogon adlı iğneden yapıyorum hergün.sanırım önümüzdeki hafta yaparlar aşılamayı. Sen memnun kaldınmı egeden?Çatlatma iğnesini ve Aşılamayı adetinin kaçıncı günü yaptılar? Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

Hadi inşallah hayırlısıyla sonucun pozitif çıkar. Ben de aralık aşılaması olarak heyecanını paylaşıyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar bende şubat ayında kısmetse ilk aşılamamı yaptıracağım.Çok heyecanlıyım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ilk aşılamada tutsun herkesin bebişi olsunİkinci aşılamasını yaptıracak olanlar tavsiye edebileceğiniz birşey varmı?Hani aşılama sonrası yada öncesi yapılması gereken şansı arttırmak adına bildiğiniz birşey varmı?:26:

merhaba canım... bende ilk aşılamamı şubat ayında yaptırcam ALLAH yardımcımız olsun

arkadaşlar bende 18 ocakta 2. aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam tutmustu ama düşük oldu.. ama bu seferkınde bel ağrısı dısında hıc bır belırtı yok tutmadı sanırım ...

arkadaşlar bende 18 ocakta 2. aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam tutmustu ama düşük oldu.. ama bu seferkınde bel ağrısı dısında hıc bır belırtı yok tutmadı sanırım ...

mrb canım bende asılam yaptırdım da senın ılk asılamanda ne gııbı belırtılerın vardı bana yazar mısın

mrb canım bende asılam yaptırdım da senın ılk asılamanda ne gııbı belırtılerın vardı bana yazar mısın

bıde asılamada dusuk oranı daha yuksek sanırım onun ıcın de doktor progestan verıyo onu kullandın mı hıc

canım ilk aşılamamda göğüslerde şikinlik. hassasiyet vardı ucları cok acıyordu, akıntı, kasıklarıma ansızın kısa sürelı sancı giriyordu... gecelerı uyuyamıyordum sureklı uyanıyordum evet hamıle oldugumu ogrendıgımden ıtıbaren progeston kullandım canım inş seninde benım de ve tüm isteyenlerin de aşılaması tutar ve vbebek sahıbı olurlar...

bıde asılamada dusuk oranı daha yuksek sanırım onun ıcın de doktor progestan verıyo onu kullandın mı hıc

evet canım bıde uzun sure sonra hamıle kalındıgı ıcın vücut hemen kabullenmıyormus ve düşük oluyormus ve ben sureklı yatmama ragmen düşük oldu

evet canım bıde uzun sure sonra hamıle kalındıgı ıcın vücut hemen kabullenmıyormus ve düşük oluyormus ve ben sureklı yatmama ragmen düşük oldu

hayırlısı olsun cnm ben asılamaya basladıgım gun ılaca da basladım ama hıc yatmadım ben asılamayı yapınca 15 dakıka uzandım sadece sende kı tum belırtıler bende de var uyuyamama dısında benımde sag kasıgıma agrı gırıyo arada bılmem artık nedendır ptesı ıns hayırlı sonuc alırım ıns ısteyen herkese de nasıp olur senınde daha ılkınde tutmus buda tutar ıns

benden ıkı gun sonra yaptırmıssın sende ıns ıkı gun aralıklarla ıyı haberler verırız bırbırımıze

benden ıkı gun sonra yaptırmıssın sende ıns ıkı gun aralıklarla ıyı haberler verırız bırbırımıze

iş canım bizde burdan haykırarak bende hamileyim diyebiliriz Allahın izniyle pazartesimi yaptırcaksın testını hadı hayırlısı bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…