merhaba arkadaşım benimde 20 ocak da ege üniversitesinde yapıldı aşılamam.aşılamadan sonra doktor 3 saate kadar yatmamı söyledi.eve geldigimde operasyonda rahme yerleştirilen metalden olsa gerek çok hafif kan geldi.şuan 4.gün ve beyaz akıntı ve aşırı gaz var sürekli gaz çıkarıyorum ve karnım iyce şişti.ara ara çok afif ağrılarım oluyor.günde 2 defa progestan kullanıyorumm .sendeki belirtiler nedir rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecekk.
bende 23 ocakta yaptırdım ilk aşılamamı.benim ne operasyon sırasında ne de sonrasında kanama,leke vs olmadı hatta akıntım bile yok.ama zaman zaman karın ağrım oluyor.aynı şekilde sabah akşam progestan kullanıyorum.umarım ümitlerimiz boşa çıkmaz ve pozitif sonuçlar alırız.
merhabalar,
bizde 2. aşılamamızı yaptırdık Bugün 8. günüm. Beklemek o kadar zor ki. Doktor 30 Ocakta kan testi yaptır dedi. Rabbim inşaallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür...
mrb canım bende asılam yaptırdım 4 gun sonra sonucu ogrencem benım de senınkı gıbıydı de benım de arada karnım falan agrıyo ama akıntı falan da oluyo bılmıyorum acaba hamıle falan mıyım ınsallah ıkımızıın de olur
merhaba arkadaşım benimde 20 ocak da ege üniversitesinde yapıldı aşılamam.aşılamadan sonra doktor 3 saate kadar yatmamı söyledi.eve geldigimde operasyonda rahme yerleştirilen metalden olsa gerek çok hafif kan geldi.şuan 4.gün ve beyaz akıntı ve aşırı gaz var sürekli gaz çıkarıyorum ve karnım iyce şişti.ara ara çok afif ağrılarım oluyor.günde 2 defa progestan kullanıyorumm .sendeki belirtiler nedir rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecekk.
mrb canım bende asılam yaptırdım 4 gun sonra sonucu ogrencem benım de senınkı gıbıydı de benım de arada karnım falan agrıyo ama akıntı falan da oluyo bılmıyorum acaba hamıle falan mıyım ınsallah ıkımızıın de olur
Hadi inşallah hayırlısıyla sonucun pozitif çıkar. Ben de aralık aşılaması olarak heyecanını paylaşıyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah
ay ne güzel 4 gün dediğin ne ki hemen geçer.canım inşallah hamilesindir.sonucu mutlaka yaz buraya olur mu
Kızlar bende şubat ayında kısmetse ilk aşılamamı yaptıracağım.Çok heyecanlıyım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ilk aşılamada tutsun herkesin bebişi olsunİkinci aşılamasını yaptıracak olanlar tavsiye edebileceğiniz birşey varmı?Hani aşılama sonrası yada öncesi yapılması gereken şansı arttırmak adına bildiğiniz birşey varmı?:26:
merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama düşünüyorum.acaba istanbulda yaptıranlar varsa hangi hastanede ve nekadara yaptırdıklarını yazabilirlermi?
bende 23 ocakta yaptırdım ilk aşılamamı.benim ne operasyon sırasında ne de sonrasında kanama,leke vs olmadı hatta akıntım bile yok.ama zaman zaman karın ağrım oluyor.aynı şekilde sabah akşam progestan kullanıyorum.umarım ümitlerimiz boşa çıkmaz ve pozitif sonuçlar alırız.
arkadaşlar bende 18 ocakta 2. aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam tutmustu ama düşük oldu.. ama bu seferkınde bel ağrısı dısında hıc bır belırtı yok tutmadı sanırım ...
mrb canım bende asılam yaptırdım da senın ılk asılamanda ne gııbı belırtılerın vardı bana yazar mısın
mrb canım bende asılam yaptırdım da senın ılk asılamanda ne gııbı belırtılerın vardı bana yazar mısın
bıde asılamada dusuk oranı daha yuksek sanırım onun ıcın de doktor progestan verıyo onu kullandın mı hıc
evet canım bıde uzun sure sonra hamıle kalındıgı ıcın vücut hemen kabullenmıyormus ve düşük oluyormus ve ben sureklı yatmama ragmen düşük oldu
hayırlısı olsun cnm ben asılamaya basladıgım gun ılaca da basladım ama hıc yatmadım ben asılamayı yapınca 15 dakıka uzandım sadece sende kı tum belırtıler bende de var uyuyamama dısında benımde sag kasıgıma agrı gırıyo arada bılmem artık nedendır ptesı ıns hayırlı sonuc alırım ıns ısteyen herkese de nasıp olur senınde daha ılkınde tutmus buda tutar ıns
benden ıkı gun sonra yaptırmıssın sende ıns ıkı gun aralıklarla ıyı haberler verırız bırbırımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?