Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
5.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çokda üzerine düşmedim olur dedim.ama 2 senedir tedavi görüyorum.kist aldırdım.tek tüpüm kapalı,bu 4. aşılamam olucak

ıns olur cnm ama bence sen bı doktoruna sor yanı benımde pek bılgım yok yanlıs yonlendırmıs olmıyım en ıyısı doktora danısmak

5.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çokda üzerine düşmedim olur dedim.ama 2 senedir tedavi görüyorum.kist aldırdım.tek tüpüm kapalı,bu 4. aşılamam olucak

inş olur canım Allahtan ümit kesılmez bır zamanı vardır bende 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunum yok ama olmayınca olmuyor ilk aşılamam tutmustu ama hüsranla sonuclandı. şimdi 2. sini denedık bakalım önumuzdekı hafta ıcınde bellı olucak inşşş hepimizin göbişleri dolar:)

kızlar ben cıktım sızı ark olarak eklıycem ıyı haberlerımızı paylasırız bırbırımızle kıb

kızlar ben cıktım sızı ark olarak eklıycem ıyı haberlerımızı paylasırız bırbırımızle kıb

tamam canım ıyı akşamlar ıns güzel haberlerde bulusur ve bırbırımız ıcın dua etmeyı unutmayalım.. sen ekle ben nasıl eklendıgını bilmıyorum henuz

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.dilerim rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,tertemiz evlatlar nasib eder,içindede bizlere.

arkadaşlar bende 18 ocakta 2. aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam tutmustu ama düşük oldu.. ama bu seferkınde bel ağrısı dısında hıc bır belırtı yok tutmadı sanırım ...

merhaba arkadaşım sizin probleminiz neydi bizde bu ay ilk aşılamamızı yaptırcaz.

pardon canım ya sorununuz yokmuş inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun

selam canlarrr

4 ay önce laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm tikali acilmazmis,dogustan (
sali günü asilama icin doktorla görüsmeye gidicez 3 senedir olmuyor sizce kapali tüplerde asilama fayda edermi ??

mrb cnm ya o kadar yazıyorum kımse cvp yazmıyo ıkımızde aynı gun ogrencez heralde sonucu bende yaptırdım asılama senın de arada karnın agrıyo mu yanı cok degıl de akıntı oldugunda falan agrıyo mu

Merhabalar, Evet ama ben çok korkuyorum. 30'unda test yaptırmayadabilirim. Ayrıca 29'uda benim doğum günüm. Rabbim inşaallah bana en güzel hediyeyi verir... Haber ver muhakkak sonucunu bende yaptırır yaptırmaz haber veririm. Benim kasıklarıma çok sık ağrı giriyo. Özellikle çok iş yapınca veya uzun süre ayakta durunca. Bide akıntım çok. Ama bunların hepsi psikolojikte olabilir. Bilmiyorum ki. 10. günü idrar testi yaptım. Herkes çıkmaz dedi merak ettim yaptım negati çıktı Rabbim seni beni tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün...

niye kimse cevap vermiyor anlamiyorum demekki kimse tek tüple hamile kalma mücadelesi vermiyor yada yardimci olmak istemiyorlar yada siteye kimse girmiyorrrrr

:)

arkadaşlar yok mu tahlil yaptırıp sonuç alan ??? bana dr.um 16.gün adet görmezsen gel dedi ama ben sanırım dayanamıcam ve p.tesi 12. günüm kanda baktırıcam :) çıkar mı sizceee???

selam canlarrr

4 ay önce laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm tikali acilmazmis,dogustan (
sali günü asilama icin doktorla görüsmeye gidicez 3 senedir olmuyor sizce kapali tüplerde asilama fayda edermi ??

merhaba.benimde sol tüpüm kapalı açılamadı.ama sağ tüpümlede hamile kalabilirmişim.salı günü 4. aşılama yapılıcak.yani benim doktorum olabiliceni söyledi.bence çok kafana takma bu tek tüp olayını.inan benimde o kadar kafam karışmıştıki,dün yamurta takibi için doktora gittim.benim sol tüpüm kapalıya zaten soldaki yumurtalarda çok verimli değilmiş.sağdaki daha iymiş.sende sol yumurtalarının gelişimini öğren doktorundan bence.umarım herşey yolunda giderde hepimiz bebek hasretimizi bitirir bir an önce kavuşuruz bebeklerimize.

ıns olur cnm ama bence sen bı doktoruna sor yanı benımde pek bılgım yok yanlıs yonlendırmıs olmıyım en ıyısı doktora danısmak

sanırım senin sonuç yarın belli olucak.işallah hayırlı haberler verirsin.benim gibi çocuk hasreti çekenlerden hamileyiiiiiiiiim müjdesi duymak bana moral olucak.allah gönlüne göre verir işallah.

Sagol canim allah razi olsun insallah isteyen herkese nasip olur bu duygu
Ben anlatamiyorum dedim doktoruma sag yumurtalarim iyi ama
Sag tup tikali sol yumurtada Gelismiyor diye
- onu bilemeyizki hangi ay nerden olucagini diyor
kafam karisik inaninki kime inancamida
Bilmiyorum

niye kimse cevap vermiyor anlamiyorum demekki kimse tek tüple hamile kalma mücadelesi vermiyor yada yardimci olmak istemiyorlar yada siteye kimse girmiyorrrrr

:)

sen hiçç merak etme canım benim doğuştan sol tüpüm yok ayrıca yarım rahimliyim.ama 3. aşılamada hamile kaldım fakat 10 haftalıkken kalbi durdu aldılar...
allah vermek isterse veriyor.sen dualarını eksik etme yeterki....

arkadaşlar bende yarın 2.aşılamamı yaptırcam zeynep kamilde ilkide tutmuştu ama kalbi durmuştu inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı olur
hepimize kolaylık ve sağlıklı bebişler versin rabbim

arkadaşlar yok mu tahlil yaptırıp sonuç alan ??? bana dr.um 16.gün adet görmezsen gel dedi ama ben sanırım dayanamıcam ve p.tesi 12. günüm kanda baktırıcam :) çıkar mı sizceee???

ne yaptın tahlil işini.inşallah pozitif çıkar sonucun.sonucu yazarmısın bize

( seft ) canım naptın yaptırdınmı test sonucunu beklıyoreum hadı guzel haberlerle beklıyorum senı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…