5.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çokda üzerine düşmedim olur dedim.ama 2 senedir tedavi görüyorum.kist aldırdım.tek tüpüm kapalı,bu 4. aşılamam olucak
5.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çokda üzerine düşmedim olur dedim.ama 2 senedir tedavi görüyorum.kist aldırdım.tek tüpüm kapalı,bu 4. aşılamam olucak
kızlar ben cıktım sızı ark olarak eklıycem ıyı haberlerımızı paylasırız bırbırımızle kıb
inş olur canım Allahtan ümit kesılmez bır zamanı vardır bende 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunum yok ama olmayınca olmuyor ilk aşılamam tutmustu ama hüsranla sonuclandı. şimdi 2. sini denedık bakalım önumuzdekı hafta ıcınde bellı olucak inşşş hepimizin göbişleri dolar:)
arkadaşlar bende 18 ocakta 2. aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam tutmustu ama düşük oldu.. ama bu seferkınde bel ağrısı dısında hıc bır belırtı yok tutmadı sanırım ...
inş olur canım Allahtan ümit kesılmez bır zamanı vardır bende 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunum yok ama olmayınca olmuyor ilk aşılamam tutmustu ama hüsranla sonuclandı. şimdi 2. sini denedık bakalım önumuzdekı hafta ıcınde bellı olucak inşşş hepimizin göbişleri dolar:)
mrb cnm ya o kadar yazıyorum kımse cvp yazmıyo ıkımızde aynı gun ogrencez heralde sonucu bende yaptırdım asılama senın de arada karnın agrıyo mu yanı cok degıl de akıntı oldugunda falan agrıyo mu
selam canlarrr
4 ay önce laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm tikali acilmazmis,dogustan(
sali günü asilama icin doktorla görüsmeye gidicez 3 senedir olmuyor sizce kapali tüplerde asilama fayda edermi ??
ıns olur cnm ama bence sen bı doktoruna sor yanı benımde pek bılgım yok yanlıs yonlendırmıs olmıyım en ıyısı doktora danısmak
merhaba.benimde sol tüpüm kapalı açılamadı.ama sağ tüpümlede hamile kalabilirmişim.salı günü 4. aşılama yapılıcak.yani benim doktorum olabiliceni söyledi.bence çok kafana takma bu tek tüp olayını.inan benimde o kadar kafam karışmıştıki,dün yamurta takibi için doktora gittim.benim sol tüpüm kapalıya zaten soldaki yumurtalarda çok verimli değilmiş.sağdaki daha iymiş.sende sol yumurtalarının gelişimini öğren doktorundan bence.umarım herşey yolunda giderde hepimiz bebek hasretimizi bitirir bir an önce kavuşuruz bebeklerimize.
niye kimse cevap vermiyor anlamiyorum demekki kimse tek tüple hamile kalma mücadelesi vermiyor yada yardimci olmak istemiyorlar yada siteye kimse girmiyorrrrr
:)
arkadaşlar yok mu tahlil yaptırıp sonuç alan ??? bana dr.um 16.gün adet görmezsen gel dedi ama ben sanırım dayanamıcam ve p.tesi 12. günüm kanda baktırıcam :) çıkar mı sizceee???
ne yaptın tahlil işini.inşallah pozitif çıkar sonucun.sonucu yazarmısın bize[/QU]
olmadı be canım az önce adet oldum((((((( nasipten öte köy yok !!! umarım diğer beklemede olan arkadaşlardan güel haberler alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?