hayırlı olsun tebrik ederim canım bebeğin. o konuda hiç bilgim yok benim ultrasonda baktı 5haftalık dedi bide kan tahlili yaptırdım 1000 cıktı deger okadar haftaya kalp atısları için gidecegiz inşallah doktora.
çok gzüel bi haber hayırlı olsun canım kaç yasındasın bu arada
Canım ben 38 yaşındayım. Bugün gittim dr. USG göre 5+2 dedi. Kesemizide gördük. Kalp atışları için 2 hafta sonra dedi. Hadi bakalım hayırlısı..
kızlarr yaa bugun 8+4 oldum ama aynı zamandada hamıle kaldığımdan beri 2.ye grip oluyorum yaa bebeğime bi zarar gelıcek die korkuyorum çok benım gibi olan varmı aranızda bı zararı olurmu bebeğime(
merhaba arkadaşlar..bende hemen hemen 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.ve şu an yaklaşık 6+3 günlük hamileyim.yalnız geçen hafta ultrasonda sadece bebek kesei göründü ve bana kaç haftalık olduğu söylenmedi.kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gelmemi söylediler. bu normalmi sizce cvp verebilecek birileri varmı
merhaba canım hayırlı olsun.. kalp atışlarını ben 7+1 de duymuştum normal yani merak etme...
merhaba arkadaşlar ben de dün öğrendim hamiş olduğumu 5,5 haftalık yalnız benim hafif lekelenme şeklinde kanamam var çok korkuyorum dün doktora gittim kanama artarsa istirahat vereceğini söyledi. Sizin buna benzer lekelenmenz oldu mu? Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum
progestan verdimi canım ?
progestan kullanabilirsin dedi eğer lekelenme bugün de devam ederse fitil olarak kullanmayı düşünüyorum günde 3 kez ama doktorun söylemesine göre progestan kullanana bir avantaj sağlamıyor kullanmayana da dezavantaj sağlamıyormuş bebek düşecekse biz seni pamuklara sarsak yine düşer dedi
hah ben de tam onu sorcaKTIM ya ellerim ayakalrım dökülüyor resmen boğazımda da yanma var napmak lazım
merhaba canım hayırlı olsun.. kalp atışlarını ben 7+1 de duymuştum normal yani merak etme...
tşk ederim cnm bu cuma günü tekrar dr. a gidicem umarım kalp atışlarını duyarım da içim rahat eder. şimdiden tüm arkadaşlara sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirmelerini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?