ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun.benim kan değerim 27 bin ,progesteronda 18,40 çıktı geçen hafta.değerler çok iyi dedi,bugünde baktı sadece kese göründü.senin kalp atışı için erken değilmi bana 3 hafta sonra dedikalp atışı için..

günaydın kızlar... nasılsınızz nasıl gidiyo umarım güzel bi gün geçirirsinizzz ben de ise mide bulantısı var 2-3 gündür sabahları ama istifra ettikten sonra yine yiyorum ben boğazımda durmuyo hani yani şimdilk kendinize bebbiişlerinize iyi bakınn bide bende kulakta tıkanma oluyo sizdede varmı böle bişii saçma gelmesin çünkü hormonlar değişince oluyomuş böle sanki oğlumdada olmuştu gibi geliyo bana

herkese merhabalar, nasılsınız ne var ne yok kızlar? bende durumlar aynı, bu ara acayip halsizlik bitkinlik var üzerimde ayakta zor duruyorum haftaya kontrolümüz var bakalım neler dicek dr umuz...öpüyorum hepinizi, kendinize dikkat edin

merhaba kızlar bende bu topiğe dahilim inşallah hayırlısı ile ocak anne adayıyım.8 . hf içindeyim.kalp atışını geçen hafta duyduk ancak çok minik.bu hafta yine kontrole gideceğiz.15 gün sonra yine gelin demişti doktorum.

kızlarr yaa bugun 8+4 oldum ama aynı zamandada hamıle kaldığımdan beri 2.ye grip oluyorum yaa bebeğime bi zarar gelıcek die korkuyorum çok benım gibi olan varmı aranızda bı zararı olurmu bebeğime (

kızlarr yaa bugun 8+4 oldum ama aynı zamandada hamıle kaldığımdan beri 2.ye grip oluyorum yaa bebeğime bi zarar gelıcek die korkuyorum çok benım gibi olan varmı aranızda bı zararı olurmu bebeğime (

hah ben de tam onu sorcaKTIM ya ellerim ayakalrım dökülüyor resmen boğazımda da yanma var napmak lazım

merhabalarrr ben de bugün kalp sesini duydum çok şükür...benim minik de 1,5 cm olmuş...tansiyon problemi oluştu ben de hamilelikle birlikte holter taktılar bugün...sabaha kadar ölçecekmiş

merhaba arkadaşlar..bende hemen hemen 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.ve şu an yaklaşık 6+3 günlük hamileyim.yalnız geçen hafta ultrasonda sadece bebek kesei göründü ve bana kaç haftalık olduğu söylenmedi.kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gelmemi söylediler. bu normalmi sizce cvp verebilecek birileri varmı

merhaba canım hayırlı olsun.. kalp atışlarını ben 7+1 de duymuştum normal yani merak etme...

merhaba canım hayırlı olsun.. kalp atışlarını ben 7+1 de duymuştum normal yani merak etme...

bende perşembe günü tekrar gidicem doktora. hem bir sürü tahlil istedi onların sonuçlarını göstericem, hemde ultrosona giricem. lakin perşembe günü 7. hafta bitiyor, kalp atışı duymak için erken mi olur acaba ????

Merhaba arkadaşlar ben de dün öğrendim hamiş olduğumu 5,5 haftalık yalnız benim hafif lekelenme şeklinde kanamam var çok korkuyorum dün doktora gittim kanama artarsa istirahat vereceğini söyledi. Sizin buna benzer lekelenmenz oldu mu? bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum

progestan verdimi canım ?

progestan verdimi canım ?

progestan kullanabilirsin dedi eğer lekelenme bugün de devam ederse fitil olarak kullanmayı düşünüyorum günde 3 kez ama doktorun söylemesine göre progestan kullanana bir avantaj sağlamıyor kullanmayana da dezavantaj sağlamıyormuş bebek düşecekse biz seni pamuklara sarsak yine düşer dedi

yok canım walla ben hastanede çalışıyorum progestanı benm düşük tehlikem falan yoktu verdi içemedm fitilini werdi bırakma zorla dedi iç yani

hah ben de tam onu sorcaKTIM ya ellerim ayakalrım dökülüyor resmen boğazımda da yanma var napmak lazım

ilaçta içemicemize göre bol bol meyve yemeye çalışıyorum vede tavuksuyu çorba içtim dün 3 tabak bugun daha iyiyim dune nazaran bidaha grip olmak istemiyorum yaaaa hamıleliğmden beri 2. grip oluşum yeterrrrrrr :))

tşk ederim cnm bu cuma günü tekrar dr. a gidicem umarım kalp atışlarını duyarım da içim rahat eder. şimdiden tüm arkadaşlara sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirmelerini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…