ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

Hoşgeldin.Hayırlı olsun bebişin.
Ne kadar şanslısın burda çoğu kişinin mide bulantıları oldukça yoğun benimde öyleydi 12 haftaya girince biraz hafifledi şimdi daha iyiyim 13. haftamdayım.

Hoşgeldin.Hayırlı olsun bebişin.
Ne kadar şanslısın burda çoğu kişinin mide bulantıları oldukça yoğun benimde öyleydi 12 haftaya girince biraz hafifledi şimdi daha iyiyim 13. haftamdayım.

Bu benim ikinci hamileliğim. Birincisinde hiç bir şikayetim olmamıştı, bunda sadece baş dönmesi oldu işte. Ama çok döndü gerçekten sandalyede otururken dönüyordu, düşmeyim diye resmen sandalyaye yapışıp bekliyordum geçsin diye.

:) aynı sorun bendede var otobüse falan binmekte çok zorluk çekiyorum, temizlik yaparken bile 3 5 kez mola vermek zorunda kalıyorum düşecek gibi oluyorum ama geçicek inş dört gözle bekliyorum:)

hoşgeldin

maşallah çok şanslısın gerçekten bende hep imrenmişimdir böyle bulantısız bir hamilelik dönemi geçireyim ilk kızımda daha berbattım hayatım kararmıştı resmen lavobadan içeri giremiyordum artık öyle kilo vermiştim ki doğumda bile verdiğim kiloların hızına yetişememiştim:))şimdi ilki kadar değil ama yinede bulantılarım gün boyu devam geçiceği günü iple çekiyorum:)inşallah herkes seninki gibi rahat bir dönem geçirir:)

meraba canım benımde dogumum 20 ocak . aynı zamana denk gelmişiz. benimde kusma olmadı şimdiye kadar ama yemek kokularına karşı çok midem bulanıyo. baska şikayetım yok cok sukur. allahım hepimize kolay hamilelik gecirmeyı bebeklerimizi kucamıza almayı nasıp etsın

yeni annişler hoşgeldiniz...Çok sükür bu hamileliğimde bulantım çok az oldu ama bu seferde iştahım yok..hayırlısı artık.

merhaba arkadaşlar bend 11 haftalık hamileyim sat 15 nisan ocak 20 gibi doğum kısmetse aynı hafta da olup cinsiyetin öğrenen var mı konuyu da okuyorum bi yandan daha ilk sayfalardayım çok merak ediyorum cinsiyetini allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah...

merhabaa; benimde şu an 13. haftam bitti 12 haftada ikili testi yaptırdım
ikili testte ultrasona bakan dr erkek olabileceğini söyledi
ama kendi doktorum bişiy söylemek için henüz erken olduğunu söyledi..
bende bekliyorum:) belki ikili testi yaptırırsan doktorun bi tiyo verebilir.

çin takvimine göre de baktın mı :) doktorun dediğiyle tutuyor mu diye evet aslında 2,5 aylık anlıyorlarmış ama söylemiyorlarmış doktorlar hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için...
aslında ikili test içinde bi sorum olacak doktor haftaya gitmemi istiyor ama haftaya izne çıkmış olucam ve şehir dışında olucam geldiğimde gitsem geç mi olmuş olur doktor 11 temmuzda çağırdı ben 18 temmuzda gidebilirim ya da 8 inde olur izne çıkmadan siz tam olarak kaçıncı haftalarda yaptırdınız ikili testi..?

ikili test 11-14 haftaları arası yapılıyor istersen doktorunu arayıp izne çıkmadan öncede yaptırabilirsin ikili testini sölersin tatile çıkacağını yada geldiğinde 14.haftan bitmemiş olursa geldiğinde olur.cinsiyetini şuana kadar öğrenen olmadı sanırım tam olarak benimde 11 temmuzda randevum var bakalım bende merak ediyorum o zamn sölicekmi:)o zaman 13.haftada olmuş oluyorum..

Tamam senden haber bekliyorum:) açıkcası çok merak ettim bu durumu:)

güzelim girdim bebek büyümüş maaşallah 7 cm olmuş baya da haerektliydi ama cinsiyetle ilgili bir şey söylenmedi ultrasonda da yazmadı...:))

güzelim girdim bebek büyümüş maaşallah 7 cm olmuş baya da haerektliydi ama cinsiyetle ilgili bir şey söylenmedi ultrasonda da yazmadı...:))

maşallah bebişine:)

üf yaaaaa yine merak etmeye devam edicem temmuzun 20 sinde üçlü teste gidicem sanırım o zaman cinsiyetide kesinleşir ama daha çok varrr nasıl beklicem:)

benim sat 23 nisan geçen haftaki kontrolde erkek göründü dedi dr

Çin takvimindede erkek diyor:) aslında bende doktorun gördüğünü düşünüyorum yanılma korkusundan söylemiyorlar bence. İkili testide 14. haftana kadar yaptırabilirsin sorun olmaz, ben tam 12 haftalıkken yaptırdım.

benim sat 23 nisan geçen haftaki kontrolde erkek göründü dedi dr
evet aramızda 1 hafta var benimde 15 nisan kesin mi söyledi yoksa benziyor mu dedi hayırlı olsun canım öğrendiğin çok heyecanlı bi andır heralde ben ne yaparım çok merak ediyorum yarın gidicem bende doktora hem ikili test için sorucam zamanı hemde belki bizde senin gibi şanslıyızder erkenden görürüz

Ne kadar erken söylemiş benim sat 30 mart 13. haftam bitmiş durumda ama kesin bişiy bilmiyorum hala belki erkek olabilirmiş
evet bence senin doktorun emin olmadan söylemek istememiş tabi onlar bizim içimizdeki heyecanı tahmin edemedikleri için geciktiriyolar... kızlar geç gösteriyo derler ama hayrlısı olsun senin için de :)

benimde çin takviminde erkek diyor herkesin de uyuyormuş çin takvimine göre güya ama bakalım hayırlısı benim gönlümden geçen kız ama tabiki sağlıklı olsun öncelikle hepimizinki

mrb adet tarihim bnmde 28 mart 1 hafta önce söledi doktor cinsiyetini erkekmiş doktor görmüştür ama emin olmadığndan sölemiyodur

hay allahım ya bak şimdi iyice meraklandım nasıl bekliycem bir ay:)
başka bi doktoramı gitsem acaba
ha birde erkek bebekler erken belli ederlermiş yani öle diyolar.

seremi 2002;
benimde en başta gönlümden kız geçiyordu sonra erkek olabilir diyince biraz aklım kaydı ne yalan söyleyeyim:)
neyse hayırlısı diyelim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…