canım bugün özel hastaneye çıktık ve kontrolde kalp atışı olmadığı gibi kesede bozulmaya başlamış kürtaj dedi doktor çok iyiydi ve ordakilerin davranışları biraz tuzluydu ama eşimle burda olsun enazından temiz ve güvenli dedik ilk hamilelik oluncu llk hamılelikte idrek genel yapıyorlarmış oyüzden öyle oldu ki bende kaldıramam onu kasardım kendimi şuan kanamam var ağrı filan yok allaha şükür doktor temiz dedi ama haftaya yine çıkacağım ve 5 6 ay bekle denemelere dedi bakalım kısmet bidaha hamile kalırsam hep gitmeyi düşünüyorum temiz ve güler yüzlüydüler ki biz hamileyken ilgi istiyoruz ama böyle bi durumda gerçi hiç kendimde değildim sanki o olanları ben yaşamadım ve fasulye hala benle gibi ama gerçekten davranış önemli gerçi benim devlette de şansıma doktorum iyiydi ama neler duyuyoruz
inşallah herkeze hayırlı ve sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin rabbim
kusura bakma canım cvp biraz geç oldu ama yeni gördüm:))
benim sat 11 nisan bugün tam 11 haftalık ama benim bebiş
biraz geç oluşmuş ultrosonda 1 hafta sonradan geliyoruz :)
seninde sanırım bugün 11+3 yada 4 günük az varmış aramızda:)
evet bakalım doğumda nasıl olacak allah kısmet ederse.dr.16 oak dedi ama...çok var daha değişir tabi
merhaba arkadaşlar..yeni üye olsam da 2 yıldır kk takipçisiyim..ben de ocak annesiyim inş allahın izniyle....allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn...
hoşgeldin canım sağlıcakla al inşallah sende bebeğini kucağına..
Kızlar bişey sorcam herkesin bebeği büyük benim 10. Hafta ve bebek 2,8 cm gibi hala acaba bi sorunmu var ya çok merak ediyorum bir çok arkadaş forumda yazmış herkesin neredeyse 5-6 cm lerde benimki neden daha küçük korkuyorum yaaa
merhaba arkadaşlar..yeni üye olsam da 2 yıldır kk takipçisiyim..ben de ocak annesiyim inş allahın izniyle....allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn...
benim sat 23 nisan geçen haftaki kontrolde erkek göründü dedi dr
Kızlar bişey sorcam herkesin bebeği büyük benim 10. Hafta ve bebek 2,8 cm gibi hala acaba bi sorunmu var ya çok merak ediyorum bir çok arkadaş forumda yazmış herkesin neredeyse 5-6 cm lerde benimki neden daha küçük korkuyorum yaaa
merhabalar,10. haftadayım 2 kilo aldım,sizde kilo artışı nasıl,fazla gibi geldi bana?
benim 1o.hafta bu hafta geçen hafta gittiğimde 2.5 cm dedi doktor 7.haftada gittiğimden neredeyse 10 kat daha fazla büyümüş,bundan sonra asıl çok çok hızlı büyüyecek telaşlanma iyi bebeğin, kilo aldn mı sen ben 58 kilo ile başlamıştım şuan 60 kiloyum,2 ayda 2 kilo böyle giderse kapılardan geçemiycem diye korkuyorum,doktor 30 ocak dedi doğuma senin tarih ne??
teşekkür ederim :))inş bakalım yarın 2li test için hastaneye gidicem....inş bi terslik çıkmaz..benim için de dua edermisiniz?
merhabalar,10. haftadayım 2 kilo aldım,sizde kilo artışı nasıl,fazla gibi geldi bana?
bende bu hafta 12. hafta tamamlandı bende daha kilo almadım ama 11 temmuzda kontrolüm var ozaman ne çıkar bilemiyorum:))
ama nedennn en tombul anne ben olacağım galiba:))kızlar ama bende bulantı falan hiç bişey yok sanki hamile değilim,acaba sizde bulantı,kusma var mı ondan mı kilo alamadınız,bilemiyorum ki daha 2 ayda 2 kilo aldım heralde kapılardan geçemiycem ben ilerde:))
ama nedennn en tombul anne ben olacağım galiba:))kızlar ama bende bulantı falan hiç bişey yok sanki hamile değilim,acaba sizde bulantı,kusma var mı ondan mı kilo alamadınız,bilemiyorum ki daha 2 ayda 2 kilo aldım heralde kapılardan geçemiycem ben ilerde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?