ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

geçmiş olsun canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin herkese inşallah.alışması zor ama tekrar hamile kaldığında unutacaksın inşallah sıkma canını.

evet bakalım doğumda nasıl olacak allah kısmet ederse.dr.16 oak dedi ama...çok var daha değişir tabi

evet bakalım doğumda nasıl olacak allah kısmet ederse.dr.16 oak dedi ama...çok var daha değişir tabi

banada 16 ocak dedi:)ama geriden geldiği için az biraz daha geç olabilir dedi gerçi benim ilk bebeğim sezeryanla oldu mecburen buda büyük ihtimal öyle olur o yüzden belli olmaz gelişimini tamamlarsa bendede bir sorun olmazsa 16 ocak ve civarı olabilir sağlıkla bir gelsek hayırlısı ile o günlere:))

merhaba arkadaşlar..yeni üye olsam da 2 yıldır kk takipçisiyim..ben de ocak annesiyim inş allahın izniyle....allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn...

Kızlar bişey sorcam herkesin bebeği büyük benim 10. Hafta ve bebek 2,8 cm gibi hala acaba bi sorunmu var ya çok merak ediyorum bir çok arkadaş forumda yazmış herkesin neredeyse 5-6 cm lerde benimki neden daha küçük korkuyorum yaaa

ben de merak ediyordum canım.. Belki bu yardımcı olur biraz...

Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek

benim sat 23 nisan geçen haftaki kontrolde erkek göründü dedi dr

ocak annesiyim kısmetse bende.. şimdi sizi okurken şaşırdım benim 22 nisan SAT.. çok erken değilmi cinsiyet görmek için?? ben kalp atışı için gittim en son ikili test için 5 hafta sonrasına randevu verildi ne alemde hiç nilmiyorum şu an .. o zaman gittiğimde belli olurmuki benimde?? hani 15-16 haftalardan sonra diyorlar diye biliyorumda ben...

benim 1o.hafta bu hafta geçen hafta gittiğimde 2.5 cm dedi doktor 7.haftada gittiğimden neredeyse 10 kat daha fazla büyümüş,bundan sonra asıl çok çok hızlı büyüyecek telaşlanma iyi bebeğin, kilo aldn mı sen ben 58 kilo ile başlamıştım şuan 60 kiloyum,2 ayda 2 kilo böyle giderse kapılardan geçemiycem diye korkuyorum,doktor 30 ocak dedi doğuma senin tarih ne??

merhabalar,10. haftadayım 2 kilo aldım,sizde kilo artışı nasıl,fazla gibi geldi bana?

YOK canım ben 58-59 arasıydım hala aynıyım bi değişikşik yok kiloda

bende bu hafta 12. hafta tamamlandı bende daha kilo almadım ama 11 temmuzda kontrolüm var ozaman ne çıkar bilemiyorum:))

ama nedennn en tombul anne ben olacağım galiba:))kızlar ama bende bulantı falan hiç bişey yok sanki hamile değilim,acaba sizde bulantı,kusma var mı ondan mı kilo alamadınız,bilemiyorum ki daha 2 ayda 2 kilo aldım heralde kapılardan geçemiycem ben ilerde:))

çok rahat geçirdiğinden dolayı olabilir canım ben biraz sorunlu geçiriyorum gerçi yemem yine ayynı hamilelik öncesi gibi ama bu kişiden kişiyede değişebiliyor ben kızıma olan hamileliğimde 6.aydan sonra göbişim çıkmaya tam olarak kilo almaya başlamıştım şimdi nasıl olur bilemiyorum:)

aynen. göbeğim kalçam her yanım çıktı benim.. mide bulantım olmayınca ye babam ye.. aman yarasın ye.. şimdiden genişleyiverdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…