ama nedennn en tombul anne ben olacağım galiba:))kızlar ama bende bulantı falan hiç bişey yok sanki hamile değilim,acaba sizde bulantı,kusma var mı ondan mı kilo alamadınız,bilemiyorum ki daha 2 ayda 2 kilo aldım heralde kapılardan geçemiycem ben ilerde:))
aynen. göbeğim kalçam her yanım çıktı benim.. mide bulantım olmayınca ye babam ye.. aman yarasın ye.. şimdiden genişleyiverdim :))
ahh ahhh olamzmı canımm tam dedim bitti herhalde bulantı yok geldiler yine 7 kilo verdim ben ama benim canım acayip tatlı çekiyoo... bu arada ikili yaptıran varmı aranızda
tatlı hakkı falanmı acababenimde tatlı deyince içim kalkıyor napıcam bilmem bu arada vardı bir kaç arkadaş ikili test yaptıran banada az kaldı iple çekiyorum pazartesiyi:))
naptın canım nasıl geçti test sonuçların?
kaçıncı haftadasın canım,kaç kilo aldın?? ben ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum artık,yarım saatte yürüyorum bir de akşamları yemek yemiyorum,şimdilik önlemlerim bu kadar:))
ama yanlış yapıyorsun senin 3 öğün ana 3 öğün ara yemkelrini yemen şart neden akiam yemeğini yemiyorsun öyle olur mu hiç bebek 3aydan sonra senden besleniyor ve aç kalabilr susuz kalabilr kesinlikle yemek yemen lazım
merhabalar,10. haftadayım 2 kilo aldım,sizde kilo artışı nasıl,fazla gibi geldi bana?
her sabah duş alıp badem yağı suruyorum ben.ilk hamılelgımde hıc catlagım olmadı ınsşl.bunuda catlaksız atlatırım.
Bende badem yağı ile kakao yağını karıştırdım ama hem kokusu biraz ağır geliyor hemde badem yağı tüylenme yapar diyorlar sende öyle bi sorun oldumu
hayır hiç problem olmadı.doktorumun verdiği remlerıde almıstım ben ama vucudumu nemlı tutamadılar badem yagı kadar.o yuzden hep bırer tupten sonra bıraktım krem ısını.karıstırmadan dene ıstersen,kakao yagı kokuyor cunku.saf badem yagından hıc sıkayetcı dıılım halen.bu arada tuylenmeyıde ılk defa duydum..
merhaba kızlar,bu hafta sık sık ve uzun süreli baş ağrısı olmaya başladı,neden olabilir bu sorunu benden başka yaşayan var mı aranızda,karanfil çayını tavsiye etti bi arkadaşım biraz rahatlatıyo ama tekrarlıyo,ilaç da alamıyorumgözümün içinden enseme kadar damarlar ağrıyo!
kızlar bugün ikili test için kan verdim sonuç çrş günü yani bir hafta bekleyeceğiz inş. bişey çıkmaz.kıpır kıpırdı içimde çok mu yaramaz olacağız nedir?
malesef testi yaptıramadım..(5 temmuz gecesi bebeğimi düşük yaptım..anensefali teşhisi kondu ve yaşama şansı olmadığı için.............
arkadaşlar bu arada çatlak oluşumunu engellemek için bişiy kullanmaya başladınızmı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?