ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

ahh ahhh olamzmı canımm tam dedim bitti herhalde bulantı yok geldiler yine 7 kilo verdim ben ama benim canım acayip tatlı çekiyoo... bu arada ikili yaptıran varmı aranızda

aynen. göbeğim kalçam her yanım çıktı benim.. mide bulantım olmayınca ye babam ye.. aman yarasın ye.. şimdiden genişleyiverdim :))

kaçıncı haftadasın canım,kaç kilo aldın?? ben ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum artık,yarım saatte yürüyorum bir de akşamları yemek yemiyorum,şimdilik önlemlerim bu kadar:))

ahh ahhh olamzmı canımm tam dedim bitti herhalde bulantı yok geldiler yine 7 kilo verdim ben ama benim canım acayip tatlı çekiyoo... bu arada ikili yaptıran varmı aranızda

tatlı hakkı falanmı acaba benimde tatlı deyince içim kalkıyor napıcam bilmem bu arada vardı bir kaç arkadaş ikili test yaptıran banada az kaldı iple çekiyorum pazartesiyi:))

tatlı hakkı falanmı acaba benimde tatlı deyince içim kalkıyor napıcam bilmem bu arada vardı bir kaç arkadaş ikili test yaptıran banada az kaldı iple çekiyorum pazartesiyi:))

kızlar bu haftada bebişlerimiz idrar yapmaya başlıyormuş:) göz rengi belli oluyormuş,göz kapakları oluşuyormuş,cinsel organları şeklini almaya başlıyormuş,veeeeee haftada 450 gr almaya başlayacmışızzzz,bu da ayda 2 kilo demek:))

kızlar bugün ikili test için kan verdim sonuç çrş günü yani bir hafta bekleyeceğiz inş. bişey çıkmaz.kıpır kıpırdı içimde çok mu yaramaz olacağız nedir?

kilo konusuna gelince ilk baştan verdiğim 3 kg ın 500 gr ını geri alabildim sadece.iştah ufak ufak açılacak galiba bu saatte hamur işi yedim(

kaçıncı haftadasın canım,kaç kilo aldın?? ben ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum artık,yarım saatte yürüyorum bir de akşamları yemek yemiyorum,şimdilik önlemlerim bu kadar:))

ama yanlış yapıyorsun senin 3 öğün ana 3 öğün ara yemkelrini yemen şart neden akiam yemeğini yemiyorsun öyle olur mu hiç bebek 3aydan sonra senden besleniyor ve aç kalabilr susuz kalabilr kesinlikle yemek yemen lazım

yoo biz akşam yemeğimizi 18:30 da yediğimizden akşam geç saatte yemiyorum,meyve yatarkende sütümü içip yatıyorum,çocuk gelişimciyim canım dikkat etmez miyim ben,fakat poğaça,hamur işi,kek ,börek ,çörek zaten pek sevmem onları tüketmiyorum,aşırı kilo almak istemiyorum ,dikkatli düzenli olmaya çalışıyorum,ama bakalım ,

her sabah duş alıp badem yağı suruyorum ben.ilk hamılelgımde hıc catlagım olmadı ınsşl.bunuda catlaksız atlatırım.

her sabah duş alıp badem yağı suruyorum ben.ilk hamılelgımde hıc catlagım olmadı ınsşl.bunuda catlaksız atlatırım.

Bende badem yağı ile kakao yağını karıştırdım ama hem kokusu biraz ağır geliyor hemde badem yağı tüylenme yapar diyorlar sende öyle bi sorun oldumu

Bende badem yağı ile kakao yağını karıştırdım ama hem kokusu biraz ağır geliyor hemde badem yağı tüylenme yapar diyorlar sende öyle bi sorun oldumu

hayır hiç problem olmadı.doktorumun verdiği remlerıde almıstım ben ama vucudumu nemlı tutamadılar badem yagı kadar.o yuzden hep bırer tupten sonra bıraktım krem ısını.karıstırmadan dene ıstersen,kakao yagı kokuyor cunku.saf badem yagından hıc sıkayetcı dıılım halen.bu arada tuylenmeyıde ılk defa duydum..

ben henüz krem falan almadım aslında almayıda düşünmüyorum doğal bişiyler kullanmak istiyorum. birde vazelinin çok iyi bi nemlendirici olduğunu duydum hamileyken kullananlarda oldukça fazla.

merhaba kızlar,bu hafta sık sık ve uzun süreli baş ağrısı olmaya başladı,neden olabilir bu sorunu benden başka yaşayan var mı aranızda,karanfil çayını tavsiye etti bi arkadaşım biraz rahatlatıyo ama tekrarlıyo,ilaç da alamıyorum gözümün içinden enseme kadar damarlar ağrıyo!

canım aynı sorunu ben de yaşıyorum, çok şiddetli başağrılarım oluyor ama bu haftalarda olabilirmiş bir yerde okumuştum... mecburen dayanacaz, geçer inşallah:2::84:

kızlar bugün ikili test için kan verdim sonuç çrş günü yani bir hafta bekleyeceğiz inş. bişey çıkmaz.kıpır kıpırdı içimde çok mu yaramaz olacağız nedir?

inşallah sorun olmaz canım merak etme hayırlı sonuçlar gelsin inşallah minişten cinsiyeti hakkında bişey demedimi doktorun yada şuzaman gel bakalım diye falan..

malesef testi yaptıramadım..(5 temmuz gecesi bebeğimi düşük yaptım..anensefali teşhisi kondu ve yaşama şansı olmadığı için.............

ooyyyy canım çok üzüldüm (ama demekki Rabbim öyle istemiş vardır bundada bir hayır canım çok çok çok geçmiş olsun...

arkadaşlar bu arada çatlak oluşumunu engellemek için bişiy kullanmaya başladınızmı?????

ben daha başlamadım zaten öyle göbişte çıkmaya başlamadı ama kızımda bebe yağı kullanmıştım hiç çaatlak oluşmadı şimdide bebe yağı kullanmayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…