ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

günaydın ocak anneleri uyuyomusunuz yaawhhh... iki gündür kimsede uğramamış haberlerinizi gelişmeleri bekliyorum... bende ya yarın yada çarşamba gidicem doktora bakalım mıncık ne alemde...

günaydın ocak anneleri uyuyomusunuz yaawhhh... iki gündür kimsede uğramamış haberlerinizi gelişmeleri bekliyorum... bende ya yarın yada çarşamba gidicem doktora bakalım mıncık ne alemde...

gerçekten kimsecikler yok herkes tatile gitti herhalde ..........bende bugün ikili test için gittik tam 12 haftam ölçümleri iyi inşallah tahlil sonucuda iyi çıkar bi hafta beklicez:) doktor cinsiyetiyle ilgili hiç bişey sölemedi sizden ne haber

üff neden bu doktorlar cinsiyeti saklamaya bu kadar meraklılar anlamıyorum:)

inşlhh iyi çıkar sonuçlar cnm bende yarın gitcem bakalım istiyecekmi ikliyi belki yaptırmam bellide deil yani...cinsiyetini gördüyse söler aslında ama bende sorcam yarın... devlete mi gidiyosun sen cnmmm

inşlhh iyi çıkar sonuçlar cnm bende yarın gitcem bakalım istiyecekmi ikliyi belki yaptırmam bellide deil yani...cinsiyetini gördüyse söler aslında ama bende sorcam yarın... devlete mi gidiyosun sen cnmmm

özele gidiyorum ama aslında devlete gitmeyi çok istiyorum orda çok iyi doktorlar var ama inanılmaz kalabalık olduğu için ürküyorum ilgilenmezler diye düşünüyorum artı devletin tahlilleri daha doğru gibi geliyo kafam karışık yani halaa

benimde bugün kontrolüm vardı gittim ölçümlerin hepsi çok şükür normaldi 2 li test vardı ama ben istemedim 3 lüde istemiyorum bebiş uyuyodu hiç sağa sola dönmek gibi bir niyeti yoktu bende kıyamadım zaten o yüzden cinsiyeti konusunda pek irdelemedim bir ay sonra tekrar kontrol var napalım nasipse o zman öğrenirim:))

inşallah hayırlısı geç olsun güç olmasın.
bugün bebişime çamaşır aldım don aldım donansın diyeymiş.bide patik aldım o da patiğin hazır hadi gel demekmiş.:)) merak işte aldım ilk eşyası onlar.sende aldın mı ben böyle bişeyi yeni duydum çok hoşuma gitti.

Ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum evet kalabalık ama zaten randevuyla gidiyorsun ve sırana göre giriyorsun hiç sorun olmuyo çokta güzel ilgileniyorlar özelede gidiyorum ama sadece doğum için yani devlet hastanesinde doktor seçme şansım olsa hiç özele gitmem doğumda bayan doktor olsun istiyorumda

:) ilk don alınır diye bende duymuştum; ama benim bebişimin ilk eşyası nevresim takımı oldu tesadüfen:)

çok iyi yapıyosun valla ben napcam bilmiyom gittiğim doktor iyi ama hala kafam karışık sen hangi ildesin

nasıl randevuylamı gidiyosun ben bilmiyorum acaba heryerde öylemi :?

ben İstanbuldayım zeynep kamil hastanesini belki duymuşsundur, internetten randevu alıyorum yada telefonla alınıyo. fazla beklememe bile gerek kalmıyo. birde ben devlet hastanesine daha çok güveniyorum nedense... Bence sende bi kezde olsa devlete giderek deneyebilirsin memnun kalmazsan yine özele devam edersin

Son düzenleme:
merhabalar 11.haftadayım bende yarın ikili test için gideceğim erken gidiyorum ama önümüzde ki haftalarda il dışında olacağım baş ağrım hiç geçmiyo ne yapacağımı bilmiyorum artık 2 gün kesintisiz ağrıyor dün çok şiddetliydi moralim bozuk yemek yiyemiyorum normalde iştahım açıktı ayağa kalkınca artık başım dönüyor gözlerim kararıyor eşim yurt dışına gitti görüşemiyoruz bayramda beni de alacak çok özlüyorum annemlere geldim hiç gülmüyorum bile hiç keyfim yok çok zor geçer oldu ne yapacağımı bilmiyorum

ikili için erken deilmi ben bugün gittim doktora 3 hafta sonra dedi devlet hastanesibde bu arada bende yokum 3 hafta sonra memlekete gidicem orda giderim doktora zaten niyetim yok ikiliyi yaptırmaya sadece rutin kontroller 5 aylık olunca renkli ultrason isterim daha iyi

2 liyi yapmasam 3 lü yapsam ikisi de aynı değil mi?

arkadaşlar ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyo bicicekbiböcek sen kaçıncı haftadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…