günaydın ocak anneleri uyuyomusunuz yaawhhh... iki gündür kimsede uğramamış haberlerinizi gelişmeleri bekliyorum... bende ya yarın yada çarşamba gidicem doktora bakalım mıncıkne alemde...
gerçekten kimsecikler yok herkes tatile gitti herhalde ..........bende bugün ikili test için gittik tam 12 haftam ölçümleri iyi inşallah tahlil sonucuda iyi çıkar bi hafta beklicez:) doktor cinsiyetiyle ilgili hiç bişey sölemedisizden ne haber
üff neden bu doktorlar cinsiyeti saklamaya bu kadar meraklılar anlamıyorum:)
dimi niye söylemezler bizimkinde görsede söylemicek bi tip var garantici bizim gittiğimiz doktor sanınırm ben doğomda öğrencem allah izin verirse:)
gerçekten kimsecikler yok herkes tatile gitti herhalde ..........bende bugün ikili test için gittik tam 12 haftam ölçümleri iyi inşallah tahlil sonucuda iyi çıkar bi hafta beklicez:) doktor cinsiyetiyle ilgili hiç bişey sölemedisizden ne haber
inşlhh iyi çıkar sonuçlar cnm bende yarın gitcem bakalım istiyecekmi ikliyi belki yaptırmam bellide deil yani...cinsiyetini gördüyse söler aslında ama bende sorcam yarın... devlete mi gidiyosun sen cnmmm
tüh azıcık kopya verseydi yaaabende pazartesi gidicem çok az kaldı ve çok heyecanlıyım benim doktorda söylemez gibi geliyr ya hadi hayırlısı sölemezse bir ay sonraya kalıcak artık neyse sağlıkla gelsinlerde varsın geç öğrenelim napalım:)inşallah sende çarşamba günü güzel sonuçlar alırsın..
özele gidiyorum ama aslında devlete gitmeyi çok istiyorum orda çok iyi doktorlar var ama inanılmaz kalabalık olduğu için ürküyorum ilgilenmezler diye düşünüyorum artı devletin tahlilleri daha doğru gibi geliyo kafam karışık yani halaa
inşallah hayırlısı geç olsun güç olmasın.
bugün bebişime çamaşır aldım don aldım donansın diyeymiş.bide patik aldım o da patiğin hazır hadi gel demekmiş.:)) merak işte aldım ilk eşyası onlar.sende aldın mı ben böyle bişeyi yeni duydum çok hoşuma gitti.
Ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum evet kalabalık ama zaten randevuyla gidiyorsun ve sırana göre giriyorsun hiç sorun olmuyo çokta güzel ilgileniyorlar özelede gidiyorum ama sadece doğum için yani devlet hastanesinde doktor seçme şansım olsa hiç özele gitmem doğumda bayan doktor olsun istiyorumda
çok iyi yapıyosun valla ben napcam bilmiyom gittiğim doktor iyi ama hala kafam karışık sen hangi ildesin
nasıl randevuylamı gidiyosun ben bilmiyorum acaba heryerde öylemi :?
merhabalar 11.haftadayım bende yarın ikili test için gideceğim erken gidiyorum ama önümüzde ki haftalarda il dışında olacağımbaş ağrım hiç geçmiyo ne yapacağımı bilmiyorum artık 2 gün kesintisiz ağrıyor dün çok şiddetliydi moralim bozuk yemek yiyemiyorum normalde iştahım açıktı ayağa kalkınca artık başım dönüyor gözlerim kararıyor eşim yurt dışına gitti görüşemiyoruz bayramda beni de alacak çok özlüyorum annemlere geldim hiç gülmüyorum bile hiç keyfim yok çok zor geçer oldu ne yapacağımı bilmiyorum
ikili için erken deilmi ben bugün gittim doktora 3 hafta sonra dedi devlet hastanesibde bu arada bende yokum 3 hafta sonra memlekete gidicem orda giderim doktora zaten niyetim yok ikiliyi yaptırmaya sadece rutin kontroller 5 aylık olunca renkli ultrason isterim daha iyi
2 liyi yapmasam 3 lü yapsam ikisi de aynı değil mi?
madem yaptıracaksın 2li yaptır zaten 2 li yaptırınca bazı doktorlar 3lü önermiyolar yani 2 daha tercih ediliyorr doktor tarafından
öyle mi bunu bilmiyordum,şimdi gidiyorum hastaneye umarım herşey iyi olur..
ikili için erken deilmi ben bugün gittim doktora 3 hafta sonra dedi devlet hastanesibde bu arada bende yokum 3 hafta sonra memlekete gidicem orda giderim doktora zaten niyetim yok ikiliyi yaptırmaya sadece rutin kontroller 5 aylık olunca renkli ultrason isterim daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?