selam,kızlar 3'lü test ve 4.'lü test hangi haftalarda yaptırılıyorrrr??
Arkadaslar ,
Kac kg aldınız ?
Uyku düzeniniz nasıl?
Kasıklarınızda ağrı oluyor mu ?
Hangi takviye ilaçları alıyorsunuz ?
(Kan hapı, magnezyum, vitamin(decavit) ve kabızlıga karsı dufhalac surup)
kızlar merhaba ben uzun süre yoktum meleketteydim
şu an 17 haftalığım
165 gram
18 cm
ferrevit die vitamin kullanıyorum sadece
uyku düzenim bozuldu
kasık ve bel ağrısı baştan beridir var
10 kilo verdim şimdiye kadar aşırı mide yüzünden
cinsiyetimiz henüz bilinmiyor
2li,3lü yaptırmadım
doktor bi hafta önden gidiyo bebek dedi
hayırlısı
bu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba siz cinsiyetini ne hissediyodunuz ne çıktı
anne adaylarının hissettiği olurmuş diye bişi duydum doğru mu çok merak ediyorum ?
benim erkek ve hissettiğim gibi oldubu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba siz cinsiyetini ne hissediyodunuz ne çıktı
anne adaylarının hissettiği olurmuş diye bişi duydum doğru mu çok merak ediyorum ?
ya bide şu kabızlığa bitkisel yada kendine bi çözüm yolu bulan var mı acep çok madurum özellikle bu hafta
bende doğru çıktı :) erkek hissettim erkek olacağını öğrendim..
ikili test neden istemedi doktor genç annelere genellde istemiyolar sen de genç annelerdenmisin yoksa
ama bebeşin önce gitmesine sevindim çünkü benimki 1 hafta geriden geliyo
doktor istedi istersen yaptır dedi ama biz eşimle karar verdik yaptırmadım bu benim ikinci gebeliğim yaşımla alakası yoktur çünkü ilk gebeliğimde 18 yaşımdaydım yaptırdım onda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı yaptırmak istemedik zaten doğunca yapılıyor testler aldırmak gibide bi niyetim olmadığı için yani...şu an 23 yaşımdayım inşlhh allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...bugün tesadüf oğlumun usg si geçti elime tamda şuanki bebeğimin haftası ağırlığla aynı saklıycam ikisinide
bu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba siz cinsiyetini ne hissediyodunuz ne çıktı
slm . bende bebeğimin erkek oldugunu hissetmiştim en başından beri. hatta rüyalarımda bıle görüyodum hep. bende ınanıyorum annenın bebeğinin cinsiyetini hissettiğine.
cinsiyt öğrenemeyen bi benmi kaldım bu topikte ya oğlumda içime kız doğmuştu lakin erkek dediler şimdide erkek hissediyorum ama bilemiyorum eşim kız diyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?