ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

merhaba,ocak anneleri:))bende inşallahh ocak ortaları gibi alıcam kızımı kucağıma..bu topik çok guzel olmuş burdan deneyimlerimizi paylaşmamız cok faydalı olur hepimize..ben şu an 17+5 haftalığım..çok şukur katlanılması zor bulantılarım geçti..kasık agrım yok denebilir bazen ani kalkışlarda hareketlerde oluyor sadece..geceleri wc ye gitmekten sık sık uykum bölünüyor..kullandıgım ilaçlar elevit ve gyno ferro sanol demir hapı..ama demir ilacını aldıgımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum maalesef bunun için ne yapıcam bilmiyorumhala devam ederse doktorumu aramam gerekicek sanırım..balık yiyemediğimi soyleyınce omega ıstedım ama yemeni öneririm dedi dün ilk defa yedim ama haftada iki kere tüketebilirmiyim bilmiyorum ama hergün bir avuc ceviz yemeye özen gösteriyorum..kalsiyum da cok onemliymiş her gün ik büyük bardak süt içiyorum..çatlak kremine iki hafta önce başladım müstela kullanıyorum..aklıma gelenler şimdilik bunlar:)tekrar görüşürüz sevgiler..

kızlar merhaba ben uzun süre yoktum meleketteydim

şu an 17 haftalığım
165 gram
18 cm
ferrevit die vitamin kullanıyorum sadece
uyku düzenim bozuldu
kasık ve bel ağrısı baştan beridir var
10 kilo verdim şimdiye kadar aşırı mide yüzünden
cinsiyetimiz henüz bilinmiyor
2li,3lü yaptırmadım
doktor bi hafta önden gidiyo bebek dedi
hayırlısı

15+5 teyim 3 kilo aldım
uyku düzenim iyi sadece eskisinden daha erken kalkıyorum
kasık agrım yok
elevit, magnezyum,gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum

ikili test neden istemedi doktor genç annelere genellde istemiyolar sen de genç annelerdenmisin yoksa
ama bebeşin önce gitmesine sevindim çünkü benimki 1 hafta geriden geliyo

bu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba siz cinsiyetini ne hissediyodunuz ne çıktı

anne adaylarının hissettiği olurmuş diye bişi duydum doğru mu çok merak ediyorum ?

ya bide şu kabızlığa bitkisel yada kendine bi çözüm yolu bulan var mı acep çok madurum özellikle bu hafta

bu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba siz cinsiyetini ne hissediyodunuz ne çıktı

anne adaylarının hissettiği olurmuş diye bişi duydum doğru mu çok merak ediyorum ?

bende doğru çıktı :) erkek hissettim erkek olacağını öğrendim..

selamlarr bende ocak annesi olucam Allahın izniyle ama aranızda en son ben doğum yapıcam sanırım 31 ocak dedi doktor bende şubat annelerini takip ediyodum ama burayıda merak ediyorum çünkü ocak annesiyim

benim erkek ve hissettiğim gibi oldu çok şükür
ya bide şu kabızlığa bitkisel yada kendine bi çözüm yolu bulan var mı acep çok madurum özellikle bu hafta

ben doktorun verdiği tozu bikez kullandım pişman oldum wc den çıkamadım oyüzden meyveye yüklendim bide kayısı suyu iç o önlüyo kabızlığı ben öyle yapıyorum

ikili test neden istemedi doktor genç annelere genellde istemiyolar sen de genç annelerdenmisin yoksa
ama bebeşin önce gitmesine sevindim çünkü benimki 1 hafta geriden geliyo

doktor istedi istersen yaptır dedi ama biz eşimle karar verdik yaptırmadım bu benim ikinci gebeliğim yaşımla alakası yoktur çünkü ilk gebeliğimde 18 yaşımdaydım yaptırdım onda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı yaptırmak istemedik zaten doğunca yapılıyor testler aldırmak gibide bi niyetim olmadığı için yani...şu an 23 yaşımdayım inşlhh allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...bugün tesadüf oğlumun usg si geçti elime tamda şuanki bebeğimin haftası ağırlığla aynı saklıycam ikisinide

hayılısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim canım

slm . bende bebeğimin erkek oldugunu hissetmiştim en başından beri. hatta rüyalarımda bıle görüyodum hep. bende ınanıyorum annenın bebeğinin cinsiyetini hissettiğine.

ben ilkinde erkek olacağına emindim sanki, insanlar belli oldu mu diye sorduklarında "hayır ama ben zaten biliyorum erkek "dememek için zor duruyorudum bu sefer o derece yoğun bir his olmadı ama gönlümden kız olması geçiyordu, vee kız Allah sağlık versin bebeklerimize inşallah, gerisi teferruat tabi

cinsiyt öğrenemeyen bi benmi kaldım bu topikte ya oğlumda içime kız doğmuştu lakin erkek dediler şimdide erkek hissediyorum ama bilemiyorum eşim kız diyo bakalım

benimde içime erkek olucagı doguyodu,ancak gönlümden kız geciyodu fakat dillendirmiyordum hiç..ve ögrendim ki kızım oluyor..o anı hiç unutamam mutluluktan aglamıştım..Allah hayırlısını versin tabiiki evladın kızı erkeği yok ama annenin gönlünden illaki bişey geçiyor..Allah herkesin gönlüne göre versin

bende daha öğrenmedim içimden hep erkek geçiyordu,çevremdekilerle ne zaman cinsiyetini konuşsak ben erkek hissediyorum dedikçe hep rüyalarımda hemşire elime kız bebek veriyordu:) sanki hayır anne ben erkek değilim ben kızım der gibi:) şuan kız olduğuna inandırdı beni ufaklık:)

erkek olursa ismi hazır ''yiğid ali ''düşünüyoruz ama kız hiç düşünmedik,içimden zeynep geçiyor ama bizimkiler çok eski bir isim biraz modern isimler bulalım diyor,sizinde beğendiğiniz kız isimleri varsa fikirlerinize açığım arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…