kızlar bi kaç sorum olcaktı:) 15.haftadayım da bu folik asidi ne zaman bırakayım, siz naptınız? birde 4 lü test hangi haftalarda yapılıyor?
ben 6.haftaya kadar folik kullandım sonra doktor bana elevit diye vitamin verdi içinde her vitamin varmış folik asitte varmış günde bi kere içilio doğuma kadar kullanacakmışım eğer düzenli yemiyorsan herşeyden kullan devamlı dedi.
aynı haftalardayız, sen demir hapı kullanmıyormusun? dr bana demir hapı verdi onun içinde folic asit var. eleviti alma kilo yapar dedi, birde haftada 2 3 kez omega 3 verdi balık yiyemediğim için, onu alıyorum
bebek artık bizden beslenmeye başladığından dolaşım sistemimiz ayak uydurmakta zorlanırmış tansiyon düşer,şiddetli baş ağrıları olurmuş bende çok geçtim ilaç da yok çekiceksin arkadaşım hemde günlerce:) ama azaltı hatta olmuyor uzun zamandır sanırım dolaşım sistemim alıştı bu duruma:) karanfil kaynat suyunu iç biraz şeker ekle işe yarıyormuş,ben baş ağrısından uykusuzluk çekiyordum,karanfil rahatlatıyo iyi uyuyabildim ben,bi dene istersen?
kızlar bugün kabus gibi güne başladım,15.haftadayım ilk kez midem bu kadar fena bulandı ilk kez kustum tüm ev battı başım felaket dönüyordu,uzun süre baş dönmesi geçmedi hala da iyi hissetmiyorum,bebeğe bişey oldu kesin dedim öyle korktum ki acil gittim devlet hastanesine ilk kez alttan baktı çok utandım çok kötü bişeymişbaktı kalp atışını gössterdi suratsız kadın cinsiyetini merak ettim sordum acilde söylenmez dedi,sanki söylese ölcek! idrarımda enfeksiyon çıkmıştı bi kaç hafta önce onu dedim varsa enfeksiyon oda böyle yapmış olabilir dedi test yaptık temiz çıktı,nedenini hala bilmiyorum!
ben de balık yiyemiyorum maalesef.Doktorum onun yerine hergün biraz ceviz ve badem yememi söyledi.
Arkadaslar ,
Kac kg aldınız ?
Uyku düzeniniz nasıl?
Kasıklarınızda ağrı oluyor mu ?
Hangi takviye ilaçları alıyorsunuz ?
(Kan hapı, magnezyum, vitamin(decavit) ve kabızlıga karsı dufhalac surup)
ben santafor fort isimli bi demir ilacı kullanıyorum,bende balık yiyemiyorum omega 3 almam lazım 2 hafta sonra gideceğim doktora isteyim o zaman.omega 3 ilacının ismi ne?
Arkadaslar ,
Kac kg aldınız ?
Uyku düzeniniz nasıl?
Arkadaslar ,
Kac kg aldınız ?
Uyku düzeniniz nasıl?
Arkadaslar ,
Kac kg aldınız ?
Uyku düzeniniz nasıl?
Merhaba
Bende bugun çok kötü kustum sanırım 5 kere kusmumdur dr aradım hemen gel dedi 1 şişe serum yaptı ve bulantı için de iğne yaptılar
yedigin birşey dokunmustur dedi şu an allah şükür iyiyim çok kortkum bebeğime birşey olacak diye allahtan ikimizde iyiyiz,
Ben dun tavuk yemiştim sanırım o yaptı havalar çok sıcak tavuk ve süt tüketirken çok dikkatli olmak lazım,
Yeşim
merhaba kızlar ben mart 2012 annesi olacam inş
siz ikili test sanıım yaptırmış olmanız gerek biraz bilgi verebilirmisiniz usg kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?