ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

kızlar bi kaç sorum olcaktı:) 15.haftadayım da bu folik asidi ne zaman bırakayım, siz naptınız? birde 4 lü test hangi haftalarda yapılıyor?

kızlar bi kaç sorum olcaktı:) 15.haftadayım da bu folik asidi ne zaman bırakayım, siz naptınız? birde 4 lü test hangi haftalarda yapılıyor?

ben 6.haftaya kadar folik kullandım sonra doktor bana elevit diye vitamin verdi içinde her vitamin varmış folik asitte varmış günde bi kere içilio doğuma kadar kullanacakmışım eğer düzenli yemiyorsan herşeyden kullan devamlı dedi.

aynı haftalardayız, sen demir hapı kullanmıyormusun? dr bana demir hapı verdi onun içinde folic asit var. eleviti alma kilo yapar dedi, birde haftada 2 3 kez omega 3 verdi balık yiyemediğim için, onu alıyorum

aynı haftalardayız, sen demir hapı kullanmıyormusun? dr bana demir hapı verdi onun içinde folic asit var. eleviti alma kilo yapar dedi, birde haftada 2 3 kez omega 3 verdi balık yiyemediğim için, onu alıyorum

ben santafor fort isimli bi demir ilacı kullanıyorum,bende balık yiyemiyorum omega 3 almam lazım 2 hafta sonra gideceğim doktora isteyim o zaman.omega 3 ilacının ismi ne?

şimdi daha da rahatladım denicem hemen.çok saol

Merhaba
Bende bugun çok kötü kustum sanırım 5 kere kusmumdur dr aradım hemen gel dedi 1 şişe serum yaptı ve bulantı için de iğne yaptılar
yedigin birşey dokunmustur dedi şu an allah şükür iyiyim çok kortkum bebeğime birşey olacak diye allahtan ikimizde iyiyiz,
Ben dun tavuk yemiştim sanırım o yaptı havalar çok sıcak tavuk ve süt tüketirken çok dikkatli olmak lazım,

Yeşim

ben de balık yiyemiyorum maalesef.Doktorum onun yerine hergün biraz ceviz ve badem yememi söyledi.

selam
bende balık yiyemiyorum dr balık yagı tableti onerdi kendisi de kullanmıs Pulse marka

ne yazıkki türkiyedeki balıklardaki omega 3 çok sınırlı ve yeterli asla olamaz...omega 3 soğuk deniz balıklarında bulunur ve her günde balık yiyemeyeceğimize göre kesinlikle takviye şart,

Kızlar bu sabah az pişmiş yu urta yedim beyaz peynirle araştırdımda az pişmiş yumurta hamilelikte besin zehirlenmesine sebep olabiliyormuş acaba bişe olurmu korkuyorum ilk defa bu sabah yedim

Arkadaslar ,

Kac kg aldınız ?
Uyku düzeniniz nasıl?
Kasıklarınızda ağrı oluyor mu ?
Hangi takviye ilaçları alıyorsunuz ?

(Kan hapı, magnezyum, vitamin(decavit) ve kabızlıga karsı dufhalac surup)

Hiç kilo almadım 15 haftalığım şu anda
uykdüzenim de hamile kalmadan önceki ile aynı
kasıklarımda çok ağrı oluyor ama normalmiş
kan ilacı verdi sadece dr bir şişe gece yatmadan içiyorum o kadar:)

ben santafor fort isimli bi demir ilacı kullanıyorum,bende balık yiyemiyorum omega 3 almam lazım 2 hafta sonra gideceğim doktora isteyim o zaman.omega 3 ilacının ismi ne?

şu an adını hatırlayamıyorum ama zaten doktor direk omega 3 diye yazmıştı reçeteye o şekilde aldım. o ilacı alana kadar günde 3 4 tane ceviz yiyebilirsin yeterli gelmesede biraz ihtiyacını karşılarmış.

şu an 19 haftalık 3 kilo aldım
yatarken pozisyon bulmakta zorlanıyorum
kasıklarım hamileliğimin ilk günlerinden beri ağrıyor
kan hapı ve omega 3 alıyorum:))))))

selam ,
1 kilo aldım,15.haftadayım
uyku düzenim çok kötü rahat edemiyorum bir türlü,sanki karın kaslarım küçükmüş,yetmiyormuş gibi hissediyorum bazen yürürken bile canım yanıyo dik yürüyemiyorum,bunu da bugün hissettim
santafor fort isimli demir hapı kullanıyorum sabahları, içinde 350 gr.folik asit var

18 haftalığım bugün ve 3,5 kilo aldım
uykusuzluğum had safhada
kasık ağrım bazı zamanlar şiddetli oluyor ve hep var.
elevit,calcimax d3,magnorm,ve gyneferon demir hapı kullanıyorum...

geçmiş olsun canım

16 hftalığım 3 kilo almışım
benimde kasık baş ve bel ağrım çok fazla
gece hem wc ye kalkmaktan hemde sağa sola dönmekten pek sağlıklı uyuduğum söylenemez.
folicode folic asit kullandım ama artıl kullanmıyorum günde 2 tane ferrum fort demir hapı kullanıyorum
pazartesi randevum başka ne verir bilmiyorum..

merhaba kızlar ben mart 2012 annesi olacam inş
siz ikili test sanıım yaptırmış olmanız gerek biraz bilgi verebilirmisiniz usg kaç çıktı

merhaba kızlar ben mart 2012 annesi olacam inş
siz ikili test sanıım yaptırmış olmanız gerek biraz bilgi verebilirmisiniz usg kaç çıktı

NT : 1,57 mm
CRL: 60,6 mm

1.Trimester İkili Test (11.-13. hafta) da yapılıyo

PAPP-A : 8,917 IU/L
Free b-hCG : 41,520 IU/L

İKİLİ tarama testin iyi çıktıysa üçlü teste gerek kalmıyor,
Testin sonucunda risk oranları var ornek 1:758 gibi
Trimosy 21 Trimosy 13/18 gibi

bu riskin 1/200'ün üzerindeyse yani 1/300 yada 1/10000 gibi sorun yok demektir.
ama 1/200 ün altındaysa o zaman riskli gruba giriliyo ve drlar amniyosentez öneriyolar(bebişin sıvısından su alınması)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…