ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

bende onumuzdekı cuma ogrencem cınsıyetlerını bebişlerin ınsallah.kız zümra ve beril isimleri hosuma gıdıo erkekte eymen ve eray ama kısmet

ya bide şu kabızlığa bitkisel yada kendine bi çözüm yolu bulan var mı acep çok madurum özellikle bu hafta

bende çektim 15 gunsonunda gectı ınsallah tekrarlanmaz dıorum ama catlak problemı var bendeben sureklı corba su kayısı kuru ıncır tukettım.aksamdan ıkı kayısıyı bı bardaga koy sabah onları ye suyunuda ıc ac karnına ıyı gelır cnm ınsallah

Son düzenleme:
bayanlar catlaklar ıcın ne kullanıyosunuz ne zaman basladınız?????ben bugun kakao yagı ve badem yagı aldım karıstırıp surmeyı dusunuyorum doktora danısmadım ama problem olmaz sanırım.erkenmı basladım 13.haftada acaba

bu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba siz cinsiyetini ne hissediyodunuz ne çıktı

anne adaylarının hissettiği olurmuş diye bişi duydum doğru mu çok merak ediyorum ?

ben erkek hissettim basından beri ve erkek oldugunu öğrendim:) sağlıklı olsun yeterki...

Merhaba happylife
Kabızlık için Duphalac surup kullanabilirsin benim dr yazmıstı 2 gunde 1 ölçek içsen olur,

Balık yesende bizim balıklarda yeteri kadar omega 3 yok ne yazık ki

Çatlaklar için en iyisi bol su tüketmek bir de fındık yemek kremler çok faydalı olmuyor , kakao yağı ve zeytinyağlı vücut yağı iyi geliyor

Yeşim

kızlar merhaba ben uzun süre yoktum meleketteydim

şu an 17 haftalığım

2li,3lü yaptırmadım
doktor bi hafta önden gidiyo bebek dedi
hayırlısı

Merhaba

17 haftalıksan 2 li için geç kalmıssın 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyor,

İnşallah sağlıklı olur annelerimiz zamanında bize bu testi yaptırmamıslardı çok şükür sağlıklıyızc

kızlar merhaba ben uzun süre yoktum meleketteydim

şu an 17 haftalığım

2li,3lü yaptırmadım
doktor bi hafta önden gidiyo bebek dedi
hayırlısı

Merhaba

17 haftalıksan 2 li için geç kalmıssın 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyor,

İnşallah sağlıklı olur annelerimiz zamanında bize bu testi yaptırmamıslardı çok şükür sağlıklıyızc

Benimde 12 ile 18 ocak olacak sizinki de Oğlak olacak
allah analı bablı büyütsün

ben 16.hafta başlamıştım. anca büyümeye başladı benm karnım

bana doktor sebamedin bi tane losyonunu verdi f+s ama badem yağı yada kakao yağı kullananda varmış bilsem onu alırdım gittim 20 lira verdim losyona :)
onun içinde de badem yağı falan varmış zaten ..

bide sadece karına mı sürüyorsunuz siz ? göğüslerde bile çatlaklık olabilir diye bişey okumuştum ben sanırım :26:

meme ucu haric gogusune ve basenlere de surebilirsin,
20 tl sebamet in losyonuna mı verdin ?
hergun 2 kere kullanılması gereken birşey 200 ml 1 haftada biter ayda 80 tl yapar
lierac krem de cok pahalı,

ben daha bişi kullanmıyorum ama yarın sorucam doktora bide bedem yağı tüylenme yapıyo diye biliyorum ama gebelik sitesinde de tavsiye etmişler o yüzden sormadan kullanma bişi derim,ama bol su içmeni çok faydalı olduğunu okumuştum

annemde 6 doğum yapmasına rağmen hiç çatlak yok ablamda da yok umarım bende de olmaz ...

dün ilk kez göbüşüme bi krem sürdüm bebe yağı gibi bişey içinde e vitamini falan varmış,ismi aklıma gelmedi,ama benim ergenlikte boyum uzarken bile dizlerimin arkadında,kalçalarımda bi sürü çatlak var belli çatlamaya müsait benim vücudum ne yaparsam yapayım olur gibime geliyo ama annem 4 çocuk yaptı hiç çatlağı yok,bol bol su içmek lazım sanırım,çatlak patlak yusyuvarlak bişey olup çıkıcam:)

yok canım ben zaten istemediğim için yaptımadım bana göre gerek yok allah inşlhh sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

ben ilk hamileliğimde 4 aylıkkken karnım çok kasınmaya baslamıştı, zaten vücüdüm da çatlaklar vardı karnımda da olur diye chicco 'nun mamma donna diye catlak kremini kullandım. hiç kaşıntım kalmamıştı. ama ama malesef hamileliğim 6.ayında sonlandırıldığı için çatlarmıydı bilemiyıorum...şimdi 4.5 aylık hamileyim kasıntım baslamadı, kremlerin yarısından çoğu duruyo. çok fazla tüketilmiyo hemen bitmiyo

meme ucu haric gogusune ve basenlere de surebilirsin,
20 tl sebamet in losyonuna mı verdin ?
hergun 2 kere kullanılması gereken birşey 200 ml 1 haftada biter ayda 80 tl yapar
lierac krem de cok pahalı,

hergün iki kere mi ben bi kere yataarken sürüodum. malesef 20 lira verdm yaa oda az bişeymiş zaten
biterse bende badem yağı falan alcam inş. napalım .

aynennn benmde kalçamda ve bacağımın aşağının arkasında falan hep çatlaklar var hiç kilo alıp vermemiş olmama rağmen boy uzarken oldu sanırım. bende o yüzden korkuom engellemeye çalışıoz bakalım :)

su içmek bol bol sıvı tüketmek gerekiyor dediğin gibi..

teşekkür ederim cnm cevabın için..duphalac ı bende duydum ama doktoruma danısmadan almak ıstemıyorum o kadar kotu ve endıselıyım kı bebegıme bısey olacak diyeyarın ılk iş doktorumu arayacağım..onerirse ılaca başlamalıyım..kabızlık ayrı dert stresı ayrı çunku..umarım geçer cnm saol onerılerın için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…