hoşgeldin :) ben şimdiye dek hiç vajinal ultrason yaptırmadım ama bence doktorunun yönlendirmesini dikkate al
Günaydın kızlar bende bugün itibariyle 4+5 günlük hamileyim.Regl günümden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 217 çıktı doktor 10 gün sonra gelirsen karından görürürz keseyi dedi ama ben çok merak ediyorum aranızda vajinal ultrasonla keseyi gören var mı? bende akıntı varda düşük tehlikesi o yüzden endişeleniyorum..
sen bi konuş bakalım doktorunla bende yarın gidicem kontrole alttan muayene etmez inşallah çok korkuyorum bilgisi olan varsa söylesin bide ben daha hiç test yaptırmadım bakalım yarın ne olcak benimde SAT 9 nisandı canm 6+5 haftalık benimkide
kıslaar sizde ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyor mu?
reglim 2 gün geciktiği için salı günü test yaptım ve sonuç pozitif çıktı, kan testi sonucu da pozitif... şimdi bir doktora görünmem gerelkiyor ama kime gideceğim konusunda kararsızım, doktor konusunda yardımcı olabilir misiniz? bu arada üsküdar da oturuyorum, benim bildiğim en yakın zeynep kamil var buraya... bilgi verirseninz sevinirim
benimde adetim 3 gün geçti bugün itibariyle.sol kasığım ara arada sağ kasığım sancıyo.belimde günde bikaç defa yokluyo şiddetli ağrıylakıslaar sizde ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyor mu?
arkadaşlar dün öğrendim hamile olduğumu.5.5 haftalıkmış.inşallah 25 ocak da kucağıma alırım yavrumu.
tebrikler cnmm aramıza hoşgeldinn...sat kaç seninn
ben de bel ve kasık ağrısı adetim 10 geçince geçti şuanda yok yanlız elim ayaklarım yanıyoo
anlamadım ya yaşımı mı sordun acaba.26
canım benimde akşamları ayaklarımın alt tarafı acayip yanıyor.eşim sürekli çorap giy diyip duruyo ama napim.duymuş bir yerden ayaklarını sıcak tut diyip duruyor.:))
özellikle gecelerii ateş basıyoo bu gece hele uyyamadım bile telik giy çorap giymesende olur o zaman
merhaba arkadaslar.. Allah herkesın bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. benım sat 17 nısandı. 17 mayısta kan tahlılı degerım 283 cıktı.
24mayısta dr a gıttım gel bı bakalım dedı alltn mı dedım once bı karından bakalım gorunmezse alttan dedı ama cok sukur karından gorduk mınık kesemızı :) 15 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcez ınsallah onları da duyarız..
ılk kese gorunurmu telası sımdı pıt pıtları duyarmıyız telası ınsallah hayırlısıya bu evrelerı gecırırız sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alırız..
benım gecen hafta daha yogun bı kasık agrım vardı bu hafta daha bı azaldı ama normalms..
ayy canım benim aynıyız senle benimde aynı değer çıktı allah'ın izni ile sağlıklı olur bebişin beraber doğuam gircez:)
reglim 2 gün geciktiği için salı günü test yaptım ve sonuç pozitif çıktı, kan testi sonucu da pozitif... şimdi bir doktora görünmem gerelkiyor ama kime gideceğim konusunda kararsızım, doktor konusunda yardımcı olabilir misiniz? bu arada üsküdar da oturuyorum, benim bildiğim en yakın zeynep kamil var buraya... bilgi verirseninz sevinirim
merhaba arkadaslar.. Allah herkesın bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. benım sat 17 nısandı. 17 mayısta kan tahlılı degerım 283 cıktı.
24mayısta dr a gıttım gel bı bakalım dedı alltn mı dedım once bı karından bakalım gorunmezse alttan dedı ama cok sukur karından gorduk mınık kesemızı :) 15 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcez ınsallah onları da duyarız..
ılk kese gorunurmu telası sımdı pıt pıtları duyarmıyız telası ınsallah hayırlısıya bu evrelerı gecırırız sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alırız..
benım gecen hafta daha yogun bı kasık agrım vardı bu hafta daha bı azaldı ama normalms..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?