ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

hoşgeldin :) ben şimdiye dek hiç vajinal ultrason yaptırmadım ama bence doktorunun yönlendirmesini dikkate al
hayırlı olsun inşallah.

vala ben 2 sefer gittim hiç alttan muayene yapmadı ama yaparsa da ama farketmez benim için, sağlık sonuçta, sen de kendini rahatlatmaya çalış muayene olacak olursan...
bi de test yaptırmadıysan nasıl progestan verdi?

reglim 2 gün geciktiği için salı günü test yaptım ve sonuç pozitif çıktı, kan testi sonucu da pozitif... şimdi bir doktora görünmem gerelkiyor ama kime gideceğim konusunda kararsızım, doktor konusunda yardımcı olabilir misiniz? bu arada üsküdar da oturuyorum, benim bildiğim en yakın zeynep kamil var buraya... bilgi verirseninz sevinirim

canım bende gebzede otuyorum ilk doğumumu pendikte yaptım ama bende kararsız kaldım nere gitcem z.kamil iyi diyolar ama sana kalmış artık

hamile olduğumu öğrenmeden kahverengi akıntılarım vardı doktor progestan verdi rapor aldım 5 gündür bişey yoktu bugün yine hafif geldi bu arada bugün kan testini tekrarladım 1500'ün üstüne çıkmış gitsem kese görünür ama vajinal ultrason diye çekiniyorum.Sizdede akıntı ve kasık ağrısı oluyor mu?hepinizin hamielleliği hayırlı olsun bu arada inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

merhaba arkadaslar.. Allah herkesın bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. benım sat 17 nısandı. 17 mayısta kan tahlılı degerım 283 cıktı.
24mayısta dr a gıttım gel bı bakalım dedı alltn mı dedım once bı karından bakalım gorunmezse alttan dedı ama cok sukur karından gorduk mınık kesemızı :) 15 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcez ınsallah onları da duyarız..
ılk kese gorunurmu telası sımdı pıt pıtları duyarmıyız telası ınsallah hayırlısıya bu evrelerı gecırırız sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alırız..
benım gecen hafta daha yogun bı kasık agrım vardı bu hafta daha bı azaldı ama normalms..

ne güzel inşallah benimde karından görünür benimde sat 21 nisandı bende yarın gitmeyi düşünüyorum

şimdi arkadaşımla konuştum zeynep kamil çok kalablık diyor ama testleri filan ücretsiz oludğu için git bence orya hayırlı olsun arkadaşım

benim de sat 24 23 mayıs da test yaptırdım 57 çıkmıştı hcg dün sabah da 142 çıktı henüz kese için erken dedi dr bu sefer de keseyi bekliyoruz sonra da kalp mi bekliycez off rabbim sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…