ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

Kızlar merhaba;

Uygun fiyata doğum fotografı çekebilecek birisini arıyorum. Ben çok abartmak istemiyorum fotograf sayısını minimal hatıra anlamında bir çalışma istiyorum. Yapan var mı acaba?

merhaba canım...
ben tanımıyorum ama bir arkdaşım şengül pallı diye birine çektirmişti internet sietsinden fiyatalrına bi bak istersen yazıor orda
birde trendyol,limango yada markafoni emin değilim arada bir ilan veriyo indirmli fotoğraf çekimi diye onu da takip et ben denk gelirsem haber veririm zatn sana ama acilse o siteye bir bak derim

BEn doğum iznine ayrıldım, yani biraz erken oldu ama gidip gelmekte zorlandığım için 32. haftaya kadar evden çalışıp sonra da izne ayrılacağım inşallah.

Bu arada vakit bulup da yapamadığım şeylere el attım. Aşağıdaki link benim blog adresim, oradan özel tasarım olarak yaptığım çantalarımı paylaşıyorum. Çok zevk aldığım bu uğraşımı görmek istersenizx ziyaret edebilirsiniz...

Nar's-istanbul....

anne'nin yaşı:.................26
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:..........Mersin/Ahmet Işıktan / forum yasam hastanesi
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............nisan/28
Tahmini doğum tarihi:.........................29/01/2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:.............59
Şu anda kaç kilo:............76
Yaptırdığı tetkikler:............ikili test, üçlü test, seker yükleme ve kan tahlilleri
bebeğin cinsiyeti:................Erkek
bebeğin adı:.......................Umut
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:................27+1 haftalıkken 1106 gr

anne'nin yaşı:................. 31
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:..........izmir/reşat bozoklar/karataş
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:.......nisan/29
Tahmini doğum tarihi:.....................08/01/2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:...................48
Şu anda kaç kilo:...........................59
Yaptırdığı tetkikler:.........................ikili test, üçlü test, seker yükleme ve kan tahlilleri
bebeğin cinsiyeti:................ Kız
bebeğin adı:....................... Nisa
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:29+3 haftalıkken 1400 gr
şikayetler/tedavi yöntemleri : Karın bölgesinde kaşıntı / bebeyagı, kakao yağı,badem yağı

herkese iyi bayramlar diliyorum

canım hayırlı doğumlar diliyorum izine ayrılırken ne gibi prosedür gerekli yazabilirmisin benım bebek erken olma ihtimali varmış doktorum söyledi henüz 27 haftama girdim...

herkese iyi bayramlar diliyorum

canım hayırlı doğumlar diliyorum izine ayrılırken ne gibi prosedür gerekli yazabilirmisin benım bebek erken olma ihtimali varmış doktorum söyledi henüz 27 haftama girdim...

şöyle ki, ben işimi evden de yürütebiliyorum. neticede bilgisayar başındayım ofiste de evde de. patronlarım sğaolsun çok anlayışlılar.
doktorum bu hafta gittiğimde 32. haftanda izne ayrılacak mısın diye sordu ben de nasıl olsa evden devam ettiğim için ayrılmak istemediğimi devam edebileceğimiz söyledim. kendisi de bana 'şunun için soruyorum eğer ayrılmak istiyorsan isteyeceeeklerim farklı oalcak' dedi... yani belli prosedürler var sanırım, doktor sana da söyleyecektir zaten. ya da internetten araştırılıp öğrenilebilir. www.calısangebe.com a bakalım

anne'nin yaşı:.................32
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:..........İstanbul/Meltem Eğilmez Kalkavan/ Özel Hizmet Hastanesi
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............nisan/29
Tahmini doğum tarihi:.........................23/01/2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:.............61
Şu anda kaç kilo:............67,5
Yaptırdığı tetkikler:............ikili test, seker yükleme ve kan tahlilleri
bebeğin cinsiyeti:................Erkek
bebeğin adı:.......................Mehmet Eren (büyük ihtimalle)
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:................28+1 de 1300 gram, boyunu unuttum:)

kesinlikle dönence almamalısınız. uzmanlar dönence gibi rutin hareket yaparak dönen oyuncakların çocuklarda otizme neden olabileceğini söylüyor. ayrıca çocuklarınıza pilli oyuncaklarda almamalısınız konuşan bebek uzaktan kumandalı araba gibi bu tür oyuncaklar çocuklarda iletişim problemine neden olup sosyal davranış bozukluğuna yol açabiliormuş. en güzeli bebeği kendiniz konuşturacaksınız arabayı siz süreceksiniz yani çocuklarla oyun oynamak gerekiyormuş.

boyunu hesaplamk için ultarason kağıdınki fl yazan rakamı 7 ile çarp sonuç boy:)))

herkese merhaba,
ben evde kendi kendine egzersiz yada pilates gibi şeyler yapan anneler varmı diye soracaktım varsa paylaşırmısınız
kendimizi nasıl hazırlamamız gerekiyor özellikle bacak hareketleri önemliymiş sanırım

ben de inş ocak annesi olucam .13.5 aylık bir kızım var, inş iki kız annesi olucamm
annenin yaşı: 26
sat:7 nisan
yapılan tahliller:aylık kan ve idrar tahlilleri
bebeğin cinsiyeti: kız
bebeğin adı:züleyha
en son muayenede bebeğin durumu:baş geliş,30 haftalık, 1600gr, boyunu söylemedi
sat a göre beklenen doğum tarihi :12 ocak

kizlar biz bebek arabimizi aldik icinde hem arabaya takilabilen hemdepuset gibi icine bebegi koyup elimizle tasiyabilecegimiz bisey var,simdi hastaneden cikarken bebegi bunun icine koyup cirarmak olur mu yoksa puset almak mi gerekir? birde bende beyaz bi akinti var cok sik oluyor bu normal mi?

slm bayanlar
bende bu hafta özellikle çok ağrılar olmaya başladı..dayanılmayacak ağrı değil karnımda sürekli sanki aşağı doğru çekiliyomuş gibi hissediyorum..geceleri uyuyamıyorum özellikle sağa sola dönerken zorlanıyorum..sizde de aynı durumlar var mı..sanırım sona yaklaştıkça herşey daha zorlaşıyor..Allah yardımcımız olsun cidden...

bir de bebeğime oda yapmak istiyorum internet sitelerini araştırıyorum duvar süsleri arıyorum..tavsiye ettiğiniz özellikle güzel olan bişiler var mı oda süslemeleri için?

canım meltem mobilyanın ve caploonba com dan bebek odalarına bakabilirsin

Reşat bey 15 kasımdan sonra hastaneden ayrılıyormuş, bir bilgin varmı, ben doğumu orada düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…