Kızlar merhaba;
Uygun fiyata doğum fotografı çekebilecek birisini arıyorum. Ben çok abartmak istemiyorum fotograf sayısını minimal hatıra anlamında bir çalışma istiyorum. Yapan var mı acaba?
mrblar bende ocak ayı anne olacaklara katılmak istiyorum nasıl giricem
BEn doğum iznine ayrıldım, yani biraz erken oldu ama gidip gelmekte zorlandığım için 32. haftaya kadar evden çalışıp sonra da izne ayrılacağım inşallah.
Bu arada vakit bulup da yapamadığım şeylere el attım. Aşağıdaki link benim blog adresim, oradan özel tasarım olarak yaptığım çantalarımı paylaşıyorum. Çok zevk aldığım bu uğraşımı görmek istersenizx ziyaret edebilirsiniz...
Nar's-istanbul....
herkese iyi bayramlar diliyorum
canım hayırlı doğumlar diliyorum izine ayrılırken ne gibi prosedür gerekli yazabilirmisin benım bebek erken olma ihtimali varmış doktorum söyledi henüz 27 haftama girdim...
0-12 aylik bebeklerin oyuncaklarini arastirdim da biraz eksik biseyler varsa eklemek istediginiz yorumlarinizi bekliyorum,
1.cingirak,yataga asilan muzikli donence
2.yumusak ve sikinca ses cikaran oyuncaklar veya toplar
3.banyo oyuncaklari
4.benzden yapilmis renkli arabalar bebekler
ilk baslarda isimize yarayacak olanlar bunlar sanirim baska neler alinmali??
anne'nin yaşı:.................32
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:..........İstanbul/Meltem Eğilmez Kalkavan/ Özel Hizmet Hastanesi
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............nisan/29
Tahmini doğum tarihi:.........................23/01/2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:.............61
Şu anda kaç kilo:............67,5
Yaptırdığı tetkikler:............ikili test, seker yükleme ve kan tahlilleri
bebeğin cinsiyeti:................Erkek
bebeğin adı:.......................Mehmet Eren (büyük ihtimalle)
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:................28+1 de 1300 gram, boyunu unuttum:)
boyunu hesaplamk için ultarason kağıdınki fl yazan rakamı 7 ile çarp sonuç boy:)))
annecikler ya benim şekerim yüksek çıktı diyet yaptm ama şimdi bıraktım korkuyorum ama diyettte çok ağır
slm bayanlar
bende bu hafta özellikle çok ağrılar olmaya başladı..dayanılmayacak ağrı değil karnımda sürekli sanki aşağı doğru çekiliyomuş gibi hissediyorum..geceleri uyuyamıyorum özellikle sağa sola dönerken zorlanıyorum..sizde de aynı durumlar var mı..sanırım sona yaklaştıkça herşey daha zorlaşıyor..Allah yardımcımız olsun cidden...
bir de bebeğime oda yapmak istiyorum internet sitelerini araştırıyorum duvar süsleri arıyorum..tavsiye ettiğiniz özellikle güzel olan bişiler var mı oda süslemeleri için?
anne'nin yaşı:................. 31
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:..........izmir/reşat bozoklar/karataş
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:.......nisan/29
Tahmini doğum tarihi:.....................08/01/2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:...................48
Şu anda kaç kilo:...........................59
Yaptırdığı tetkikler:.........................ikili test, üçlü test, seker yükleme ve kan tahlilleri
bebeğin cinsiyeti:................ Kız
bebeğin adı:....................... Nisa
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:29+3 haftalıkken 1400 gr
şikayetler/tedavi yöntemleri : Karın bölgesinde kaşıntı / bebeyagı, kakao yağı,badem yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?