ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

çok güzel olmuş haftaya kontrolum var ozaman yazım bende elleirneze sağlık

Canım benim çok teşekkürler umarım seninde herşey güzel gelişir saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebişlerimizi

Kızlar benıde listenize eklermisiniz ocak sonu görünüyor dogumum 25 haftamdayım cinsiyeti erkek hepiniz sevgiyle kalın

canım şekerli su içiriyolar sana o zamandan sonra bi daha kan verene kadar bişey yiyip içimiyosun ama ilk kanı verene kadar suyun yasak olduğunu sanmıyorum ayrıca aç tok fark etmiyo diyolar ama benim bi arkadaşım tok gitmiş yüksek çıkmış sonraki gün tekrar çağırmışlar aç gitmiş düşük çıkmış etkiliyomuş sonucu haberin olsun

MErhabalar benm de doğumum ocak sonunda olacak. 27. haftanın içindeyim. erkek bebek bekliyorum. bugün ultrasona girdim. 1220 gr olmuş bizim junior. ben henüz şeker testi yaptırmadım. sanırım yaptırmayacağım da. son hazırlıkları buradan takip etmek güzel. bazen aklında olmayan şeyleri de görebiliyor, fikir sahibi olabiliyoruz. güzel paylaşımlar

yasım 27
ıstanbul,mehtap yazıcıoğlu medıcalpark
mayıs 24.hafta
ocak ortası
62kg
70kg

2'li VE 3'LÜ TARAMA , ŞEKER YÜKLEMESİ,KAN VE İDRAR TAHLİLLERİ,3 BOYUTLU TARAMA
2 kız
beril zümra
650 ser gram boyları 29 cm

gunaydin annecikler:) renkli ultrason yaptiran var mi aramizda nasil yapiliyor gobektten mi bakiliyor,ben hic alttan muayene olmadim ve olacak diye her seferinde cok korkuyorummm bu korkuyu nasil yenicem bilmiyorum!

Gobekten bakiliyor cnm merak etme..alttan artikin bakmazlar aadece ioerleyen aylarda cati muayenesi icin elle kontrol etcekler Ama simdi deil

normalde nasıl bakılıyosa öyle bakılıyo renklinin bi farkı yok normal doğum yapmıcaksan alttan muayene olmana gerek kalmaz bende çok korkuyodum ama daha önce düşük yapınca alıştım :)

anne'nin yaşı:.................25
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:........................................ankara bilgi hastanesi mine kürkçüoğlu
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............6 nisan 30.hafta
Tahmini doğum tarihi:...............................6 ocak
Kaç kilo ile gebe kaldığı:................57
Şu anda kaç kilo:..............60
Yaptırdığı tetkikler:.....................2li test 3 lü test
bebeğin cinsiyeti:.......................erkek
bebeğin adı:......................................emir yağız
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:..............................
27.haftada kilo 1050 boy hatırlamıorm

Merhaba allah kucagınıza almayı nasip etsin Beril ne güzel isim:)) çok begendim

Canım yaşım:38
İstanbul Umut tüp bebek yapıldı işlemim
Sat mayıs 06
Doğum tarihim tahmini ocak sonu görünüyor tam gün belli degil
58 kilo ile gebe kaldım şuan 76 kg ama ödem artı kg malesef bu haldeyım:))
2'li test yaptırdm ayrıntılı ultrasona girdim
Cinsiyeti : Erkek
Adı henüz belli degil
en son bakılan kg bebegin.780 gr şeker süphemiz var c.tesi bakılacak

kizlar ben kitap almak istiyorum bebek geldiginde karsilasabilecegim sorunlara pratik oneriler veren dolu dolu bir kitap istiyorum var mi bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir kitap?hayalimde ki kitap iste aglamalarina uykusuzluguna tuvalet aliskanligina ek besinler konusunda fikir verebilecek turden ve anne baba tutumlarini iceren bir kaynak istiyorum.cumlem devrik olmus olabilir beni anladiginiza eminim:)cevaplarinizi en kisa zamanda bekliyorumm

bende seninle aynı durumdayım hiç abur cubur yemiyodum ama şimdi nerdeyse marketteki kutuları yicem birden iştahım açıldı malesefff

Arkadaşlar bende aynı durumdayım ilk aylarda hiç bişi yemedim nerdeyse..ama artık çok yiyorum sürekli yiyorum.gerçi 27. haftadayım ve 24. haftada tartıldığımda 5 kilo almıştım..ama son 3 haftada bir 3 kilo daha almış olabilrim düşünün iştahımı
ama bebeğim 24. haftada 570 gramdı..onun o minikliğini duyunca daha çok yiyesim geldi kilosu artsın diye buda bir gerçek

bunlar 24 haftada yaptırdığım tetkikler sonucu ortaya çıkan sonuçlar tabii şu an 27. haftadayız durumumuz ne bilmiyorum:)

bende aynı hastaneye gidiyoprum ama benim dr 'um pınar hn:))) belki hastanede karşılaşırız:)) ben haftaya perşembe filan gitcem kontrole:)))

selam bayanlar.hep okuyorum bir de yazayım artık dedim.Şeker çıktı dediler çok moralim bozuldu.Ama sadece yükleme testlerinde çıktı artık evde ölçüyorum,en yüksek 137 çıktı o da tok karnına.Kafam karıştı,son 2 ayda bayağı bi pasta börek yedim. Ondan mı acaba artık verdikleri cihazl ölçüyorum çok normal.Of çok canım sıkkın neyse ben de bilgilerimi paylaşayım.

anne'nin yaşı:.................27
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:........Kocaeli,Gebze/Op.Dr.Amanullah Çağatay/Medical Park Gebze
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............Nisan ayı/27.Hafta
Tahmini doğum tarihi:...............................30 ocak
Kaç kilo ile gebe kaldığı:................59
Şu anda kaç kilo:..............66
Yaptırdığı tetkikler:.....................2li test,3 lü test,Şeker yükleme 50 gr,100 gr,idrar kültürleri
bebeğin cinsiyeti:......................Kız
bebeğin adı:.....................................Miray
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:......boyunu tam bilemedim,24. haftada 700 grdı.

anne'nin yaşı:.................25
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:........dubai,al noor hospital
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............nisan ayı/26.hafta
Tahmini doğum tarihi:...............................28ocak
Kaç kilo ile gebe kaldığı:................58
Şu anda kaç kilo:..............64
Yaptırdığı tetkikler:.....................2li test,3 lü test,Şeker yükleme 50 gr sonucunu henuz alamadik dun yuklendi,idrar kültürleri
bebeğin cinsiyeti:......................erkek
bebeğin adı:.....................................yigit ali
bebeğin en son bakılan kilosu:873 gr

boyunu bilmiyorum artik fazla uzun oldugu icin olcum yapilmazmis oyle dedi 24.haftada 25 cm di boyumuz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…