ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

anne'nin yaşı:.................29
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:........................................bursa/faruk dinç şahin
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............2 mayıs/ 25 hafta
Tahmini doğum tarihi:...............................şubat başı
Kaç kilo ile gebe kaldığı:................56
Şu anda kaç kilo:..............60
Yaptırdığı tetkikler:.....................ikili tarama/amniyosentez/idrar tahlılı/kan tahlılı/seker yuklemesi yenı yaptırdım....
bebeğin cinsiyeti:.......................erkek
bebeğin adı:......................................belli degıl
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:..............................700 gr/38 cm

kızlar bişey soracagım midemde yanma yaptıgı için demir ilacını kullanamıyorum 2 ayrı doktora gidiyorum birisi gerek yok diyo birisi mutlaka kullan diyo kararsız kaldım en son bugun gerekliyse iğnesini kullanayım dedim doktor ok dedi ama doguma kadarmış eşim zor olur dedi yaklaşık 70 tane falan oluyo ondada kararsız kaldım içinizde benim gibi agız yoluyla demir kullanamayan varmı neler denedi pekmez vs gibi yiyecekleri de yiyemiyorum mide yanması ve bulantıdan dolayı

canim demir eksikligi oyle kilolarca pekmez yesende yukselecek bisey degil sadece fazlaca kilo alirsin mutlaka demir hapini kullan ac kullandiginda mide sorunlarina neden olur kahvaltidan sonra icme ara ogunden sonra ornegin kuruyemis ye bi avuc uzerine ilacini ic bos mideye dusmesin ilac bende yillardir kullaniyorum.eger igne olacaksanda igne olduktan sonra o bolgeye masaj yap dagit ilaci yoksa orasi cok uzun bi sure mor kaliyo dagilmiyo ilac.gecmis olsun ilacini mutlaka al.daha da duserse toparlanman cok zor.

kıslar acıl bıse sorucam!!!!!!!!alta dogru baskı var. rahme aralıklı kesık kesık yumruk gb bıse ınıyor ve endıselıyorum druda aramak ıstemedım hemen.bılgısı olan varmı?:44:

‎"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" M. Kemal Atatürk
Cumhuriyetimizin 88.yılı kutlu olsun.

Kızlar merhaba bugun ben kontrolum vardı tüp bebek kontrolumu artık bıraktım şeker yüklemesi yapıldı 50 gr sonucum geç çıktı dr. gösteremedim tokluk degerim 146 çıktı sınır 140 açlık iyi çıktı kan degerim düşük idrar kültürü yapıldı perşembe alacagım bakalım nasıl bir yol izlenecek inşallah 100 gr şeker yüklemesi yapılmaz oğluşum iyidi dr amcamız 10 gün önden gidiyor dedi kilosuna ben durumumu anlatınca tedbir amaçlı 2 gün vurulacagım bir iğne yazdı erken doğum riskine karşı bebegin cigerlerini geliştirici iğne durumumu analtınca dahada ilgilendi yarım saat sürmüştür dr. yanındaki zamanım bayramdan sonra inşallah bende başlıyacagım alışverişine hiç birşey almadım henüz liste yapıyrom bol bol allahım bu yolda olan bebek isteyen hamile olanlara yardım etsin...

0-12 aylik bebeklerin oyuncaklarini arastirdim da biraz eksik biseyler varsa eklemek istediginiz yorumlarinizi bekliyorum,

1.cingirak,yataga asilan muzikli donence
2.yumusak ve sikinca ses cikaran oyuncaklar veya toplar
3.banyo oyuncaklari
4.benzden yapilmis renkli arabalar bebekler

ilk baslarda isimize yarayacak olanlar bunlar sanirim baska neler alinmali??

bende 27 +3 deyim felaket mide yanmalarım olyor çiğmeme tabletleri alıyorum rahatlatıyor sırt ağrılarıda var tabi ne zman geçer bilinmez.....

bende aynı durumdayım resmen deliyo midemi ilk başta bi doktor rahatsız ediyosa içmr kanın gayet iyi diyo diğer doktorum önlem amaçlı içmelisin diyo ilaç rahatsız edince şuruba döndük onuda içemiyorum midem hiç bulanmamıştı o felaket mide bulantısı yapıyomu bende içimiyorumda kafam karışık

kızlar çok ilginç bi durum yaşıyorum 4-5 gündür . lütfen ayrdımcı olun bana... ben normalde çok sık büyük tuvalete çıkan birisi değilim ama şu bi kaç gündür yemeklerden sonra hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. karnım da ağrıyor ... endişelenemeye başladım sizde de oluyor mu

canım son bi haftadır senin kadar sık olmasada banada oluo ben hamilelikden önce çok afedersininiz kabızlık yaşardım hep takviye ile çöserdim ama maşallah hamilelikde düzeldi son günlerde ise sabah resmen koşuorm vc ye 30. haftam bitio bu arada normalmidir ki

magnezyum ilacı alıyorum ben, yan etkilerinde yazıyor bu durum ve bende de bu yan etki gerçekleşti. Ama ben şikayetçi değilim. İstersen doktoruna bir sor.

gebe kalamadan evvel benimde kabızlık sorunum vardı ya ondna öyle geliyo ehrhalde bana da:) sağolun içim ferahladı baya

bugun dahiliyeci bi tanıdıkla görüştüm oda iğnesinin yan etkisi cok dedi apse falan yapıyo dedi serum şeklinde kullanmamızı önerdi. Gün aşırı 4 sefer alacam ilk başta sonrasında kan degerlerine tekrar bakılacak .bugun ilk serumu aldım bakalım bide bunu deneyelim sende doktora bi sor istersen

anne'nin yaşı:.................27
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:..........İstanbul/Yasemin / Medicine Hospital.
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............Nisan/29
Tahmini doğum tarihi:.........................15/01/2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:.............56
Şu anda kaç kilo:............65
Yaptırdığı tetkikler:............ŞEker Yükleme
bebeğin cinsiyeti:................Kız
bebeğin adı:.......................Karar verilemiooooo (
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:................28 haftalıkken 1360 gr

Kızlar;

Merhaba;

Ben de 31 haftalık gebeyim. Kabızlık sorunu hakkında, demir ilacı çoğunlukla kabız yapıyor ama magnesyum alıyorsanız dengeleyebilir. Sabah kuru kayısı yiyip aç karnına üzerine bir bardak ılık su için; ya da yapabilirseniz sızma zeytinyağı bir-iki kaşık üzerine bir bardak ılık su için. Doktor ayrıca duphalac diye bitkisel bir şurup verebilir.
Lifli gıdaları tüketmek ve egzersizde yardımcı oluyor. Çok ıkınıp zorlamamak da önemli.
Ben de de bir kez grip olup demir ilacını bırakınca kabızlık oldu, demir ilacı herkesi kabız yapıyor, bana tam tersi etki yapmış:) Bunları uyguladım ve geçti.

Kızlar merhaba;

Uygun fiyata doğum fotografı çekebilecek birisini arıyorum. Ben çok abartmak istemiyorum fotograf sayısını minimal hatıra anlamında bir çalışma istiyorum. Yapan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…