anne'nin yaşı:.................29
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:........kırsehir kubilay bey devlet hastanesi
gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............nisan ayı/29.hafta
Tahmini doğum tarihi:...............................14ocak
Kaç kilo ile gebe kaldığı:................84
Şu anda kaç kilo:..............91
Yaptırdığı tetkikler:.....................2li test,3 lü test,Şeker yükleme 100 gr sonucunu normal degerlerde
bebeğin cinsiyeti:......................erkek
bebeğin adı:.....................................henüz belli degil ama Serdar Hakkı olabilir biri babamın digeri kayınpederimin ismi
bebeğin en son bakılan kilosu:1083 gr
boyunu bilmiyorum bacak boyu 28 cm demişti boyunu söylemedi:)
kızlar bişey soracagım midemde yanma yaptıgı için demir ilacını kullanamıyorum 2 ayrı doktora gidiyorum birisi gerek yok diyo birisi mutlaka kullan diyo kararsız kaldım en son bugun gerekliyse iğnesini kullanayım dedim doktor ok dedi ama doguma kadarmış eşim zor olur dedi yaklaşık 70 tane falan oluyo ondada kararsız kaldımiçinizde benim gibi agız yoluyla demir kullanamayan varmı neler denedi pekmez vs gibi yiyecekleri de yiyemiyorum mide yanması ve bulantıdan dolayı
kızlar bişey soracagım midemde yanma yaptıgı için demir ilacını kullanamıyorum 2 ayrı doktora gidiyorum birisi gerek yok diyo birisi mutlaka kullan diyo kararsız kaldım en son bugun gerekliyse iğnesini kullanayım dedim doktor ok dedi ama doguma kadarmış eşim zor olur dedi yaklaşık 70 tane falan oluyo ondada kararsız kaldımiçinizde benim gibi agız yoluyla demir kullanamayan varmı neler denedi pekmez vs gibi yiyecekleri de yiyemiyorum mide yanması ve bulantıdan dolayı
kızlar çok ilginç bi durum yaşıyorum 4-5 gündür . lütfen ayrdımcı olun bana... ben normalde çok sık büyük tuvalete çıkan birisi değilim ama şu bi kaç gündür yemeklerden sonra hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. karnım da ağrıyor ... endişelenemeye başladım sizde de oluyor mu
bende aynı durumdayım resmen deliyo midemi ilk başta bi doktor rahatsız ediyosa içmr kanın gayet iyi diyo diğer doktorum önlem amaçlı içmelisin diyo ilaç rahatsız edince şuruba döndük onuda içemiyorum midem hiç bulanmamıştı o felaket mide bulantısı yapıyomu bende içimiyorumda kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?