ben varım kalcamın ıcıne sol tarafıma agrı gırıyo sureklı ya ınsallah artmazarkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum..
kalça kemikleri ağrıyan var mı? ben 2 gündür çok huzursuzum yaa..
cnm evet ben bahsetmıstım ben aldım dınlıyorum ara ara cok da memnunummm :)))Angelsounds Anne Karnında Bebeğinizi Dinleyin - e-bebek.com
belki bazılarımızın ilgisini çeker, geçen böyle bir konu olmuştu sanki, buyrunuz kalp atışlarını dinleme cihazı..
dırenc valla ahhh dedirtiyo benım de agrım artık napıcaz bole bılmıyorumdün biraz ayakta kaldım resmen kemiklerimin batmasını hissettim. bugün işteyim, çok ayakta kalmadım ama yine ağrım var:44:
zaten etkisi bikaç gün sürüyor canım, benim o yorulma olayında cumartesi iş yaptım, pazar dinlenirim diyordum.. pazar dinlendim ama nafile.. salı da su gibi akıntım oldu bi miktar..doktor da yavaş dedi, hatta yolculuk falan dahi yapma bu ara dedi..o yüzden evde yorma artık kendini, boşver .. :)
ben varım kalcamın ıcıne sol tarafıma agrı gırıyo sureklı ya ınsallah artmaz
cnm evet ben bahsetmıstım ben aldım dınlıyorum ara ara cok da memnunummm :)))
dırenc valla ahhh dedirtiyo benım de agrım artık napıcaz bole bılmıyorum((
havalar güzel ihtiyaç çok olunca gezmek kaçınılmaz oluyor.ben de pazarımı değerlendirmek için çarşıya çıktım ve bütün bebek mağazalarını dolaştım.ama alınacak kadar çok şey var ki hangisi öncelikli bilemedim. allahtan param bitti de eve döndüm.akşam da leyla leyla dolaştım yorgunluktan. bugün de minnoş kıpırdanıp duruyo sanırım gezmek istiyo.çok sevdim ben bu bebişi :)
kendime inanamıyorum annelik gerçekten çok değişik bi duygu çünkü ilk kez alışverişte kendime hiçbi şey almadım.bu ben olamam dedim eşime :)
pufff yandık desene... gün içinde yattığım zaman ağrım olmadı ama kalkıp dolaşmaya başladığında devam etti.
şimdi evde olsam ne güzel dinlenirdim ya..iş yerinde mecburen oturuyoruz. şu doğum iznine çabucak çıksak da evde bol bol dinlensek ne güzel olur
anne olmak ne zormuş arkadaş.dayak yemiş gibiyim:)) ve bu his 3-4 ay daha sürecek.
bu arada benim oğluşun hareketleri sanırım arttı, gün içinde daha çok hissetmeye başladım.ve artık karnımın belli bölgelerinde kısa süreli sertleşme oluşuyor, sanırım yaslanıyor :))
sana katılıyorum direnç hatta benim minik canavar neler yapıyo bilmiyorum ama kıyafetimin üstünden bile hareketlerini görebiliyorum çok komik ve güzel oluo.ben elleyince kıpırdanıyo ama eşime hiç tepki vermiyo.çok eğleniyorum onunla :))
haklısın, insan kendini kaybediyor. o kadar güzel ürünler var ki... eşimde beni zor çıkarıyor mağazalardan.
ben bu hafta kendim için alışveriş yaptım. kışlık 2 pantolon, 2 hırka,2 gömlek ve ortopedik ayakkabı aldım.hamile pantolonlarım hep yazlıktı.mecburiyetten aldım. bu aldıklarım havalar iyice soğuyana kadar beni idare eder. zaten 2 ay daha çalışıp ize çıkıcam o zaman evde eşofmanla geçiririm vaktimi. hamile kıyafetleri çok pahalı, o yüzden artık pantolan falan almayı düşünmüyorum.
hareketler artarak devam ediyordu, ama benim geçen hafta 4 gün sakindi ufaklık, hatta tedirgin olmaya başlamıştım, acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerin farkı mı, anlayamadım da.. eşim grip ıhlamur kaynatıyorum, ben de içiyorum 1 bardak, acaba diyorum o mu sakinleştirdi.. bgn hareketliyiz..
:) aynen bu hafta benim kızımdada azalma oldu bende çok tedirgin oldum.galiba bizim minikler büyüyor ve eskisi kadar yerleri olmadığı için fazla hareketlenemiyorlar.
:) aynen bu hafta benim kızımdada azalma oldu bende çok tedirgin oldum.galiba bizim minikler büyüyor ve eskisi kadar yerleri olmadığı için fazla hareketlenemiyorlar.
MERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm
eşimin tezi de şöyle, hareketlerine alıştığın ve hala çok güçlenmediği için hissetmiyorsun dedi.. bu da mantıklı geldi.. :) 1 tekmesi bile ömre bedel.. :)
bende 07/01/2013 tarihinde doğum yapacağım Allahın izniyle tabi bizimkisi erken gelme ısrarından vazgeçerse
pufff yandık desene... gün içinde yattığım zaman ağrım olmadı ama kalkıp dolaşmaya başladığında devam etti.
şimdi evde olsam ne güzel dinlenirdim ya..iş yerinde mecburen oturuyoruz. şu doğum iznine çabucak çıksak da evde bol bol dinlensek ne güzel olur
anne olmak ne zormuş arkadaş.dayak yemiş gibiyim:)) ve bu his 3-4 ay daha sürecek.
bu arada benim oğluşun hareketleri sanırım arttı, gün içinde daha çok hissetmeye başladım.ve artık karnımın belli bölgelerinde kısa süreli sertleşme oluşuyor, sanırım yaslanıyor :))
ben de usunmedım dııl yanı kemıgıme bıcak saplanıyo annem normal dıyo ama bılmıyorum haftaya seker yklemem vr o zmn sorucamya sorma canım, ben penguen gibi yürümeye başladımçok mu nazlanıyorum acaba diyorum ama yooook ciddi ciddi ağrım var.
doktora mı gitsek acaba? benim kontrolüm haftaya cuma, dahada çok var.
nette haftalık gebelik yorumlarını okuduğunda ağrıların normal olduğunu görüyorum. ne yapacağımı şaşırdım.
cnm sorun ne gecmıs olsun allah son dakıkaya kdr karnında kalmasını nasıp etsın cok ıhtıyacları var karnımızda kalmaya...bende 07/01/2013 tarihinde doğum yapacağım Allahın izniyle tabi bizimkisi erken gelme ısrarından vazgeçerse
ben ıstavrıt palamut ne bulsam yıyorum cnm ama ılac takvıyesı de alıyorum omega 3 2 haftadan berı tavsıye ederım.slm kızlarr..balık yiyor musunuz? yiyorsanız hangi balık acaba? ben pak yiyemiyorum ama günde 4 ceviz yemeye çalışıyorum
nerdesınız kızlar ya pufff
cnm dıkkat et kendıne sen yıne de ıyı gıyın havalar berbat gercekten bı ole bı bole.cay yerıne ıhlamur ıc cnm lımonlu portakal suyu falan da sık cok faydalı olur senın oglus dogunca da cok hareketlı olacak gbı masallah benımkı bıraz tembel dun kıprasıydu bgun ses yokselaammm,
ben bugün hasta olmamak için savaş veriyorumbaşım ağrıyor, burnum sızlıyor, sesim kalınlaştı vs vs...
sabahtan limonlu çay içtim. öğlen arası 1 saat uyudum dinlendim şimdi rahatım. havalar çok garip, kalın giyinemiyorum ateş basıyor,
sabahları serin oluyor ne yapacağımı şaşırdım.
sen nasılsın? sarı akıntıdan bahsetmişsin, bazı günler benim de sarı gibi oluyor. ama kaşıntı, batma vs yok. o yüzden takmıyorum.
ama 2 haftadır akıntım çok fazlalaştı. valla bende günlük ped kullanıyorum sürekli, fenalık geldi artıkgün içinde sürekli değiştirmeme rağmen sanki hep nemli bir var, hiç hoşlanmıyorum !!!!
bu arada dün oğlum çok uzun süre hareket halindeydibu hareketi farklıydı sanki eli yada ayağı ile tıkır tıkır bişeyler yapıyordu:44: yani normal tekmeden farklı.bu sabahta içerde biyerlere vurduğunu hissettim yani göbeğimin ön tarafına doğru değildi. ben uyuyunca oda uyudu sanırım 2 saattir ses yok :)))
cnm dıkkat et kendıne sen yıne de ıyı gıyın havalar berbat gercekten bı ole bı bole.cay yerıne ıhlamur ıc cnm lımonlu portakal suyu falan da sık cok faydalı olur senın oglus dogunca da cok hareketlı olacak gbı masallah benımkı bıraz tembel dun kıprasıydu bgun ses yoksarı akıntı evt ya dra sorucam ben de pedden kurtaramadım kı ama batma kasıntı yanma yok cok sukur.haftaya dr kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?