Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
aklıma gelmişken, herhangi bir şikayetin ya da belirtin oldu mu canım, yoksa rutin kontrolde mi çıktı bu durum?

bu soruyu bende merak ettim. aylık kontrolde dr.şikayetin var mı diye soruyor. yok diyorum ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar.
bu tip ölçümler belli haftalardan sonra mı yapılıyor acaba?

bu soruyu bende merak ettim. aylık kontrolde dr.şikayetin var mı diye soruyor. yok diyorum ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar.
bu tip ölçümler belli haftalardan sonra mı yapılıyor acaba?

Sanırım en önemli gizli bulguları, adet ağrısına benzeyen ama bazen ayakta duramayacak kadar çok ve şiddetli olan bel ağrıları ve ayrıca karnınıza sanki üsten biri bastıroyprmuş ya da 5 kg. ağırlık koymuşcasına yoğun baskı.. Rutin kontrol alttan yapılmadığı için malesef tam belli olmuyor. Benim şikayetlerim sonucunda bakıldı. Ama gerçekten ağrıdan bahsediyorum. Öyle normal ağrılar değil doğumdan kaynaklanan. Ayrıca bi gitiiğinde drunun bakmasının da bi sakıncası yok. Sonuçta için rahatlasın diye bakıversin. Bişey var mı acabadan daha iyi olan şey, Bişey yok olsa gerek Ölçüm haftasını tam emin olamamakla beraber hamileliğin başından itibaren yapabiliyorlar sanırım. Sonuçta taa 2. aylarından itibaren bu sebeple yatan insanlar var.

Sağlıklı hayırlı mutlu hamilelik ve doğumlar olsun.

Canım benim,

Çok sağol iyi dileklerin için. Tabii ki çok üzülüyorum şu anda, korkuyorum aslında. ama herşeyde bi hayır var, di mi?
Çok doğru söylediklerin, maalesef nefes alıp veriyor olmak bile etkili şu pis havada. Hep zehir. Elbet bunlarda geçecek ve yineinsanoğlu sağlıklı bebebkler dünyaya getircek. Ama bizler mağdur oluyoruz.
Umarım tüm duaların kabul olur ve Allah sana mutlu, huzurlu, sağlıklı güzel mi güzel ve çooooook hayırlı bir evlat verir.
Sevgilerimle :)

Bakınıyorum ama onlar bizden daha nazlı malesef. Ecnebide istemiyorum. Türk olsun beni anlasın yalnızlığımda yoldaş da olsun istiyorum ama kısmet.. Bugün akşamüstü biri daha gelecek ya, bakalım.. Ev öenmli değil şimdilik kafamda. bende acil bişi olursa yanımda olsun. Evde şu anda biri var ama saatsel sorun yaşıyoruz çocukları yüzünden. geç gelip çok erken gidiyor.

Şişlik ve kilolar için dünyaca ünlü manken ve sanatçıların resimlerini tavsiye ediyorum.. Çok başarılılar Ben onlara bakıp oohhh çekiyorum.. :))) Hem hamilelik bi kadının en güzel olabildiği zaman..

Umarım az şiş ve kilolu bi hamileliğin olsun ama önce çooook sağlıklı ol. Kilolar 2 ayda gider sıkı bi çalışmayla. zaten ufaklıklar da var o antremanlara bol bol destek olacak

aklıma gelmişken, herhangi bir şikayetin ya da belirtin oldu mu canım, yoksa rutin kontrolde mi çıktı bu durum?

Şikayetler var, yoğun ağrı ve kasılmalar gibi. Ama çok yoığunn.. Öle genel ağrılar falan değil. Aradaki farkı anlıyorsun emin ol. Emin ol ama yaşama..

umarım içine sinen birini bulursun. dediğin gibi acil durumda yardımcı olabilecek biri lazım. ben hala evi düşünüyorum yaa
valla benim hamilelik bol bol kilo ile bitecek gibi görünüyor. ama olsun, tedavi sürecini düşünüyorum o zaman hamile kalayım da 20 kilo alayım umrumda olmaz diyordum. şimdi o günleri unuttum galiba kızıyorum kendime

hamilelik garip bir psikoloji

tarif ettiğin gibi ağrı olursa baktırırım. aşılama döneminde yeterince bakıldı zaten, nefret ediyorum o pozisyondan.
şimdi göbekten bakılıyor ya , benden mutlusu yok..

ben pazartesi kontrole gıdıcem bı ay sonra geldıgınde seker yuklemesı yapalım demıstı ,bakalım yaptıracagım

duygucum bebişini görmeye 3 gün kalmış, ne güzel
benim koskoca 2 haftam var. özledim oğlumu. her gidişinde büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor.

Kızlar Merhaba, dün doktara gittim ve renkli dopler çekildik, bebeğimin sağlıklı olduğunu ve haftasıyla boy kilosunun uyumlu olduğunu söyledi. Ancak muayene sırasında rahime giden sol damarımda çentik gördüğünü ve bu sebeple hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde yüksek tansiyon, şişlik gibi problemler yaşabileceğimi söyledi. Ayrıca bu sorun erken doğum riski de yaratıyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Merhabalar,

Bu konuda bazı bilgilerim var ama en güzel bilgiyi drun verir. Ancak böyle durumlarda bebeğin daha az gelişmesi söz konusu olabilir. Ama sonuçta 23 hflık bir bebekte drun herhangi bir sorun görmemiş. Yani seninki güzel büyüyyor. Eğer erken doğum gibi bir ihtimal varsa, o zmn şu anda bende aynı durumda olduyğumdan, çalışıyorsan (özellikle ağır ise) bence mümkünse işi bırak ki ebnim drum bunu baya bi önceden yaptırdı. Ayrıca DİNLEN ama gerçekten. Mesela dün dr bana bulaşık makineisni dahi boşaltmayacaksın dedi. Pasif ev hanımı ol. Hiiiiçççç üzülme, bi kere ağlamak istiyosan ağla, dök içini ama hergün değil. Rahat ol. Bebeğin sen varsan var unutma. Yaşam kaynağı sensin onun. Hiiiiç kafanı takma birşeye. Bir daha ki kontrolde herşey daha netleşecek. Ancak kafana takılan herşey için drunu ara ve gerekirse git. Bazen dr.lar bazı şeyleri hafife alabilir sen izin verme. Sonuçta sen bebek istiyorsun ve elinden geleni yapıp canını kanını kullanıyorsun. Dr buna saygı duymak zorunda. İstersen de tatmin olmadıysan da bu konuda çok iyi dr.lar var, birisine git. Rahatla, netleştir.
Umarım her ikimizde gününde doğum yaparız.Yavrularımızı alırız kucağımıza. Lütfen kendini yorma,kimseye de izin verme )))

Evet çok haklısın şu an için her şey yolunda gözüküyor, zaten çok takmamaya çalışıyorum aslında çünkü bu gibi durumlarda stresde bebeklere iyi gelmiyor biliyorsun maalesef çalışıyorum ama çok şükür çok ağır değil işim dolayısıyla şimdilik çalışmaya devam gibi gözüküyor, ama üç hafta sonra bebeğimin gelişimi ve durum bir kez daha değerlendirildiğinde dr yönlendirecektir sanırım. Umarım bebişlermizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda bunlara gülüp geçeriz, güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim:))

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım herşey yolunda gider...

duygucum bebişini görmeye 3 gün kalmış, ne güzel
benim koskoca 2 haftam var. özledim oğlumu. her gidişinde büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor.

ben bi aydır beklıyorum kontrolu bakalım buyumusmu kılosu artmısmı en son bıraz zayıftı ınsallah normal cıkar herseyı hem sevınıyorum gorecegım dıye ama bıtaraftanda hep stres ters bısey cıkarmı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…