Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

inş. çıkmaz, sen şimdi oğlunu görmeye konsantre ol.. inş. güzel sonuçlar alırsın..

o stres hayatımız boyunca asla bitmeyecek.. annelik böyle işte :))
ilk öğrendiğimiz andan bu yana hep korku yaşıyoruz, bebişler koca adam da olsa onlar için endişelenmeye devam edicez :)))

geçen kontrolde benim oğlanın kilosu da eksikti, yani aynı haftalarda olduğumuz bir arkadaşımın bebeğine göre !!

bir kaç gün düşündüm, sonra takmadım fazla. sağlıklı olsun da gerisi boş.

slm kızlar
bugün benim de şeker yüklemem yapıldı sakın korkmayın hiç korkulacak bi durum yok kızlar sadece tatlı bi su içiyorsunuz ben oturmuş sakin sakin içiyordum
adam geldi öyle değil birden içeceksiniz dedi
ay ne güldüm nerden bileyim ben sölemediler ki verenler
dua edin kızlar salı günü sonuçları alıcaz...
bu arada ürolojiye gittim malum taşlarım için dr hayretler içerisinde kaldı düşürdüm deyince nasıl ya ameliyata alınman gerekiyordu fakat hamilesin diye almadık nasıl yani düştü mü diyor
dedim ewet hemen bakmamız lazım dedi ama idrar yollarım da da iltihap oluşmuş o yüzden idrar tahlili ve kan tahlili de verdim p.tesi sonuçlar çıkacak ama idrraın kültürü de lazım olduğundan 1gün geç oluyormuş hepsini alıcam ultrasona da salı giricem inşaAllah herşey yolunda gider dua edin kızlar
bu arad dün ultrason da bebişimi de gördüm
oğluşumuz büyümüz teyzeleri =)
1hafta önde gidiyoruz 767 gr mız
dr a dedim boyu kg nasıl dedi önemli olan haftasıyla uyumlu olması yoksa kg ve boyu az da olsa problem olmuyormuş kızlar boşuna stres yapmayın kendinize

nazayse, bebiş hareketlenmeye başlamış sanırım?? bol bol tekmelen inşallah :)))
Ahhh direnc resmen hissediyorum 1 haftadir cok mutluyum rabbime sukurler olsun binlerce kez...

Cnm ben besik ve oda takimi almayi dusunuyorum park yataklara hic mi hic isinamaim ya. Hem o da masraf snra oda apican park yaagi nereye koycan dimi besik kuuk hic olmazsa:)

Ay cnm a sogudum simi gumdan allh hepimize kolay dogum nasip ersin insallhhhh

Bence moralini bozma sadece cok kalorili yerine besleyici seylere yonel bebse bisy olmaz da snra verirken zorlanabilz:)

aynen cnm normal olmasin cok istiyorum insallh normal dogururum...

Cnm oyle uzuldum ki su yazdiklarina(( allhimnsifa versin insallh saglikla al bebisini kucagina...

bu soruyu bende merak ettim. aylık kontrolde dr.şikayetin var mı diye soruyor. yok diyorum ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar.
bu tip ölçümler belli haftalardan sonra mı yapılıyor acaba?

Cnm dr bakiyodur ztn endise etme gerekli gorurse sna soler ztn riskleri.

kızlar önümüzdeki ayın başındaki kontrolümde şeker yükleme testi yapılacağını söyledi dr.um.sizede söylendi mi?
Cnm 24 dolunca yapiliyo seker yuklemesi bnm de 2 hftam var

Hic bilgim yok cnm ama bnce 1 2 dra daha gozuk icin raht eder...

bende kendıme kızıyordum ılk zamanlar yemek yıyemıyorum dıye bebek zayıf dogacak sonra baktım yemekle cokta alakası yok cok fazla kılo alıpta bebegı yıne zayıf doganlar varmıs onemlı olan ıyı beslenmekmıs ona dıkkat edıyorum sımdı

inşallah canım nasıl ıcecem glıkozu bakalım ac karnına kusmasam ıydır

bende aynı şeyi düşünüyorum yollarda zaten aç yola çıkınca midesi bulanıyor insanın birde şekerli su ööö :)

umarım herşey yolunda gider iyi sonuçlar alırsın cnm ...

benim daha 3 hafta var minik kızımı görmeye.. nasıl sabredicem bilmiyorum.. şeker yüklemesi de yapılacak gidince.. inşallah bi problem çıkmaz..

Şeker yüklemesi nedir?ne işe yarıyormuş? bana yapmadılar neden ki?:44:

Şeker yüklemesi nedir?ne işe yarıyormuş? bana yapmadılar neden ki?:44:

şeker yüklemesi hamilelikte mutlaka yapılması gereken bir test canım.şeker hastalığı oluşmuş mu var mı diye yapılan bir test ve eğer yapılmazsa hem anne hemde bebek için kötü sonuçlar doğuruyor.benimde daha yapılmadı önümüzdeki ayın başında gidicem o zaman yapılıcak.sanırım seninde o zaman yapılır.ama bunu sana dr.unun en son gittiğin kontrolde söylemesi gerekirdi.

ben gecen ay kontrole gittim canım doktoruma detaylı ultrason yaptırdım bu haftaıcı onu goturcem belkı bu sefer söyler.. benım hic haberım yoktu duymamıstımda.. sayenizde haberim oldu bilgilendırme ıcınde tesekkur ediyorum doktor söylemezse ben hatırlatıyım bakalım

seker yuklemesı 24-28.haftalar arası yapılan bır test zamanını kacırmayın
doktor soylemese bıle sız hatırlatınn bence önemli bir testt

arkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum..

kalça kemikleri ağrıyan var mı? ben 2 gündür çok huzursuzum yaa..

ben uzun zamandır yaşıyorum bu sorunu canım uzun süre oturamıyorum bile belli bir müddet sonra batıyor.yatarken otururken sürekli pozisyon değiştiriyorum :)

selam, bende çok ayakta kalırsam oluyordu.. 1.5 hafta önce olan akıntım sonunda doktorumdan aldığım uyarı sayesinde, hayatımı yavaşlattım.. o zamandan beri sıkıntım olmuyor.. artık bol bol dinlenme, gerek olmadıkça uzatıp bacakları yatmaca, keyif yapmaca zamanları.. hele bir de evdeysen ne güzel olur, zira işyerinde biraz zor oluyor.. :)

dün biraz ayakta kaldım resmen kemiklerimin batmasını hissettim. bugün işteyim, çok ayakta kalmadım ama yine ağrım var:44:

dün biraz ayakta kaldım resmen kemiklerimin batmasını hissettim. bugün işteyim, çok ayakta kalmadım ama yine ağrım var:44:

zaten etkisi bikaç gün sürüyor canım, benim o yorulma olayında cumartesi iş yaptım, pazar dinlenirim diyordum.. pazar dinlendim ama nafile.. salı da su gibi akıntım oldu bi miktar.. doktor da yavaş dedi, hatta yolculuk falan dahi yapma bu ara dedi..o yüzden evde yorma artık kendini, boşver .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…