Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
anneler günaydın.. uzun zamandır yazamadım, işlerin yoğunluğundan dolayı.nasılsınız..bebişlerimiz nasıl..inş herkesin sağlıklı gidiyordur hamileliği

merhaba,

bizler iyiyiz her gün bebişlerin bi atraksiyonu oluyor onları konuşup gün geçiriyoruz :))

senin hamileliğinde iyi gidiyordur umarım.

ay ne guzel ıste ya benımkı de vuruyo ama mınık mınık henuz ole uyutmayacak boyutta dııl ama ben cok saga sola donuyorum bı turlu rahat edemıyorum gobegımın altını yastıkla beslemezsem hele kesınlıkle uyuyamıyorum ay kıprasıca da dunyalar benım oluyo bı anda...

cnm bacak krampları magnezyum eksıklıgınden oluyomus drunla bı konus cok cıddı boyuttaysa eger magnezyum yzar sana.

cnm daha önce magnezyum vermişti, ben içmiyordum. bugün eve gidince içerim.

bu arada yanlış anlaşılmasın. bebiş tekmeleriyle uyandırmadı beni :) ben sağa sola dönerken uyanınca tepiklediğini fark ettim:)

merhaba,

bizler iyiyiz her gün bebişlerin bi atraksiyonu oluyor onları konuşup gün geçiriyoruz :))

senin hamileliğinde iyi gidiyordur umarım.

evet okuyunca kendimi görüp gülüyorum :)) ne güzelll herkes iyi olsun inş.. ben de iyiyim.. dün doppler cekimim vardı bebeğimiz de iyi çk şukur 4 boyutlusunu da gorduk, resimlerini aldık..sağlıklı oldugunu ogrendik.
gece 2-3 gibi uyanıyorum ben de, rutinleşti artık..su içip yatıyorum.. bu ara uykuya doyamıyorum.. siz de oylemisiniz..bıraksalar 12 saat uyurum yani..

bu arada yaa cinsiyetler belli olmuştur herkesin.. mrk ettim.. benim oglum olacak inşş

aa ıc o zaman cnm ıhmal etme hımm ole desene ben de tekmelerıyle uyandırdı sandım teyze yesın mınık gotunu tekme de atıyo annesıne allahım bu gunlerden ayırlasın son ana kdr saglıkla bebelerımızı dunyaya getırelım ınsallah cnm ben de cok donuyorum saga sola ya kordon mordon dolanır dıye de korkuyorum ama napım elımde dııl...:26:

hayırlı olsun cnm cok sevındım bebısın saglıklı olsuuna.ben de 5 gbı mutlaka kalkıp wc ve su ıhtıyacımı karsılıyorum ve aynennnn uykulara doyamıyorum ya yanı yok bole bısey bıraksalar 2 ye kdr uyurum aynen ama ıste calısma hayatı musade etmıyo...

tşkler canım.. aynen çalışma hayatı işte.. neyse az kaldı izne ayrılmaya :) bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..

güzel haberler almışsın ne güzel. bende oğlumun fotoğrafını yanımda taşıyorum. gün içinde çıkartıp çıkartıp bakıyorum kuzuma :))

kalkma konusunda aynıyız.. gözüm kapalı wcye gidiyorum sonra su içip hemen yatıyorum ama uykuya dalmakta zorluk çekiyorum..

ayyy ne güzell rabbim bu duyguyu bize yaşattı için çk şkr.. uykuya dalmak zorlaştı, nefes alışlarım da değişti benim..2-3 yastıksız yatamaz oldum..aslında şu hamile yastıklarından edinmenin vakti geldi galiba

o yastıklardan bende düşünüyorum. ben deliksiz uyurdum ama şimdi düzenim çok değişti. bi araştıralım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…