cnm bu sene kız cok az he valla hep oglandan gıdıoz
o yastıklardan bende düşünüyorum. ben deliksiz uyurdum ama şimdi düzenim çok değişti. bi araştıralım bakalım.
inş canım rabbim gönlüne göre versin.. bu arada hamilelerin duası kabul olur derler
inşallah canım. çok istedim kazanmayı.geçen senem kabus gibiydi. tedavi süreci + sınava hazırlık + iş + ev işleri
acaba nasıl dayandımçok şeyden fedakarlık yaptım.
tedavim olumlu gecti ve oğlum göbüşümde, inşallah sınav sonucumda iyi gelir işte o zaman tüm yorgunluklarım bitecek.
inşallah canım. çok istedim kazanmayı.geçen senem kabus gibiydi. tedavi süreci + sınava hazırlık + iş + ev işleri
tedavim olumlu gecti ve oğlum göbüşümde, inşallah sınav sonucumda iyi gelir işte o zaman tüm yorgunluklarım bitecek.
anneler işte canım.. herşeye göğüs geriyoruz.. inş sınav sonucun gönlüne gelir bir de oğluşunu kucağına alınca dünyalar senin olur.. hiç bir emeğin karşılıksız kalmaz..allah yardımcımız olsun.. bu arada ne bitirmiştin canım, yani mesleğin neydi
anneler işte canım.. herşeye göğüs geriyoruz.. inş sınav sonucun gönlüne gelir bir de oğluşunu kucağına alınca dünyalar senin olur.. hiç bir emeğin karşılıksız kalmaz..allah yardımcımız olsun.. bu arada ne bitirmiştin canım, yani mesleğin neydi
bilgisayar -muhasebe mezunuyum.ama açık öğretimden işletme son sınıftayım. önlisans olarak son defa sınava girdim.
bakalım hayırlısı umarım emeklerimin karşılığı gelir.
amınnnnn ınsallahhhhhh rabbım dusyun sesını o kdr cok ısteyen var kı allahım kımsenın kucaklarını bos bırakmasın ben de cok aradım tedavıler neler neler ...sukurler olsun rabbıme...rabbım ısteyen herkese inş. nasıp eder
poposunu dayamıstır.gotunu yesın.ınsallah cnm ben o ımtıhanı gecen sene 2 sene once verdım 2011de de gırdım sukurler olsun hayatımda yaptıgım en ıyı ıs yanı memurıyet...lısans mezunuym ben tedavım basarısız sonuclanmıstı bı baktım mulakatlar var kpss+mulakat allah yuzume baktı gebeık devam etse mulakatlardan gecemezdım...darısı basına cnm ınsallahhh...aa ıc o zaman cnm ıhmal etme hımm ole desene ben de tekmelerıyle uyandırdı sandım teyze yesın mınık gotunu tekme de atıyo annesıne allahım bu gunlerden ayırlasın son ana kdr saglıkla bebelerımızı dunyaya getırelım ınsallah cnm ben de cok donuyorum saga sola ya kordon mordon dolanır dıye de korkuyorum ama napım elımde dııl...:26:
amin canım sağlıkla alalım kucaklarımıza. bide akşam 2-3 defa karnım sertleşti, bi tarafı şişti sanki. artık neresini dayadı bilmiyorum
bu arada galiba oğlum şansıyla gelecekkpssden iyi puan gelecek bana:)) bütün sene çalışmıştım.dün sorulara baktım hatırladığım kadarıyla netlerim iyi. geçen sene yapılan atamalardan 1-2 puan yüksek gelecek.tabiiiii biraz yanılma payı da bırakmak lazım.
hep derler ya, bebekler şans getirir diye bana bu konuda şans getirecek sanırım.
nasıl yastıklar bunlar ya ?o yastıklardan bende düşünüyorum. ben deliksiz uyurdum ama şimdi düzenim çok değişti. bi araştıralım bakalım.
dırenc senın tup muydu cnm ya konusmus muyduk hatırlayamadım?4. asılama tutuan sen mıydın?inşallah canım. çok istedim kazanmayı.geçen senem kabus gibiydi. tedavi süreci + sınava hazırlık + iş + ev işleri
BeyrkA
30.10.2011/09.11.2011
NE ANLAMA GELIO CNM?
cnm ben unutmuyorum ya alarm kuruyorum telın alarmını kesınlıkle tavsıye ederım cnm alarm kur cok onemlı bak ıhmal etme.bu arad arzu hnm sana da tetanoz asısı tavsıye etmedı dımı cnm bana tavsıye etmedı yaptrmadım.ınsallah seker yuklemem de ıyı cıkar bu sıra hızla kılo almaya basladım ya
cnm ben 30 dolsun ole baslıycam nasıpse korkuyorum erken almaya bıse olur dıye hurafe belkı ama ole ınandırılmısız napalımama senın annenın gelmesı ıı olmus aradan cıkardın alısverıs ısını de cok sey almasaydın hedıye de gelıomus bayagı .eksık bıtmez hayatım kac yıllık evlıyız evde esya eksıgı bıle bıtmıyo
arzu bısey demedı o konuda bana saglık ocagı yaptırdı bende kılo almaya basladım canım :) bundan sonra alacakmısız bende telefonu kurayım barı yaa cunku decavıt , kan ılacı, balık ılacı bıde arzu magnezyumu ıcmeye basla dedı kasılmalar oluyo arada ...
annem bıdaha doguma kadar gelemez mesafemız cok uzakoyuzden gelmısken bakalım dedık kıyafet olarak pek bısey aldırmadılar zaten hedıye gelıyo dıye , o adar cok cesıt varkı hangısı ıyı hangısı daha saglıklı ınsanın aklı karısıyo , buarada canım uyku setı alacaksan internetten ındırımlere gelınce al pıyasada cok pahallı kac yere baktım fıyatlar cok ucuk ...
BANA TAVSIYE ETMEMISTI CNM SORDUM KALSIN DEDI BEN DE ALMAYA BASLADIM SON 0 GUNDE 3.5 KILO FELAKET 55 LE BASLADIM 63.5IM SUAN BILMIYORUM NERELERE DAYANIRIM ARTIK :)DECAVIT NE ICIN CNM BU ARADA?BEN OLE BI ILAC KULLANMADIM BEN KAN VE BALIKYAGI KULLANIYORUM BIDE CORASPINVAZGECILMEZIM
VALLA NE ALICAM NE YAPICAM HIC BI BILGIM YOK BILIOMUSUN AYY BAZEN PANIK OLUYORUM :d BISRELER ARASTRMAM LAZIM ASLINDA BEBEK ICIN IHTIYAC LISTESI CIKARMAM LAZIM DU BAKALIM DAHA 6 HAFTAM VAR :)))
BANA TAVSIYE ETMEMISTI CNM SORDUM KALSIN DEDI BEN DE ALMAYA BASLADIM SON 0 GUNDE 3.5 KILO FELAKET 55 LE BASLADIM 63.5IM SUAN BILMIYORUM NERELERE DAYANIRIM ARTIK :)DECAVIT NE ICIN CNM BU ARADA?BEN OLE BI ILAC KULLANMADIM BEN KAN VE BALIKYAGI KULLANIYORUM BIDE CORASPINVAZGECILMEZIM
VALLA NE ALICAM NE YAPICAM HIC BI BILGIM YOK BILIOMUSUN AYY BAZEN PANIK OLUYORUM :d BISRELER ARASTRMAM LAZIM ASLINDA BEBEK ICIN IHTIYAC LISTESI CIKARMAM LAZIM DU BAKALIM DAHA 6 HAFTAM VAR :)))
amınnnnn ınsallahhhhhh rabbım dusyun sesını o kdr cok ısteyen var kı allahım kımsenın kucaklarını bos bırakmasın ben de cok aradım tedavıler neler neler ...sukurler olsun rabbıme...
poposunu dayamıstır.gotunu yesın.ınsallah cnm ben o ımtıhanı gecen sene 2 sene once verdım 2011de de gırdım sukurler olsun hayatımda yaptıgım en ıyı ıs yanı memurıyet...lısans mezunuym ben tedavım basarısız sonuclanmıstı bı baktım mulakatlar var kpss+mulakat allah yuzume baktı gebeık devam etse mulakatlardan gecemezdım...darısı basına cnm ınsallahhh...
nasıl yastıklar bunlar ya ?
dırenc senın tup muydu cnm ya konusmus muyduk hatırlayamadım?4. asılama tutuan sen mıydın?
canım benim 4. aşılamaydı. tüpe geçmeden son kez deneyelim dedik, şükürler olsun oldu.
sen de 2 sene önce en zor zamanında kazanmışsın. Allah büyük işte. darısı başıma amiiiiiiinnnn
kızlar lohusa gecelik pijamalarıyla ilgili bişiler sorucam..
erkek bebek doğuracaklar için mavi gecelik pijama mı olmalı?..sabahlık almalı mıyız? bir de kış bebeği olacakları için üst kısımları uzun kollu mu olmalı?
ben karar veremedim. bilenler paylaşırsa sevinirim
erkek bebek doğuracaklar için mavi gecelik pijama mı olmalı?..sabahlık almalı mıyız? bir de kış bebeği olacakları için üst kısımları uzun kollu mu olmalı?
buarada bebişe yatak olarak neye karar verdın
valla ben mavi almayı düşünmüyorum, hatta bebeğe de mavi şeyler almayı düşünmüyorum.. bebek için ise evet uzun kolluları tercih etmeliyiz..
ben yatakta şuna karar verdim sanırım.. :) Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Graphica tam net olamıyorum, çünkü daha hiç mağazaya gidip bakmadım, hep netten gördüklerim.. bir de ana kucağı için bi model var aklımda onun da adı.. Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı .. bunlar e-bebek'te var.. yalnız bu ana kucağına baktıkça beğenim artmaya başladı, beşik gibi, renkleri de güzel.. inş. alabilirim.. :)
valla ben mavi almayı düşünmüyorum, hatta bebeğe de mavi şeyler almayı düşünmüyorum.. bebek için ise evet uzun kolluları tercih etmeliyiz..
ben yatakta şuna karar verdim sanırım.. :) Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Graphica tam net olamıyorum, çünkü daha hiç mağazaya gidip bakmadım, hep netten gördüklerim.. bir de ana kucağı için bi model var aklımda onun da adı.. Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı .. bunlar e-bebek'te var.. yalnız bu ana kucağına baktıkça beğenim artmaya başladı, beşik gibi, renkleri de güzel.. inş. alabilirim.. :)
hımm sanırım 6. ayda bı ılac verıcek odur belkı bılemedım sımdı ay hızla kılo alcaz ne fenaama bebıslere her sey degerrrrrdecavıt multıvıtamın canım
bende 56 ıle basladım en son 62ydım ama 63 olmusturum kesınalısverıse cıkmadan netten ıhtıyac lıstesı alırsın ben ole yaptım cunku gıdınce unutuyosun ne eksık dıye
buarada bebişe yatak olarak neye karar verdın
evt cnm darısı basına en kısa zamandaaaadırenc senın tup muydu cnm ya konusmus muyduk hatırlayamadım?4. asılama tutuan sen mıydın?
canım benim 4. aşılamaydı. tüpe geçmeden son kez deneyelim dedik, şükürler olsun oldu.
sen de 2 sene önce en zor zamanında kazanmışsın. Allah büyük işte. darısı başıma amiiiiiiinnnn
maşallah kuzucuklara ... yavrumu her hissettiğimde yüzümde gülücükler oluşuyor. bu günlerde duygusallaştım iyice :))
deli gibi merak ediyorum onu.bi gelse gözlerimin içine baksa tüm yorgunluğumu alacak.
bu arada gece bacağımda kramplar da oluyor, tamam diyorum bunu yaşamamıştım. sırada ne var? :))))
bu arada yaa cinsiyetler belli olmuştur herkesin.. mrk ettim.. benim oglum olacak inşş
benimki de oğlan. anaaaam hiç kız yok mu yaaa??
ayyy ne güzell rabbim bu duyguyu bize yaşattı için çk şkr.. uykuya dalmak zorlaştı, nefes alışlarım da değişti benim..2-3 yastıksız yatamaz oldum..aslında şu hamile yastıklarından edinmenin vakti geldi galiba
hımm sanırım 6. ayda bı ılac verıcek odur belkı bılemedım sımdı ay hızla kılo alcaz ne fenaama bebıslere her sey degerrrrr
ben sepet besık alıcam cnm bıde odasını yapıcam park yatakları hıc sevmedım hıc ısınamadım yanımda buyur bıraz sonra da odasına gecer dıye dusundum sen ne yapıcaksın cnm?
evt cnm darısı basına en kısa zamandaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?