Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
o yastıklardan bende düşünüyorum. ben deliksiz uyurdum ama şimdi düzenim çok değişti. bi araştıralım bakalım.

ben de netten ara sıra bakıyorum cnm.. e bebekde unnado da gordum.. işyerinde arkadaşım annesine diktirmiş.

kızlar lohusa gecelik pijamalarıyla ilgili bişiler sorucam..

erkek bebek doğuracaklar için mavi gecelik pijama mı olmalı?..sabahlık almalı mıyız? bir de kış bebeği olacakları için üst kısımları uzun kollu mu olmalı?

ben karar veremedim. bilenler paylaşırsa sevinirim

rabbım ısteyen herkese inş. nasıp eder
amınnnnn ınsallahhhhhh rabbım dusyun sesını o kdr cok ısteyen var kı allahım kımsenın kucaklarını bos bırakmasın ben de cok aradım tedavıler neler neler ...sukurler olsun rabbıme...

arzu bısey demedı o konuda bana saglık ocagı yaptırdı bende kılo almaya basladım canım :) bundan sonra alacakmısız bende telefonu kurayım barı yaa cunku decavıt , kan ılacı, balık ılacı bıde arzu magnezyumu ıcmeye basla dedı kasılmalar oluyo arada ...

annem bıdaha doguma kadar gelemez mesafemız cok uzak oyuzden gelmısken bakalım dedık kıyafet olarak pek bısey aldırmadılar zaten hedıye gelıyo dıye , o adar cok cesıt varkı hangısı ıyı hangısı daha saglıklı ınsanın aklı karısıyo , buarada canım uyku setı alacaksan internetten ındırımlere gelınce al pıyasada cok pahallı kac yere baktım fıyatlar cok ucuk ...

BANA TAVSIYE ETMEMISTI CNM SORDUM KALSIN DEDI BEN DE ALMAYA BASLADIM SON 0 GUNDE 3.5 KILO FELAKET 55 LE BASLADIM 63.5IM SUAN BILMIYORUM NERELERE DAYANIRIM ARTIK :)DECAVIT NE ICIN CNM BU ARADA?BEN OLE BI ILAC KULLANMADIM BEN KAN VE BALIKYAGI KULLANIYORUM BIDE CORASPINVAZGECILMEZIM
VALLA NE ALICAM NE YAPICAM HIC BI BILGIM YOK BILIOMUSUN AYY BAZEN PANIK OLUYORUM :d BISRELER ARASTRMAM LAZIM ASLINDA BEBEK ICIN IHTIYAC LISTESI CIKARMAM LAZIM DU BAKALIM DAHA 6 HAFTAM VAR :)))

decavıt multıvıtamın canım
bende 56 ıle basladım en son 62ydım ama 63 olmusturum kesın alısverıse cıkmadan netten ıhtıyac lıstesı alırsın ben ole yaptım cunku gıdınce unutuyosun ne eksık dıye

buarada bebişe yatak olarak neye karar verdın

canım ben uzun kollu ama ince pijama almayı düşünüyorum. sabahlık mutlaka olmalı geçe kalkınca üşümeyelim..

renk konusunda sadece mavi olacak diye bir kural yok bence.

mesela ben mutlaka 1 takım kırmızılı alacağım. kırmızı çok yakıştırıyorum kendime :))

valla ben mavi almayı düşünmüyorum, hatta bebeğe de mavi şeyler almayı düşünmüyorum.. bebek için ise evet uzun kolluları tercih etmeliyiz..

ben yatakta şuna karar verdim sanırım.. :) Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Graphica tam net olamıyorum, çünkü daha hiç mağazaya gidip bakmadım, hep netten gördüklerim.. bir de ana kucağı için bi model var aklımda onun da adı.. Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı .. bunlar e-bebek'te var.. yalnız bu ana kucağına baktıkça beğenim artmaya başladı, beşik gibi, renkleri de güzel.. inş. alabilirim.. :)

chıcconun oyun parkları daha sağlam duruyo canım gıdıp baktıgında da anlarsın

ana kucagı cok guzelmıs canım ama fıyatı da öyle :)

hımm sanırım 6. ayda bı ılac verıcek odur belkı bılemedım sımdı ay hızla kılo alcaz ne fenaama bebıslere her sey degerrrrr

ben sepet besık alıcam cnm bıde odasını yapıcam park yatakları hıc sevmedım hıc ısınamadım yanımda buyur bıraz sonra da odasına gecer dıye dusundum sen ne yapıcaksın cnm?

evt cnm darısı basına en kısa zamandaaaa

cnm magnezyumu kesinlikle ihmal etme...ben saatini şaşırsam hiç geciktirmiyo kendini valla uyuşmak için :)

bu arada yaa cinsiyetler belli olmuştur herkesin.. mrk ettim.. benim oglum olacak inşş

benim kız inş...:)

benimki de oğlan. anaaaam hiç kız yok mu yaaa??

var var olmaz mı :))

bende aynı şekildeyim kaç kere sağdan sola dönüyorum belli değil :)

umarım iyi sonuçlar alırsın canım...

hiç öle bi şart yok cnm istediğin rengi al...bebek için ise uzun kollu daha iyi tabii ama birkaç tane yarım kolluda neden olmasın :)

bende pek ısınamadım park yataklara cok baktım ama gıttım yıne sallanabilen beşik karyola aldım 4-5 yasına kadar yatabılecekmıs ondan sonrada oda alırım dıye dusundum yatak odam da yer kaplamayan bısey alıcam ama daha bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…