Kızlar en son şeker yüklemesi yaptırdım bundan sonra yapılan testler varmı ??
ana kucagı cok guzelmıs canım ama fıyatı da öyle :)
evet, bildiğin yatak fiyatı..neyse ben evrene mesajı göndereyim, belki biri çıkıp onu da ben alayım der.. :))
buarada ben bebek arabasını hemen almayı düşünmüyorum, bu konuda görüşleriniz nelerdir? allah izin verirse ocakta doğum yapıcaz, nisandan önce rahat rahat dolaşmaya çıkılmaz heralde..sizlerin görüşlerinizi merak ettim..
bana kalsa bende hemen almam ama yatağı babaanne, arabayı annaanne alacak. o yüzden her ikisi de doğumdan önce halledecek.
yoksa dediğin gibi soğukta çıkılmaz yanı.. doğum izni bitecek havalar ısınacak iyi mi
hanımlar bakın nette araştırrken gördüm almayı yada diktirmeyi düşünüyorum..kullanan arkadaşlarım var rahat olduğunu soylediler özellikle son aylarda.. artık bana da lazım rahat değilim çunku :S Eki Görüntüle 519834 Eki Görüntüle 519835
aynen.. :/ neyse biz bi o evreye gelelim de inş., o zaman dert edelim bunu.. :) şimdi her tecrübeli annenin dediği gibi 'şu zamanların kıymetini bilelim..'
aslında imkanın varsa diktir canım, bi arkadaş aldı.. kullandı 2-3 ay şimdi kocaman şey kaldı elimde diyo, en azından diktirsen, sonradan bozdurup kırlent vb yaptırabilirsin, ama hazır ürüne bişey yapılmaz.. yapılır mı acaba.. :) neyse benimkisi farklı bi bakış açısı.. :) sevgilerimle..
evet, bildiğin yatak fiyatı..neyse ben evrene mesajı göndereyim, belki biri çıkıp onu da ben alayım der.. :))
buarada ben bebek arabasını hemen almayı düşünmüyorum, bu konuda görüşleriniz nelerdir? allah izin verirse ocakta doğum yapıcaz, nisandan önce rahat rahat dolaşmaya çıkılmaz heralde..sizlerin görüşlerinizi merak ettim..
dün gece karnımda şiddetli agrı hissettim kızlar.. adet olacakmıs gibi bir agrı.. uyutmuyor bizim ufaklık zaten birde agrı olunca iyice kötü oldum .. sizde de oluyormu acaba?
Birde kapalı alanda kalınca terlemeye baslıyorum , ne menem seymiş bu hamılelık ya .. anne olmak sımdıden zor geliyor:26:
Cnm bir seker yuklemesi daha var sanirim ama cok emin diilimKızlar en son şeker yüklemesi yaptırdım bundan sonra yapılan testler varmı ??
hanımlar bakın nette araştırrken gördüm almayı yada diktirmeyi düşünüyorum..kullanan arkadaşlarım var rahat olduğunu soylediler özellikle son aylarda.. artık bana da lazım rahat değilim çunku :S Eki Görüntüle 519834 Eki Görüntüle 519835
BeyrkA
Cok guzelmis cnm ben uyuyamiyorum
resmen ya nerde satiliyo ve ne kdr acaba
30.10.2011/09.11.2011
NE ANLAMA GELIO CNM?
dün gece karnımda şiddetli agrı hissettim kızlar.. adet olacakmıs gibi bir agrı.. uyutmuyor bizim ufaklık zaten birde agrı olunca iyice kötü oldum .. sizde de oluyormu acaba?
Birde kapalı alanda kalınca terlemeye baslıyorum , ne menem seymiş bu hamılelık ya .. anne olmak sımdıden zor geliyor:26:
Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))[/QUOTE]Cnm bir seker yuklemesi daha var sanirim ama cok emin diilim
30.10 nikah tarihim, 9 kasım da düğün tarihim.. eşimle ayrı memleketten olunca 2 yerde de düğün organizasyonu oldu
Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))[/QUOTE]Cnm bir seker yuklemesi daha var sanirim ama cok emin diilim
30.10 nikah tarihim, 9 kasım da düğün tarihim.. eşimle ayrı memleketten olunca 2 yerde de düğün organizasyonu oldu
merhaba ocak anneleri bugün oğluşum ahmet mirza beyin kontrolü vardı 600 gr olmuş kendisi boyunu söylemedi ultrason kağıdında fl denen yeremi bakacağız merak ettim de birde ayrıntılı ultarson 23 haftanın sonuna kadar yapılıyor bldiğim kadarı ile ben 25in içindeyim istedi benden geç kalmadıkmı şeker testinide 2 hafta sonra istedi oda buaralar yapılmıyormuydu kafam karıştı
cnm ayrintili 18-22 arasi yapilio en iyisi 20 haftymismerhaba ocak anneleri bugün oğluşum ahmet mirza beyin kontrolü vardı 600 gr olmuş kendisi boyunu söylemedi ultrason kağıdında fl denen yeremi bakacağız merak ettim de birde ayrıntılı ultarson 23 haftanın sonuna kadar yapılıyor bldiğim kadarı ile ben 25in içindeyim istedi benden geç kalmadıkmı şeker testinide 2 hafta sonra istedi oda buaralar yapılmıyormuydu kafam karıştı
Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))
Bnm dr da yonlendrdi cnm 250 tlydi ama deger her seye...ayrıntılı ultrasonu geciktirmeden yaptır 1 hafta sonrada şeker yüklemenide yaptır ikiside önemli seyler ayrıntılı ultrason pahalı ama bebeğini herşeyiyle görmek ve sorun olup olmadıgını bilmen gerek ben 22. haftada yaptırdım bizimkinin damarındaki kan akışını bile gördük manyak bişey :) zaten ayrıntılı ultrasonu doktorun git yaptır demedi mi sana ?? benimki doktor bile önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?