Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ana kucagı cok guzelmıs canım ama fıyatı da öyle :)

evet, bildiğin yatak fiyatı.. neyse ben evrene mesajı göndereyim, belki biri çıkıp onu da ben alayım der.. :))
buarada ben bebek arabasını hemen almayı düşünmüyorum, bu konuda görüşleriniz nelerdir? allah izin verirse ocakta doğum yapıcaz, nisandan önce rahat rahat dolaşmaya çıkılmaz heralde..sizlerin görüşlerinizi merak ettim..

Son düzenleme:

bana kalsa bende hemen almam ama yatağı babaanne, arabayı annaanne alacak. o yüzden her ikisi de doğumdan önce halledecek.

yoksa dediğin gibi soğukta çıkılmaz yanı.. doğum izni bitecek havalar ısınacak iyi mi

hanımlar bakın nette araştırrken gördüm almayı yada diktirmeyi düşünüyorum..kullanan arkadaşlarım var rahat olduğunu soylediler özellikle son aylarda.. artık bana da lazım rahat değilim çunku :S

bi de bunu gördüm özellikle tek başına banyo yaptırrıken kullanışlı..hem de elastik yapısı sayesinde bebeği de rahatsız etmez, tabi lavabo ayarı önemli ilgilenenler olursa unnado.com da satışta..

BeyrkA

30.10.2011/09.11.2011
NE ANLAMA GELIO CNM?[/QUOTE]

30.10 nikah tarihim, 9 kasım da düğün tarihim.. eşimle ayrı memleketten olunca 2 yerde de düğün organizasyonu oldu

aynen.. :/ neyse biz bi o evreye gelelim de inş., o zaman dert edelim bunu.. :) şimdi her tecrübeli annenin dediği gibi 'şu zamanların kıymetini bilelim.. '

aslında imkanın varsa diktir canım, bi arkadaş aldı.. kullandı 2-3 ay şimdi kocaman şey kaldı elimde diyo, en azından diktirsen, sonradan bozdurup kırlent vb yaptırabilirsin, ama hazır ürüne bişey yapılmaz.. yapılır mı acaba.. :) neyse benimkisi farklı bi bakış açısı.. :) sevgilerimle..

evet canım ben de senle aynı fikirdeyim..evde bikaç yastıgım var boş duruyo..elyafını kullaanırım en azından diktirip onu kullanırım..dediğin gibi ilerde de başka işime yarar

bende hemen almayı dusunmuyorum arabayı kısın lazım olacagını sanmıyorum

dün gece karnımda şiddetli agrı hissettim kızlar.. adet olacakmıs gibi bir agrı.. uyutmuyor bizim ufaklık zaten birde agrı olunca iyice kötü oldum .. sizde de oluyormu acaba?
Birde kapalı alanda kalınca terlemeye baslıyorum , ne menem seymiş bu hamılelık ya .. anne olmak sımdıden zor geliyor:26:

slm, bikaç yerde okumuştum.rahim yukarı çıktığı için kaslar geriliyormuş, ağrı ondanmış..

terleme normal, bende aynı durumdayım

Kızlar en son şeker yüklemesi yaptırdım bundan sonra yapılan testler varmı ??
Cnm bir seker yuklemesi daha var sanirim ama cok emin diilim

BeyrkA

Cok guzelmis cnm ben uyuyamiyorum
resmen ya nerde satiliyo ve ne kdr acaba
30.10.2011/09.11.2011
NE ANLAMA GELIO CNM?

30.10 nikah tarihim, 9 kasım da düğün tarihim.. eşimle ayrı memleketten olunca 2 yerde de düğün organizasyonu oldu [/QUOTE]
Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))

bunlar normal şeyler yani gebelikte çoğu annenin yaşadıkları aynı.terleme konusunu hiç sorma bu dertten çok muzdaribim bende resmen sular akıyor :)

merhaba ocak anneleri bugün oğluşum ahmet mirza beyin kontrolü vardı 600 gr olmuş kendisi boyunu söylemedi ultrason kağıdında fl denen yeremi bakacağız merak ettim de birde ayrıntılı ultarson 23 haftanın sonuna kadar yapılıyor bldiğim kadarı ile ben 25in içindeyim istedi benden geç kalmadıkmı şeker testinide 2 hafta sonra istedi oda buaralar yapılmıyormuydu kafam karıştı

30.10 nikah tarihim, 9 kasım da düğün tarihim.. eşimle ayrı memleketten olunca 2 yerde de düğün organizasyonu oldu
Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))[/QUOTE]

hehe evet cnm yeni evliyiz daha ama istedik, kısmetmiş bide

Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))[/QUOTE]

cnm bi de hamile yastığını sormussun galiba.. e bebek magazasında var.. tam bu şekilde değil ve içi küçük kum taneleri ile dolu..yani armut koltuklar varya onlar gibi..e bebekte 100 liraydı joker magazasında 64 liraydı...sanırım ben bundan anneme yaptırcam.evde bikaç yastık var elyaflarını alıp bu şekil bişey dikilebilir diye düşünüyorum

ayrıntılı ultrasonu geciktirmeden yaptır 1 hafta sonrada şeker yüklemenide yaptır ikiside önemli seyler ayrıntılı ultrason pahalı ama bebeğini herşeyiyle görmek ve sorun olup olmadıgını bilmen gerek ben 22. haftada yaptırdım bizimkinin damarındaki kan akışını bile gördük manyak bişey :) zaten ayrıntılı ultrasonu doktorun git yaptır demedi mi sana ?? benimki doktor bile önerdi

cnm ayrintili 18-22 arasi yapilio en iyisi 20 haftymis
Seker de 24-28 hafta gec kalmamalisin cok onemli
Kis daha yeni evlenmissin bu ne hizzzz masallahhhh :)))

cnm bi de hamile yastığını sormussun galiba.. e bebek magazasında var.. tam bu şekilde değil ve içi küçük kum taneleri ile dolu..yani armut koltuklar varya onlar gibi..e bebekte 100 liraydı joker magazasında 64 liraydı...sanırım ben bundan anneme yaptırcam.evde bikaç yastık var elyaflarını alıp bu şekil bişey dikilebilir diye düşünüyorum [/QUOTE]
Cnm buldum ben bunu 100 tl valla almayi dusunuyorum uykularim kabusa dondu

Bnm dr da yonlendrdi cnm 250 tlydi ama deger her seye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…