Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun sizlerinde.kalp atışlarını görmek nasip olsun en kısa zamanda hepimize inşallah.

bende varım kızlarrr...... nickim çok karamsar fakrındayım ama sebebi var.bundan 3 ay önce eşimin sperm sayısında ciddi problemler olduğunu öğrendik.siteye ozaman
üye oldum.o psikolojiyle böyle nick almışım:)yazın tüp bebek düşünürken hamile kaldım bu ay çok mutluyum ama halada inanamıyorum.daha keseyi göremedim.kan tahlili değerim 167 adetim3 gün geçince yaptırdım.keseyi görsem kalp atışlarını duysam inancamda hala tedirginim......

değerlerimiz aynı gibi benimde pazartesi 167 çıktı. ben doktor randevumu 10 gün sonraya aldım çok mu geç olur ki

değerlerimiz aynı gibi benimde pazartesi 167 çıktı. ben doktor randevumu 10 gün sonraya aldım çok mu geç olur ki

selam canım bende gecen persembe ogrendım ama 12 sonrasına randevu aldım gec değil daha iyi cunku en azından keseyıde görebiliriz diye bana öyle tavsıye ettıler o zamana kısmetse 6 haftalık olucam belkı kalp atısını bile duyabiliriz insallah:)

kızlar ılk gıdıste vajınal ultrasonlamı bakıyorlar ben öyle oldugunu bilmiyordum ..bi anlatırmısınız

kızlar ılk gıdıste vajınal ultrasonlamı bakıyorlar ben öyle oldugunu bilmiyordum ..bu durumda olanlar haftalarını paylasabılırmı

kızlar ılk gıdıste vajınal ultrasonlamı bakıyorlar ben öyle oldugunu bilmiyordum ..bu durumda olanlar haftalarını paylasabılırmı

Doktor cuma gunu gel dedi. Benim anladiimdan deil yani. Bende pek belirti olmadiindan supheye dustum ben aslinda. Insallah bi problem yoktur ve cuma gunu kese gorunur. Bugun biraz agrim var. Yemekten sonra midemde bulanmaya basladi. Bakalim hayirlisi.
Buaarada iyi geceler herkese.. Rabbim dualaarimizi kabul etsin insallah.

Ben de adetim gectikten sonraki gun yaptirdim 293 cikti 2 haziranda da ilk kontrole gidiyorum. Sol bobregimin ustu agriyor yastik koyuyorum simdiden

arkadaşlar burda ben ve minnoşum da varız.son adet tarihim 15 nisan 27sinde aşılama oldum ve şimdi minnoşum var 4 haftalk diye hesapladım doğru mu sizce?ayrıca 18 mays cuma dr gidicem sizce kese görünür mü çünkü görmeden inanamıyorum aileme bile söyleyemedm ama çatlamak üzereyim((

herkese merhaba,
dün yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim, ağladım-duruldum-ağladım, garip bir his, allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, cmt doktora gideceğim umarım güzel haberler alırım..

ben aranıza yeni katıldım ama seni tanımasamda çok mutlu oldum:))Darısı başımıza inşallah canım...

syrinxg,belirtilerin nasıldı canım bende istiyorum ama Allah nasip ederse...adet tarihimdeyim hala olmadım test yapmaya korkuyorum:)

ruhum2011, açıkcası şubat ayında 15 gün geçmiş olmasına rağmen hamile olmadığımı öğrenmiştim ve 16. günde regl olmuştum, böyle bir şey yaşayınca bu ay 5 gün geçmesine rağmen regl olmayınca ihtimal vermedim yine aynı şeyleri yaşıyorum diye düşündüm, belirti olarak sayabilirsek 3 gün üstüste aşırı gaz ve mide ağrısı çektim, çayı çok severim çay içtikten sonra ağzım tatsızlaşıyor ve hafif bir mide bulantısı yaşadım, cmt günü yemekten yarım saat sonra kustum hatta kendi kendime midemi çok karıştırdım ondandır falan dedim ve hiç birinde ihtimal vermedim, yine test yapmayacaktım ama dün artık dayanamadım ve bugun anne adayıyım:) darısı senin ve bütün isteyenlerin olsun, bir an önce bu duyguyu yaşaman dileğiyle..

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.....cicik hamişler.......

Kızlar Şubat ayında kan testi ile ilk gebeliğimi öğrendiğimde öyle bir sevinç yaşamıştımki... Kalbim çıkacaktı sanki yerinden dünyalar benim olmuştu sanki... Sonra kalp atışını duyamadım ve kürtajla alındı şimdi yine öğrendim hamile olduğumu âm sevinemiyorum bile... Bunu hisseden varmı sizdede?

bir çok insanın ilk hamileliğinde bunlar başına geliyor.çogu ikincisinde kucağına alıyor.üzülme.bu sefer farklı olacak inşallah.hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

öncelikle hayırlı olsun canım.bende ağladım öğrenince.inşallah bir sorun çıkmaz kalp atışlarını duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız.

Kızlar merhaba;yarın ilk doktor kontrolüm olacak kese ve kalp atışı için. Çok korkuyorum. Umarım herşey yolundadır. Miniğimin sağlıklı olmasını istiyorum.Allahım yardım et, çok stresliyim kızlar.

canım inşallah duyarsın kalp atışlarını inşallah amin.sakin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…