Pazartesi günü kan testi sonucum 158 çıktı, doktor daha görünmez dedi. Birde değerin biraz düşük dedi, ama olacak olacak dedi. Cuma günü tekrar gel dedi, cuma günü gidicem, ozaman gözükür inşallah kese.
değerlerimiz aynı gibi benimde pazartesi 167 çıktı. ben doktor randevumu 10 gün sonraya aldım çok mu geç olur ki
değerlerimiz aynı gibi benimde pazartesi 167 çıktı. ben doktor randevumu 10 gün sonraya aldım çok mu geç olur ki
Kızlar Şubat ayında kan testi ile ilk gebeliğimi öğrendiğimde öyle bir sevinç yaşamıştımki... Kalbim çıkacaktı sanki yerinden dünyalar benim olmuştu sanki... Sonra kalp atışını duyamadım ve kürtajla alındışimdi yine öğrendim hamile olduğumu âm sevinemiyorum bile... Bunu hisseden varmı sizdede?
öncelikle hayırlı olsun canım.bende ağladım öğrenince.inşallah bir sorun çıkmaz kalp atışlarını duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız.herkese merhaba,
dün yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim, ağladım-duruldum-ağladım, garip bir his, allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, cmt doktora gideceğim umarım güzel haberler alırım..
Kızlar merhaba;yarın ilk doktor kontrolüm olacak kese ve kalp atışı için. Çok korkuyorum. Umarım herşey yolundadır. Miniğimin sağlıklı olmasını istiyorum.Allahım yardım et, çok stresliyim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?