Kuzummm benide seven yok ben severim seni :)))))))
nasıl yani sen de mi adet oldun açıncı günündü peki noluyo ya andırıldık mı dr.aşıladık diyip başlarından mı attılar bizi
18.gunum bugun.normal yani ben hep catlatma ignesimden sonra bu gunlerde oluyorum
slm kızlar neler kaynatıyosnz bakem
Merhaba arkadaslar buraya katilmayi cok istiyordum bugune nasipmis bende 17 ocakta asilama oldum vucudum cok degisti hep adet agrsi celiyorum akintim beyaz kati boyle hamile kalan var mi
Canim insallah bebislerimizi kucagimiza aliriz cook istiyorum kan verdim bugun yarin alcam
lulum senden naber kuzum yok dimi daha gelen giden yarın bi tahlil yaptır artık sen
yok albenim kan vermem kollarım delik değişk 15 gün arayla kanveriyom 1 hafta gecsn olmazsam verim
lulum hoşgeldin canım naber
ayy hadi hayırlısıyla yaz buraya hamileyim diye sevinelim bi
sen neden aşılama oldun sorun neydi yaş kaç
inşallah 3 yıldır hep bunu demeyi beklıyorum ama her ay canım yanıyo umudum tukenıyor EZANLAR OKUNURKEN YARABBİM SEB YOKTAN VAR EDENSİN ŞÜHHESİZ Kİ EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN YA HALİK YA MUSAVVIR YA VARİS ADININ HURMETİNE BİZLERE HAYIRLI AKLI GUZEL HUYU GUZEL HZ YUSUF GİBİ GUZEL HAYIRLI SENIN YOLUNDAN GİDEN SAGLIKLI SIHATTLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR EVLAT NASİP ET İNSALLAH BU SITEDEKI ARKADASLARIMA İNSALLAH BANA hamileyiiiiiiiimmmm DEMEYİ NASİP ET AMİİİİN...
hoş bulduk canım donuyorm hava çok soğuk battaniyenin altından yazıyormsen naslsn nasl gidiyor
Merhaba arkadaslar buraya katilmayi cok istiyordum bugune nasipmis bende 17 ocakta asilama oldum vucudum cok degisti hep adet agrsi celiyorum akintim beyaz kati boyle hamile kalan var mi
hoş bulduk canım donuyorm hava çok soğuk battaniyenin altından yazıyormsen naslsn nasl gidiyor
kıyamam yaa bende çok üşürümgiyin bikaş hırka kazak falan
bende iyim napim dr a gittim bugün yumoşlar kist olmuş ilaç verdi bidaha ki ay tüp bebeğe geçelim dedi ...bakalım daha karar vermedik biraz pahalı geldi para bulursak yaparız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?