Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar buraya katilmayi cok istiyordum bugune nasipmis bende 17 ocakta asilama oldum vucudum cok degisti hep adet agrsi celiyorum akintim beyaz kati boyle hamile kalan var mi

Merhaba arkadaslar buraya katilmayi cok istiyordum bugune nasipmis bende 17 ocakta asilama oldum vucudum cok degisti hep adet agrsi celiyorum akintim beyaz kati boyle hamile kalan var mi

hoşgeldin reyyan
hayırlı olsun canım ilk aşılaman mı...
bende 11 ocakta olmuştum ama olmadı nasip değilmiş..
okuduğum kadar hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyomuş hamile olmadığım için cevap veremiycem

ayy hadi hayırlısıyla yaz buraya hamileyim diye sevinelim bi
sen neden aşılama oldun sorun neydi yaş kaç

inşallah 3 yıldır hep bunu demeyi beklıyorum ama her ay canım yanıyo umudum tukenıyor EZANLAR OKUNURKEN YARABBİM SEB YOKTAN VAR EDENSİN ŞÜHHESİZ Kİ EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN YA HALİK YA MUSAVVIR YA VARİS ADININ HURMETİNE BİZLERE HAYIRLI AKLI GUZEL HUYU GUZEL HZ YUSUF GİBİ GUZEL HAYIRLI SENIN YOLUNDAN GİDEN SAGLIKLI SIHATTLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR EVLAT NASİP ET İNSALLAH BU SITEDEKI ARKADASLARIMA İNSALLAH BANA hamileyiiiiiiiimmmm DEMEYİ NASİP ET AMİİİİN...

ayy ne güzel dua canım aminn amin aminnn
umutsuz olma canım inanıyoruz rabbimize umudumuzda var çok şükür...bir gün olacak hayırlısıyla

hoş bulduk canım donuyorm hava çok soğuk battaniyenin altından yazıyorm sen naslsn nasl gidiyor

kıyamam yaa bende çok üşürüm giyin bikaş hırka kazak falan
bende iyim napim dr a gittim bugün yumoşlar kist olmuş ilaç verdi bidaha ki ay tüp bebeğe geçelim dedi ...bakalım daha karar vermedik biraz pahalı geldi para bulursak yaparız heralde

canım hosgeldin. bende 20 ocakta asılama oldum ve 22 ocaktan berıdır cok sıddetlı adet agrılarım oluyor benım akıntımda beyaz ama sulu.. sonucun ınsallah pozıtıf olur...

yok canım tüpe geçme hemen şu kötü elektriği atalım önce üstümüzden birde birikim yapalım inş ,ben yaparsam tüp anca seneye

Nasilsiniz kizlar zaman gecmekte bilmiyo ya don 8gun :)) evde okunacak kitap kalmadi valah :) benimde bugun bel agrim basladi yaa insallah adet olmam ( bugun asilamanin 7.gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…