Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canım benimde kimsem yok soluğu burda alıyorum valla
sen nerde yapıtaracaksın parsen tüp bebek ne zaman olacak

aynen canım benimde kimsem yok soluğu burda alıyorum valla
sen nerde yapıtaracaksın parsen tüp bebek ne zaman olacak

bende.sizde olmasanız çok zor valla.ben izmire gidicem canım inşallah.bu hafta yada haftaya.daha belli degil bir hastaneye gidelim o zaman belli olacak.devlet hastanesine gidecem.bakalım hayırlısı..:18:

bende.sizde olmasanız çok zor valla.ben izmire gidicem canım inşallah.bu hafta yada haftaya.daha belli degil bir hastaneye gidelim o zaman belli olacak.devlet hastanesine gidecem.bakalım hayırlısı..:18:

amin canım hakkımızdan hayırlısı
kaynanam aramıştı naptın ne dedi dr diyo iyimişim dedim dende desem 5bin lira ver bebek yapcaz kalpten giderdi heralde
ayyy desemiydim
kimse elini cebine atmıyo sadece naptın nasılsın

kız de tabi parasının sen vericen nasılsa bana hadi diyemiyolar korkudan 10 bin lira istediler dedim hayırlısı olsun dediler ahahahaha

hastanede beklerken hamilelerde vardı sinir oldum o başkada ayy o nasıl bi giyinmektir ya rabbim daracık daracık taytlar pantolonlar biride dantel mini etek giymişti
defileye çıkıyolar sanki yaa

evet ya bu işler çok masraflı.bizimde biraz birikimimiz var.ama öyle beşbin falan degil yani.yeter inş.bu iş için evini arabasını satan bile duydum canım.inşallah gerek kalmaz yaaa..

kız de tabi parasının sen vericen nasılsa bana hadi diyemiyolar korkudan 10 bin lira istediler dedim hayırlısı olsun dediler ahahahaha

yol balım yaa 5 kuruş hayırları yok..aman rabbim veriyo çok şükür Allah onlara muhtaç etmesin 5bin kere burnumdan getirirler artık

hastanede beklerken hamilelerde vardı sinir oldum o başkada ayy o nasıl bi giyinmektir ya rabbim daracık daracık taytlar pantolonlar biride dantel mini etek giymişti
defileye çıkıyolar sanki yaa

evet evet hiç sorma ya.ben de sinir oluyorum.eskiden kadınlar utanırlarmış,karınlarını saklarlarmış,bizimkilerde açıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…