yok tatlım 3 aşılama yaptıramam yok benim gücüm o kadar ne sabrım ne işim müsait buna öyle 2 güne git yumurta takibi yaptır izin al mümkün değil yani zaten deliriyolar şu an yokum diye
gel buyur canım ne demek hepinizi beklerim
aynen canım benimde kimsem yok soluğu burda alıyorum valla
sen nerde yapıtaracaksın parsen tüp bebek ne zaman olacak
alben özür dilerim
Ewe giderken bi duzine alayim ben en iyisi :)))) ben yapar her gun yazarim canim... burada da hava kapali ama cok soguk deil karda yagmaz zaten bizde
kız olur mu ne özrü yerim seni ben düzelmiş zaten olur öyle geçenlerde ben de yazmıştım korkudan napacağımı bilemedim sildim hemen silmeyi de ordanbiliyorum zaten kuzum
kız olur mu ne özrü yerim seni ben düzelmiş zaten olur öyle geçenlerde ben de yazmıştım korkudan napacağımı bilemedim sildim hemen silmeyi de ordanbiliyorum zaten kuzum
O sirada bi ben vardim sizden baska bende gormedim zaten :)))))))))))))))))
bende.sizde olmasanız çok zor valla.ben izmire gidicem canım inşallah.bu hafta yada haftaya.daha belli degil bir hastaneye gidelim o zaman belli olacak.devlet hastanesine gidecem.bakalım hayırlısı..:18:
amin canım hakkımızdan hayırlısı
kaynanam aramıştı naptın ne dedi dr diyo iyimişim dedim dende desem 5bin lira ver bebek yapcaz kalpten giderdi heralde
ayyy desemiydim
kimse elini cebine atmıyo sadece naptın nasılsın
tamam canım.seviyorum seni:13::13::13::13:
amin canım hakkımızdan hayırlısı
kaynanam aramıştı naptın ne dedi dr diyo iyimişim dedim dende desem 5bin lira ver bebek yapcaz kalpten giderdi heralde
ayyy desemiydim
kimse elini cebine atmıyo sadece naptın nasılsın
kız de tabi parasının sen vericen nasılsa bana hadi diyemiyolar korkudan 10 bin lira istediler dedim hayırlısı olsun dediler ahahahaha
hastanede beklerken hamilelerde vardı sinir oldum o başkadaayy o nasıl bi giyinmektir ya rabbim daracık daracık taytlar pantolonlar biride dantel mini etek giymişti
defileye çıkıyolar sanki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?