benide seviiiiiiiiiiiiinnnnnnn
evet ya bu işler çok masraflı.bizimde biraz birikimimiz var.ama öyle beşbin falan degil yani.yeter inş.bu iş için evini arabasını satan bile duydum canım.inşallah gerek kalmaz yaaa..
benide seviiiiiiiiiiiiinnnnnnn
sanki benim var 5binnapalım lazımsa bulunacak artık dayıları 3-5 verecekler
pazar günü kanal 7 ded anneolmak istiyorum diye bi program vardı kadın 9. tüp bebekte doğurmuş sonunda
evet evet hiç sorma ya.ben de sinir oluyorum.eskiden kadınlar utanırlarmış,karınlarını saklarlarmış,bizimkilerde açıyolar.
Kuzummm benide seven yok ben severim seni :)))))))
sanki benim var 5binnapalım lazımsa bulunacak artık dayıları 3-5 verecekler
pazar günü kanal 7 ded anneolmak istiyorum diye bi program vardı kadın 9. tüp bebekte doğurmuş sonunda
Kizzz izlemeyin o programlari durup durup uzuyoruz kendimizi :)
evet canım 10. gün geçiyor bende bunu test ettim onayladım iğneyi yaptırdığım 8. ve 9. günü idrarda çift çizgi vardı ama 10. gün kanda 0 çıktı tabi 8. gün çizgi koyudu 9. gün sabah silikti öğlen hayalet gibiydiKizlarrr benim gibi merak edenler varsa hemen aciklayim :))) catlatma ignesini yaptirmamin 8. Gununun son saatinde idrar testi yaptim yani sabah 9 da hemde 2. Idrar ile amacim ignenin etkisi gecti mi merak ettim.. sonuc nur topu gibi cift cizgi demekki rahat 10 gun etkisi kaliyormus :)))))
evet yya geçen gün kaynanamda geçen gün aynısını dedi.bir kadın onuncu tüp bebek de tutmuş.sakın vazgeçmeyin demiş.onu diyo kaynanam.yani bizede vazgeçmeyin demek istiyor..
benim annem doğum yapmış amcalar eltiler falan aynı binadalar demişler oğlu oldu o hamilemiydi demişler...o derece saklamış yani..şimdikiler bi gururla göbekler ortada kocalarıda yanlarında bak bunu ben yaptım der gibitöbeeeee
evet yya geçen gün kaynanamda geçen gün aynısını dedi.bir kadın onuncu tüp bebek de tutmuş.sakın vazgeçmeyin demiş.onu diyo kaynanam.yani bizede vazgeçmeyin demek istiyor..
hahahahahahahaha güldürdün beni kız...bak biz yaptık der gibi haklısın canımmmm
ver parayı o zaman kaynana deseydin...sadece vazgeçmeyin kara kaşımıza gözümüze bedava yapıyolar sanki[/QU
yaaaaaaaaaaaa......
Kuzumm sponsorunuz olsun oyleyse :))))))
gırgır şamata bi yanada kızlar hiç test haberi yok mu yaa
Varrrrr ben sabah yaptim iki cizgi cikti ama catlatma ignesinin etkisi gecmedi ne zaman gececek diye test yapiyorum ben :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?