Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım tüpe geçme hemen şu kötü elektriği atalım önce üstümüzden birde birikim yapalım inş ,ben yaparsam tüp anca seneye

yaş 35 oluyo şubatta yumurtalarında az dedi dr
valla para bizde de yok ama bulunur bi şekilde artık orayı çok düşünmüyorumda doğru karar vermeye çalışıyorum

canım hosgeldin. bende 20 ocakta asılama oldum ve 22 ocaktan berıdır cok sıddetlı adet agrılarım oluyor benım akıntımda beyaz ama sulu.. sonucun ınsallah pozıtıf olur...

23 ocakta bende oldum asılama tık yok :26::26:

Nasilsiniz kizlar zaman gecmekte bilmiyo ya don 8gun :)) evde okunacak kitap kalmadi valah :) benimde bugun bel agrim basladi yaa insallah adet olmam ( bugun asilamanin 7.gunu

hoşgeldin köpük valla okuduğun gibiyiz hamdolsun... ben kırmızı kartı gördüm oturuyorum
geçmiş olsun canım

yaş 35 oluyo şubatta yumurtalarında az dedi dr
valla para bizde de yok ama bulunur bi şekilde artık orayı çok düşünmüyorumda doğru karar vermeye çalışıyorum

yumurta tabi azalır ama bebiş olmick kdar deil biz üstüne gittikçe olmuyor benim kuzen 42 yaşında doğurdu hiç bi şey olmaz ALLahın izniyle,tüp fiyatını arastırdn mı canm

yumurta tabi azalır ama bebiş olmick kdar deil biz üstüne gittikçe olmuyor benim kuzen 42 yaşında doğurdu hiç bi şey olmaz ALLahın izniyle,tüp fiyatını arastırdn mı canm

ben biraz dr konusunda takıntılıyım..bu drumu sevdim güveniyorumda başka yer araştırmak istemiyorum...
raporlu 3500 raporsuz 5000 tl dediler bugün

geçmiş olsun canım...kız ilaç alma kendini sıcak tut yorulmada

canım yemek bıle pısırmıyorum annem yapıyor ondan alıp eve geliyorum.. her hafta kadınım da var zaten ıste yapmıyorum malak gıbı butun yatıyorum dolanıyorum.. dr.umun kullanabılırsın dedıgı ılactan alıyorum canım tabıı oda bı ıse yaramadı

ooo şanslısın valla benim bi bardak su verenim olmadı sağolsunlar ne görümcem ne kaynanam..kaynanam zaten bacısına gitti ben adet oluncada geldi yemek pişirdim sadece evde aldı başını gitti o arada..bu hafta canına düşerim artık evin

ben biraz dr konusunda takıntılıyım..bu drumu sevdim güveniyorumda başka yer araştırmak istemiyorum...
raporlu 3500 raporsuz 5000 tl dediler bugün

kesin olcak olsa herşeyini ver ama olmuyor işte nasiptn öte köy yok çook ta pahaı deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…