kuzumm hosgeldın.. nasılsın?
yok canım tüpe geçme hemen şu kötü elektriği atalım önce üstümüzden birde birikim yapalım inş ,ben yaparsam tüp anca seneye
canım hosgeldin. bende 20 ocakta asılama oldum ve 22 ocaktan berıdır cok sıddetlı adet agrılarım oluyor benım akıntımda beyaz ama sulu.. sonucun ınsallah pozıtıf olur...
dildidem canım sen nasılsın
Nasilsiniz kizlar zaman gecmekte bilmiyo ya don 8gun :)) evde okunacak kitap kalmadi valah :) benimde bugun bel agrim basladi yaa insallah adet olmam( bugun asilamanin 7.gunu
canım yaaa cıldıracam artık su adet agrılarından belim kopuyor.. agrı kesıcıde fayda etmıyor bu nasıl ıs anlamadım
yaş 35 oluyo şubattayumurtalarında az dedi dr
valla para bizde de yok ama bulunur bi şekilde artık orayı çok düşünmüyorumda doğru karar vermeye çalışıyorum
23 ocakta bende oldum asılama tık yok :26::26:
hoş bulduk canm naslsn zaman iyi geçiyor mubenimde sarı akıntım var haplardan mı acaba
yumurta tabi azalır ama bebiş olmick kdar deil biz üstüne gittikçe olmuyor benim kuzen 42 yaşında doğurdu hiç bi şey olmaz ALLahın izniyle,tüp fiyatını arastırdn mı canm
geçmiş olsun canım...kız ilaç almakendini sıcak tut yorulmada
yok canım yasam kalıtem sıfıra dustu valla bu agrılardanbende progestan kullanıyorum akıntım var ama sarı deil
yok canım yasam kalıtem sıfıra dustu valla bu agrılardanbende progestan kullanıyorum akıntım var ama sarı deil
ağrıları o progestan yapıyo yaa
aman tıklamasın kimsehele kırmızılar hiç
daha erken ama tatlım yaa sabırla bekle inşallah müjdeyi verirsin
canım yemek bıle pısırmıyorum annem yapıyor ondan alıp eve geliyorum.. her hafta kadınım da var zaten ıste yapmıyorum malak gıbı butun yatıyorum dolanıyorum.. dr.umun kullanabılırsın dedıgı ılactan alıyorum canım tabıı oda bı ıse yaramadı
reng rengarenk ben mavi bile gördm çamaşırımda hsg çekildim boyalı su verdiler ee yakında kırmızıları da görürüm benim alt taraf çiçek bahçesi
offfffffffffff o zman ıcmeyeyım olmaz mı?
ben biraz dr konusunda takıntılıyım..bu drumu sevdim güveniyorumda başka yer araştırmak istemiyorum...
raporlu 3500 raporsuz 5000 tl dediler bugün
kesin olcak olsa herşeyini ver ama olmuyor işte nasiptn öte köy yok çook ta pahaı deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?