Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar ben asulamamin 7 gunu test yaptim negatif attim aksam ya bakim bi dedum silik pembe cok az belli inanamadim bugunde yaptim sabah simdi sanki daha da az var gibi esimde var dio ama yok diom geri.ben ya aklim durdu bembeyaz mi olmasi lazum t yazan yerde

Tatlim benimde asilamani 7. Gunu bugun sabah test yaptip silik 2, cizgi var yani bu cizgi catlatma ignesinin etkisinden cukiyor yalanci pozitif.. aldanma sakin sonra uzulursun. Ignenin etkisi 10 gunde anca gecer canim...

canım merhaba hoşgeldin didemin de dediği gibi çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyo yapılalı 10 gün oldusa iğnen ancak gebelik testinde doğru sonuç alırsın mesela iğneni ayın 1 inde yaptıysan ve 11 inde silik ikinci izgi yada çift çizgi gördüysen hamişsin demektir

yaş 35 oluyo şubatta yumurtalarında az dedi dr
valla para bizde de yok ama bulunur bi şekilde artık orayı çok düşünmüyorumda doğru karar vermeye çalışıyorum

aşkitom yaşın 35 se ben tüp egeç derim şimdi okudum yumurta rezevrlerin azalmadan bir an önce geç tüp bebek şansını öldürme bence

merhaba kızlarr

bende bugün aşılama oldum eşimin hareketli sperm sayısı az ama inşallah rabbim nasip ederde tutar

kız ne güzel sohbetler etmisiniz öyle ya benim ağrılarım var bugün öyle yattım katılamadım size kasıklarım batıyor böyle 10 sn.kramp gibi oluyo sonra geçiyo sonra yarım saat sonra bidaha bi saat sonra bidaha becerdim mi acaba ben bu işi ya akıntım olsada çok hissetmiyorum bide vücudumda bişeyler mi eksik nedir aşılamanın 6.gün olmasa kesin hamileliğe yorardım ama daha çok erken deli gibi limonu tuzlayıp yiyorum 2 günde 5 limon yedim heralde hala ağzım sulanıyo olur ya hamiş olduğumu filan duyarsanız belirtidir belki diye yazıyorum maksat amme hizmeti yani

evet cnm ilk sabah 11 de yapıldı aşılamam senin daha önce oldumu cnm

yok tatlım benim de ilk ilk ve son ya hamişim yada tüp bebeğe geçicem ekledim senide bu arada benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sperm hareketsizliği ve azlığı vardı son sonuçlar güya düzelmiş deyip aşılama yaptılar dedim ya inşallah tutar tutmazsa da tüp yani direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…