ben kaçtım şekerler Allaha emanetsiniz
zaten kıza kalem kagıt al unutursun soracaklarımı dedım kız gulducanım ben hep 2 tane bıden alıyorum kı yanlıs mı?
canım hosgeldin. bende 20 ocakta asılama oldum ve 22 ocaktan berıdır cok sıddetlı adet agrılarım oluyor benım akıntımda beyaz ama sulu.. sonucun ınsallah pozıtıf olur...
ilgilen bu aralar lazım adamlarkızlar benım koca geldı bırazdan gelirim
ben kaçtım şekerler Allaha emanetsiniz
Arkadaslar ben asulamamin 7 gunu test yaptim negatif attim aksam ya bakim bi dedum silik pembe cok az belli inanamadim bugunde yaptim sabah simdi sanki daha da az var gibi esimde var dio ama yok diom geri.ben ya aklim durdu bembeyaz mi olmasi lazum t yazan yerde
yok albenim kan vermem kollarım delik değişk 15 gün arayla kanveriyom 1 hafta gecsn olmazsam verim
Arkadaslar ben asulamamin 7 gunu test yaptim negatif attim aksam ya bakim bi dedum silik pembe cok az belli inanamadim bugunde yaptim sabah simdi sanki daha da az var gibi esimde var dio ama yok diom geri.ben ya aklim durdu bembeyaz mi olmasi lazum t yazan yerde
kuzumm hosgeldın.. nasılsın?
yaş 35 oluyo şubattayumurtalarında az dedi dr
valla para bizde de yok ama bulunur bi şekilde artık orayı çok düşünmüyorumda doğru karar vermeye çalışıyorum
didoşum seviyorum seni diye haykırdım cevap vermedin sen beni sevmiyon mu yoksa?
merhaba kızlarr
bende bugün aşılama oldum eşimin hareketli sperm sayısı az ama inşallah rabbim nasip ederde tutar
Bende seniiiiiiiiiiiii albenimmm :)))))))))))))) kocaman kocaman...
inşallah tatlım hoşgeldin ilk aşılaman mıydı yaz saatini de ekleyim listeye seni de
evet cnm ilk sabah 11 de yapıldı aşılamam senin daha önce oldumu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?