Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yapma be fatmacım çok üzüldüm umarım bu sefer bebeğin tutunur sana ben hiç yaşamadım daha önce hiç düşük filan da yani hiç bir hamişlik tecrübem yok onun için bilemiyorum aslında hergün belirti yazmamın sebebi belki okuyan birileri olur da eğer hamileysem onlara tecrübelerimi aktarmış olurum diye umut oluyum insanlara diye böyleyim işte bende :44::44::44::44:

iyi akşamlar kızlar...

Albencim bendede deli gibi ekşi isteği var,limon yiyorum aynı sen gibi,hatta erik çağla gözümün önünde uçuşuyor.belirti sayılır mı gerçekten bunlar?

bence iyi yapıyosun aktarmaya devam et bende takip ediyorum aşılamadan sonra kim nasıl hissediyo neler yaşıyolar merakediyorum yani anlatmaya devam et

büğünde yaptım aama cok cok az duruo orda bişey var gibi ya ama direk çıkmıyo 5 6 saat sonra anlamadım gıttı

düşük betahcg seviyesini gösterir o 5-6 saat sonra çıkması 2 gün sonra tekrar yap çarşamba sabahı mesela eğer yine çift çizgi görürsen hemen kan tahliline git hamilesin o zaman

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Allah razi olsun alben..insallah cuma gunu guzel haberler veririm.28 yaşindayim.3 yillik evliyiz..

sen benden 2 gün önce öğreniceksin tatlım hayırlı haberler inşallahhhhhhhh bende 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim daha yetti canıma yani

iyi akşamlar kızlar...

Albencim bendede deli gibi ekşi isteği var,limon yiyorum aynı sen gibi,hatta erik çağla gözümün önünde uçuşuyor.belirti sayılır mı gerçekten bunlar?

ne bileyim aşkitom ben zaten severim limonu tuzlayıp yemeği de yemeyeli belki 1 yıl olmuştur şu iki günde perişan oldum belki de ilaçlar vücutta bişey eksikliği filan yapıyosa geçen ay öncei ay deli gibi çikolata yerdim şimdi çikolatadan miğdem bulanıyo çağla dedin beni mahfettin şimdi hayatta yemeği en çok sevdiğim şeydir çağla canım çekti olsa da yesek :125::125::125::125::125::125:

evet mantıklı,vücutta esi olan birşey olabilir.ama inşallah hamileliktir:)

ayyy görsellerden erik,çağla resimlerine bakıp bakıp ağzımın sularını siliyorum:)en sevdiğim meyvelerdir ikisi. olsa da yesek gerçekten:)

hayır olmaz o lekeler bitecek arkası gelmiycek inşallah bu da yerleşme kanaması olucak ben öyle istiyorum Rabbimden versin yaratanım güzel Allahım benim

ben iğne olmadım canım klomen kullandım onun için sorunun yanıtı ben de yok klomende de ne göğüs ağrısı ne bişey yok bende uçları dokunuca hafif sızlıyo o kadar

sen benden 2 gün önce öğreniceksin tatlım hayırlı haberler inşallahhhhhhhh bende 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim daha yetti canıma yani

Canim yaa insallah hepimize rabbim bu guzel duyguyu nasip eder.zor bi surec ama odulu muhtesem insallah hamiş hamiş gezeriz en yakin zaman sabır lazim biraz..

zeynepcim nolur yazma artık çağla diye ağzımın içi bir kova su oldu sanki neyse konuyu kapatalım başka neler var sende belirti varmı başka bende 2 gün önce sar sümüksü bir akıntı oldu mesela bugünde kasıklrımda kramplar var arada giriyo çıkıyo varmı sende böyle şeyler:26::26::26:

Canim yaa insallah hepimize rabbim bu guzel duyguyu nasip eder.zor bi surec ama odulu muhtesem insallah hamiş hamiş gezeriz en yakin zaman sabır lazim biraz..

valla sabrediyorum tatlım zaten elden ne gelir ki başka ama inşallah tutarda aynı stresi yaşamam bidaha ben yıprandım valla

:))kıyamam...

kasıklarımda kramp var,sık tuvalte çıkıyorum.ama benim akıntım sulu şeffaf.beni en çok rahatsız eden idrarımı yaparken kasıklarımda ki basınç...offf inşallah tüm bunlar hamilelik belirtileridir.

bu arada bence senin ki tuttu gibi hissediyorum nedense...

valla sabrediyorum tatlım zaten elden ne gelir ki başka ama inşallah tutarda aynı stresi yaşamam bidaha ben yıprandım valla

Seni cookk ii anliyorum canim.maddi manevi insani sarsan bi durum ama işte rabbimde bizi bunla siniyo demekki.insallah bi daha gerek kalmadan hamiş oluruz.yalniz beni ilaçlar cok sarsti.progestan fena yapiyo beni.sen ne kullaniyosun..

bide adet ağrılarım oluyor.hatta bugün ped bile koydum.

bugün kızlardan bunu söyleyen 3.kişisin tatlım ahhh ah nerde o günler inşallah diyelim Allah hepimize versin bu ay çıkmadan bebek haberleri verelim inşallah

bugün kızlardan bunu söyleyen 3.kişisin tatlım ahhh ah nerde o günler inşallah diyelim Allah hepimize versin bu ay çıkmadan bebek haberleri verelim inşallah

öyle mi:)bak bir bildiğimiz var demek ki:)

inşallah artık bu son olsun...dün bütün gün yatak odasına kapanıp ağladım,hiç çıkmadım.eşim yanıma gelip şuraya gidelim,yemek yemeye gidelim vs dedi kabul etmedimşu iğneler yüzünden psikolojim alt üst oldu.en sonunda abdest alıp namaz kıldım,Kur-an okudum,nasıl iyi geldi anlatamam...

Seni cookk ii anliyorum canim.maddi manevi insani sarsan bi durum ama işte rabbimde bizi bunla siniyo demekki.insallah bi daha gerek kalmadan hamiş oluruz.yalniz beni ilaçlar cok sarsti.progestan fena yapiyo beni.sen ne kullaniyosun..

yavrucum bana ilaç vermedi nedense progesteron filan yok yani bende folbiol verdi folik asitmiş bende günde 1 tane alıyorum işte baştada sadece klomenle çatlatma iğnesi kullandım başka da yok ilaç milaç :26::26::26::26:

canım canının birşeyler istemesi bu hamilelik belirtilerimiz hep o çatlama iğnesinden benimde bir hafta boyunca canım neler istedi neler ama şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…