Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

göğüslerindede acıma varmı, sanki hamile gibisin geliyo bana ama bakalım valla kendiminkinide sizinkini de heyecanla bekliyorum. inşallah hepimiz güzel haberler alırız ya. ben cuma günü yaptırıcam hamilelik testini sen ? inşallah o güzel günde güzel haberler alırım ayyyyyyyyyyyyyy çok heycanlıyım yaaa

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Ben sana soyledim tuttu kuzumm senin tuttu :)))))))))))))

oy kuzum ne güzel demişsin inşallah canım inşallah hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim göğüslerimi sürekli elliyorum deli gibi ama yok öyle ağrı filan ucuna dokununca biraz acıyo ama memeyle ilgili bir belirtim yok tatlım senin kaçıncı gündü ? varmı belirtin benim daha 6 gün var teste pazar günü adet olmazsam inşallah acilde test yaptırırım

anladım cnmm inşallah tutar Hakkımızda hayırlısı olsun benim eşim sperm hareketsizliği için geçen sene kontrol oldu ama tembellik dediler
bişey yapmadılar ama haftaya tekrar gidecek aşılama sırasında hemşire tekrar gitsin biz hareketlileri seçtik ama yinede az dedi benimde biraz şevkim kırıldı üzüldüm ama Allah nasip ettikten sonra kimsenin lafına bakmaz ben ona inanıyorum

kuzummm benım bı kaynanam var allam dusmanıma vermesın 5 tane de gorumcem var allah oldukları yerde tutsun onları cok fenalar cokkk daha once dusugum oldu arayıp bı gecmıs olsun bıle demedıler..

Abooo didemcim allah kolaylik versjn bi gorumce 5kaynabaya beterdir

Canim hayirli olsun.. ne kadardi deegerler yikamadan once ve sonra benimde esumin sperm hareketi dusuk..

sağol cnm inş
benimde hareketlilik düşük dedi tam aşılama sırasında haftaya doktora gidecek eşim daha öncede gitmişti ama testler temizdi tembellik var deyip geçtiler

yavrucum bu iş için tek sperm yeter Allahın dediği olur dua edelim bakalım çoğumuz aynı durumdayız

sağol cnm inş
benimde hareketlilik düşük dedi tam aşılama sırasında haftaya doktora gidecek eşim daha öncede gitmişti ama testler temizdi tembellik var deyip geçtiler

Anladim cnm.. benim kendimden bu ay icin pek umudum yok ama insallah sizin pozitiflerinizle seviniriz.. mutlaka yaz bize olur mu?

yavrucum bu iş için tek sperm yeter Allahın dediği olur dua edelim bakalım çoğumuz aynı durumdayız

haklısın tabi tatlım bende öyle düşünüyorum zaten bide bugün yarın ertesi gün ilişki dedi sizdede oldu mu

Anladim cnm.. benim kendimden bu ay icin pek umudum yok ama insallah sizin pozitiflerinizle seviniriz.. mutlaka yaz bize olur mu?

tabiki cnm yazarım sizlerinde mutlu haberlerini görmek isterim bende aranıza katıldım 2014 ocak aşılaması olarak :))

benim 8. günüm bi göğüslerim acıyo nadiren belim filan ama ne biliyim ya sanki değilmiş gibi, gerçi bi kere hamile kalmıştım o zamanda sadece adetten bi 10 gün önce göğüslerimde ağrı başlamıştı adet günüm de belim ağrımıştı adet olucam sanmıştım ama yanılmışım hamileymişim meğer sonrasında da pek bişey hissetmedim zaten 1 buçuk hafta sonrada düşmüştü

büğünde yaptım aama cok cok az duruo orda bişey var gibi ya ama direk çıkmıyo 5 6 saat sonra anlamadım gıttı

beeen haniii 17 ocak 1 aşılamadayım beklemedeyim benide yazarmısınız

özellikle puregon sonrası aşılama olanlara birşey soracağım.benim göğüslerim bu ay felaket büyüdü ve acısı dayanılmaz hale geldi.sağa sola dönerken çığlık atacam resmen.hiç böyle olmamıştım bu ay acaba iğnelerden mi kaynaklanıyor bilemedim.aynı şeyleri yaşayan oldu mu?

alben önceki sayfalarda regl olup olmadığımı sormuşsun.henüz lekelenme aşamasındayım sanırım yarın sabaha yataktan kan kırmızısı kalkarım

haklısın tabi tatlım bende öyle düşünüyorum zaten bide bugün yarın ertesi gün ilişki dedi sizdede oldu mu

yok tatlım hergün demedi bize çok şükür aşılama yapıldığının ertesi gününden itibaren 10 gün gün aşırı dedi ben 2 gün aşırı yaptım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…