evet cnm ilk sabah 11 de yapıldı aşılamam senin daha önce oldumu cnm
kız ne güzel sohbetler etmisiniz öyle ya benim ağrılarım var bugün öyle yattım katılamadım size kasıklarım batıyor böyle 10 sn.kramp gibi oluyo sonra geçiyo sonra yarım saat sonra bidaha bi saat sonra bidaha becerdim mi acaba ben bu işi ya akıntım olsada çok hissetmiyorum bide vücudumda bişeyler mi eksik nedir aşılamanın 6.gün olmasa kesin hamileliğe yorardım ama daha çok erken deli gibi limonu tuzlayıp yiyorum 2 günde 5 limon yedim heralde hala ağzım sulanıyo olur ya hamiş olduğumu filan duyarsanız belirtidir belki diye yazıyorum maksat amme hizmeti yani
kız ne güzel sohbetler etmisiniz öyle ya benim ağrılarım var bugün öyle yattım katılamadım size kasıklarım batıyor böyle 10 sn.kramp gibi oluyo sonra geçiyo sonra yarım saat sonra bidaha bi saat sonra bidaha becerdim mi acaba ben bu işi ya akıntım olsada çok hissetmiyorum bide vücudumda bişeyler mi eksik nedir aşılamanın 6.gün olmasa kesin hamileliğe yorardım ama daha çok erken deli gibi limonu tuzlayıp yiyorum 2 günde 5 limon yedim heralde hala ağzım sulanıyo olur ya hamiş olduğumu filan duyarsanız belirtidir belki diye yazıyorum maksat amme hizmeti yani
hoşgeldin köpük valla okuduğun gibiyiz hamdolsun... ben kırmızı kartı gördüm oturuyorum
geçmiş olsun canım
göğüslerindede acıma varmı, sanki hamile gibisin geliyo bana ama bakalım valla kendiminkinide sizinkini de heyecanla bekliyorum. inşallah hepimiz güzel haberler alırız ya. ben cuma günü yaptırıcam hamilelik testini sen ? inşallah o güzel günde güzel haberler alırım ayyyyyyyyyyyyyy çok heycanlıyım yaaa
yok tatlım benim de ilk ilk ve son ya hamişim yada tüp bebeğe geçicem ekledim senide bu arada benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sperm hareketsizliği ve azlığı vardı son sonuçlar güya düzelmiş deyip aşılama yaptılar dedim ya inşallah tutar tutmazsa da tüp yani direk
kuzummm benım bı kaynanam var allam dusmanıma vermesın 5 tane de gorumcem var allah oldukları yerde tutsun onlarıcok fenalar cokkk daha once dusugum oldu arayıp bı gecmıs olsun bıle demedıler..
Ben sana soyledim tuttu kuzumm senin tuttu :)))))))))))))
Canim hayirli olsun.. ne kadardi deegerler yikamadan once ve sonra benimde esumin sperm hareketi dusuk..
anladım cnmm inşallah tutar Hakkımızda hayırlısı olsun benim eşim sperm hareketsizliği için geçen sene kontrol oldu ama tembellik dediler
bişey yapmadılar ama haftaya tekrar gidecek aşılama sırasında hemşire tekrar gitsin biz hareketlileri seçtik ama yinede az dedi benimde biraz şevkim kırıldı üzüldüm ama Allah nasip ettikten sonra kimsenin lafına bakmaz ben ona inanıyorum
sağol cnm inş
benimde hareketlilik düşük dedi tam aşılama sırasında haftaya doktora gidecek eşim daha öncede gitmişti ama testler temizdi tembellik var deyip geçtiler
yavrucum bu iş için tek sperm yeter Allahın dediği olur dua edelim bakalım çoğumuz aynı durumdayız
Anladim cnm.. benim kendimden bu ay icin pek umudum yok ama insallah sizin pozitiflerinizle seviniriz.. mutlaka yaz bize olur mu?
inşallah olmazsın bebeğim inşallahhhhhhhh hamişsindir
oy kuzum ne güzel demişsin inşallah canım inşallah hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim göğüslerimi sürekli elliyorum deli gibi ama yok öyle ağrı filan ucuna dokununca biraz acıyo ama memeyle ilgili bir belirtim yok tatlım senin kaçıncı gündü ? varmı belirtin benim daha 6 gün var teste pazar günü adet olmazsam inşallah acilde test yaptırırım
canım merhaba hoşgeldin didemin de dediği gibi çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyo yapılalı 10 gün oldusa iğnen ancak gebelik testinde doğru sonuç alırsın mesela iğneni ayın 1 inde yaptıysan ve 11 inde silik ikinci izgi yada çift çizgi gördüysen hamişsin demektir
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
haklısın tabi tatlım bende öyle düşünüyorum zaten bide bugün yarın ertesi gün ilişki dedi sizdede oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?