öyle mi:)bak bir bildiğimiz var demek ki:)
inşallah artık bu son olsun...dün bütün gün yatak odasına kapanıp ağladım,hiç çıkmadım.eşim yanıma gelip şuraya gidelim,yemek yemeye gidelim vs dedi kabul etmedimşu iğneler yüzünden psikolojim alt üst oldu.en sonunda abdest alıp namaz kıldım,Kur-an okudum,nasıl iyi geldi anlatamam...
canım canının birşeyler istemesi bu hamilelik belirtilerimiz hep o çatlama iğnesinden benimde bir hafta boyunca canım neler istedi neler ama şimdi geçti
aferim sana en güzelini yapmışsn Allah kabul etsin canım benim dualarında unutma bizi de ağlama diycem ama arada ağlamak iyidir çok birktirmemeli gözyaşlarını dert etmemeli içinde insan yazık eşlerimize de ben kızıyorum bazen oh ne güzel siz keyfine varın biz acısı çeleim diye ama yine de nazımız hep onlara
canım canının birşeyler istemesi bu hamilelik belirtilerimiz hep o çatlama iğnesinden benimde bir hafta boyunca canım neler istedi neler ama şimdi geçti
ben de erik istemiştim karpuz istemiştim test pozitif çıksın alacam dedim ama hala bekliyorummutlaka öyledir canım zaten daha erken aş erecek halim yok ya 6.gününden hamile bile olsambenim herşey istemiyo aslında canım sadece limonla tuz bide çağla olabilirdi hani
çarşambada baktırabilirim dayanabilirsem perşembe baktırım bilmiyorum pek umutlu değilim ama adettendir baktırmak lazımşekerim senin az kalmış perşembe yapıcan dimi tahlilini idrar kitinde çıkabilir perşembe günü senin yada kan yaptır kesin sonuç????
evet canım vucüt hamile sanıyor ama bizim kocişler yutmuyor getirmiyorlar istediklerimizivücut kendini hamile sanıyor,yazık...bugün 7. günüm bitti,test gününe 5 gün kaldı...
çarşambada baktırabilirim dayanabilirsem perşembe baktırım bilmiyorum pek umutlu değilim ama adettendir baktırmak lazım
Tatlim her doktorun tedavi sekli farkli.ben.folbiol..glifor..progestan kullaniyorum .surekli uykulu geziyorum artik.goguslerim ve kasiklarim cokagriyo midem bulaniyo.acaba hamile miyimyavrucum bana ilaç vermedi nedense progesteron filan yok yani bende folbiol verdi folik asitmiş bende günde 1 tane alıyorum işte baştada sadece klomenle çatlatma iğnesi kullandım başka da yok ilaç milaç :26::26::26::26:
evet canım vucüt hamile sanıyor ama bizim kocişler yutmuyor getirmiyorlar istediklerimizi
benim bugün aşılama gününü sayarsak 10 saymazsak 9. gün
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız yine bensiz ilerlemişsiniz bakıyorum.aşk olsun.kimse bir mesaj bile atmamış.biz izmire geldik.yarın tüp için bismillah diyoruz inşallah
evet canım vucüt hamile sanıyor ama bizim kocişler yutmuyor getirmiyorlar istediklerimizi
benim bugün aşılama gününü sayarsak 10 saymazsak 9. gün
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız yine bensiz ilerlemişsiniz bakıyorum.aşk olsun.kimse bir mesaj bile atmamış.biz izmire geldik.yarın tüp için bismillah diyoruz inşallah
evet canım bende zaten eğer 11-12. gün bir değer çıkarsa artı olmuş mu diye anlamk için baktırdım 9. gün birde çatlama iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini gördüm bakalım hakkımızda hayırlısıooo senin 2 gün sonra test günün:)
9. gün kan testi yaptığını okumuştum,eğer 9. gün doğru sonuç çıksaydı,9. günü test yapın derlerdi doktorlar.bence kesinlikle umudunu kaybetme.11-12. gün bie 15-20 arası çıkıyor sonuç,2 gün sonra tekrarlatıyorlar.
bence adet neyse o yaptır ozaman mutlaka da haber ver bize neyse o üzülmek filan yok hem sevinirsin belki de dönüşte karpuzla erik alırsın
Tatlim her doktorun tedavi sekli farkli.ben.folbiol..glifor..progestan kullaniyorum .surekli uykulu geziyorum artik.goguslerim ve kasiklarim cokagriyo midem bulaniyo.acaba hamile miyimgerci ilaclarin etkisi de olabilir dii mii..
hakkında hayırlısı olsun canım izmirde hangi merkezde yaptıracaksınız? ve bana fiyatları hakkında bir fikir edinebilirsen söyleyebilirmisin ? eğer bende tutmazsa önümüzde ki aylarda tüp düşünüyorum bir yanım kendi doktorumda devam et diyor bir yanım izmire git diyoriyi akşamlar kızlar.nasılsınız yine bensiz ilerlemişsiniz bakıyorum.aşk olsun.kimse bir mesaj bile atmamış.biz izmire geldik.yarın tüp için bismillah diyoruz inşallah
hoşgeldin tatlışşşşşşşş vallamı izmirdemisin şimdi hadi hayırlısı kuzucuk ben akşam girdim nete bende çoğunu yeni okudum gündüz epey muhabbet dönmüş kaynana görümce muhabbetleri ne yaptın raporu alabildin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?