Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tam o kör nokta aydınlanmadı bana da eşim sordu yumurta döllenince yerleşmeden hemen adetiniz kesiliyo mu diye şaşırdım :26: kaldım ne diyor bu adam diye..sonra düşündümm yumurta döllenmeside adet geçiktirir mi diye cevap bulamadımm...çünkü bnm yumurtam eğer çatladıysa 21. günden ya bir gün önce yada daha sonraları çatlamış olmalı ee adetimde geçikti...bu durumda yumurta döllenmeside adet geçiktiriyorsa döllenmiş kabul etmeliyim yok eğer illa ki döllenip rahim duvarına yerleştikten sonra adet kesiliyorsaaa....offf çok karmaşık yaaa çıkılmıyor işin içinden...bizde evlenir evlenmez hamiş kalanlardan olaydık iyiydi

Alla alla benimde catlatma ignesi yaptigm gun 23 mm idi asilama yaparken catlamislar demisti anammmmmm yoksa kaldimi orada deve yymurtasi gibi....

hmm sorunu anladım evet canım eğer döllenirse adet olmazsın çünkü döllenen yumurta yani embriyo progeteron üretmeye devam eder adet olmazsın geç döllenmiş olsan bile

harikasınn yaaa en sewdiğim espri buydu....moralleri topluyoruz bu topikte

hmm anladım canım

Alla alla benimde catlatma ignesi yaptigm gun 23 mm idi asilama yaparken catlamislar demisti anammmmmm yoksa kaldimi orada deve yymurtasi gibi....

senin ki çatlamış demiş benim ki hiç bişey dememiş seninki deve yumurtasıysa benim ki fil yumurtası oldu o zaman bebeğim

hmm sorunu anladım evet canım eğer döllenirse adet olmazsın çünkü döllenen yumurta yani embriyo progeteron üretmeye devam eder adet olmazsın geç döllenmiş olsan bile

ayy gerçekten mi bunu duymaya çok ihtiyacımm vardı sağolasın inş hamileymdr...

Belimin agrisindan agliyorum yaa dayanilacak gibi deil kopuyor resmen (
benimde bugün dayanılmaz bir bacak ağrım var sanki geriliyor kasılıyor daha önceleri adet dönemimde bu ağrıyı kalçamda hissederdim ama bu kez uykul kemiğimin üzerinde hissediyorum acaba??? dedim kendi kendime ders çalışmaya çalışıyorum ama ağrıdan nasıl oturacağımı şaşırdım

kızlar merhabalar, bende aranıza katılabilirmiyim..istanbul da yaşıyorum,bende 20.01.2014 14:30 da ilk aşılamamı oldum inşallah oluşmuştur inşallah hepimiz güzel haberler alırız. bide bi sorum olacak sizede progestan verdilermi.bana verdi doktor yanlız alttan alıcaksın dedi ama bunun üzerinde ağızdan alınır yazıyo zaten fitilede benzemiyo çok garip, eczacıya sordum her iki türlüde kullanılıyo dedi ama ne bileyim biraz şüpe var içimde..

Belimin agrisindan agliyorum yaa dayanilacak gibi deil kopuyor resmen (

Allah Allah niye ağrırki ya kız o progesteron mudur nedir o zıkkım adet söktürücü oluyormuş ya ondan mı acep kıyamam üzüldüm bak şimdi yatmaya çalış

Tatlim hayirli olsun benimde asilamam ayni gun oldu. Ewet banada alttan almami soledi dr um ama benim hic hosuma gitmedi bu fikir agizdan aliyorum alttan daha etkiliymis ve mide bulantisi yapmazmis.. benim bugun adet agrilarim basladi belim cok agriyor sende var mi tatlim?

hoşgeldin tatlım aramıza inşallah tutmuştur bebişin doktor alttan diyosa alttan al ağızdan alınınca zaten çok mide bulantısı yapıyormuş o arkadaş dr.ne derse o tatlım

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

fatmabay :20 Ocak 2014----------14:30-------------------1.aşılama-------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…