Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepimizin hayırlısı olsun canım.benim dün biraz olmuştu ama bugün yok arada kasığım da ağrı oluyo o kadar,allah allah neden acaba o kadar ağrı olurki kendini çokmu yoruyosun acaba, ben biraz fazla ayakta durunca ağrım oluyo kendimi yormamaya çalışıyorum elimden geldiğince uzanıyorum ne yapayım o kadar uğraşıyoruz bi kaç gün iş yapmayı vereyim

Canım listeye beni de ekle:) 21 Ocak 2014,15.00, 2. aşılama

eeee yavrucum test yapmadın mı kaçıncı günün aşılamada senin kaç gün geciktin peki?

aşılama yapılmadı adet olsam yapılacaktı ama kaldı adetim 5 gün geçti 2 gün geçince kan testi verdim 1.20 adet olmazsam test tekrarlanacak cnm...bir de yumurtam 22. gün fln çatladı belli değil yani beklemedeyim..

hoşgeldin canımm...bende 20 ocak 14.00 da oldum aşılamamı:)demek ben çatalda dinlenirken sen aşılama oluyordun:)))))
hayırlısıyla bebeğin gelmiştir inşallah.
progestan 2 yolla da alınabiliyor tatlım,doktorum bana ağızdan al dedi.senin ki alttan diyorsa alttan al canım.
Canim hic sorma cok kotu oldum gercekten cok siddetli bi bel agrisi bilemiyorum ki digerarkadaslarda yok sanirim..

kızzzz sen hamilesin galiba,bunlar hiç normal değil.benim belim hiç ağrımıyor.durr azıcık sıksam sanırım ağrıtabilirim psikolojik:)))

kızlar sizlere birşey sormak istiyorum.Benim eşimde varikosel var doktorumuz ameliyat çözüm değil değerlerin artmayabilir demiş.İstersen tüp bebek merkezine git orda takviye olarak bişyler yapıyolar demiş bu ne demek oluyo.Şimdi biz varikosel ameliyatı ertelesek aşılama da olma şansı varmı açıkçası biz bu konuda pek bilgi sahibi değiliz beni aydınlatırmısınız.nerde ve nasıl yapıyılıyor.şuan bu konuyla alakalı sıfırım.

canım merhaba,benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu o ve değerleri arttı sperm değerleri nasıl eşinin çünkü aşılama için belli değerler olması gerekiyor şöyle bir durum var eğer sende sorun yoksa eşinin ameliyatından sonra değerleri mutlaka artacaktır az da olsa benimki çok artmış aşılama yapıldı ama ameliyat olmak istemezse eşin ve imkanınız varsa maddi olarak tüp bebek yaptır fakat şunu da unutma varikosel her yaşta sorun ilerleyen yaşlarda eşinin sperm değerlerini çok daha kötüye götürebilir yani daha da azalabilir

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

fatmabay :20 Ocak 2014----------14:30-------------------1.aşılama-------------beklemede

bale18 :21 Ocak 2014-----------15:00------------------- 2.aşılama-----------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ :49

inşallaaaaaaaaaaah olmazsın adet sabır tatlım sabir bence yarın yine ver yine yoksa bide ultrason baktır ya kist filan varmı diye şakaya gelmez sonra uğraşırsın ama gerek kalmayacak inşallah bitanem

ekledim canım hayırlı uğurlu olsun aşılaman 16 ocaksa belli olmasına az kamış senin 5 gün sonra kanda belli olur ozaman

gerçektenmi canım yaa şimdiden çok heyecan yaptım belirtileri varmıdır aceba bende su gibi bi akıntı oluyo aniden göğüslerimde çok hassas ve şişti kabızlık oldu bunlar belirti olabilirmiki :)))) yoksa psikolojikmi

ya biz ilk testimizi 2 ay önce yaptırdık sperm 10,700,000 toplam 32,000,000 hareket: 1/2 saat :hareketli %21 yavaş :%31 hareketsiz :%48
ikinci testte ise epey bi düştü 4 milyon toplam :16 milyon haretli %40 yavaş hareketli %10 yerinde hareketli %20 hareketsiz %30
ikinci testi yaptırmadan önce ben eşime keçi boynuzu pekmezi veriyordum.Burda keçi boynuzunun lökosit olan da mı ne fayda değilde zarar olacağı yazıyodu yanlış hatırlamıyosam eğer acaba o düşürmüş olabilir mi?bir de içtiği zaman eşim vardiyeli çalışıyo o ara kafasını kaldıramıyodu sanki iki üç gün uyumazsında uykun gelir aynı öyle diyodu acayip uykusu geliyodu acaba iltihap olduda o yapmış olabilirmi?

inşallaaaaaaaaaaah olmazsın adet sabır tatlım sabir bence yarın yine ver yine yoksa bide ultrason baktır ya kist filan varmı diye şakaya gelmez sonra uğraşırsın ama gerek kalmayacak inşallah bitanem

1-2 saattir sol kasığım ağrıyor yumurtam ordaydı sanırım çatlamadı kist oldu büyük ihtimal...offf yaaa ne yapacağım şaşırdım artık doktora da gıcık oluyorum..yumurtam gelişmişti çok güzel çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar diye kist olduysa onun yüzünden oldu....

bilemedim bebeğim adet ve hamilelik belirtileri aynı hemem hemen bende de var o su gibi akıntı kızlara da sordum sanki idrar kaçırıyomuşum gibi akıntı ama siyah çamaşır giyiyorum beyaz değil yani akıntım anlamadım bişey yani kabızlık riskli ama bu dönemde göğüs hassasiyeti de ovitrelleden oluyomuş en iyisi dinleme kendini yakında öğrenicez inşallah hamişsindir

tatlım bilmiyorum inan ama 2.test dediğini ne zaman ilkini ne zaman yaptırdınız ameliyat olmadı dimi bence olsun derim ama yok diyosan tüp bebek için vakit kaybetmeyin değerleri daha fazla düşmeden

e tatlım çatlatma iğnesi vursa da çatlamayabiliyo onunla alakası yok eee git baktır yarın ultrasonda hem kan baktır hemde kist oluşmuş mu baksınlar olmazmı?

e tatlım çatlatma iğnesi vursa da çatlamayabiliyo onunla alakası yok eee git baktır yarın ultrasonda hem kan baktır hemde kist oluşmuş mu baksınlar olmazmı?

tabi baktırmadan anlaşılmayacak sanırım inş kist oluşmamıştır...sağol cnm

kızlar benim aşılamamın 3.günü bugün 21 ocakta oldum aşılamamı bugün bende ki değişiklikler ;

-acaip bir baş ağrısı (sanki beyin kanaması geçiriyo gibi)

-acaip bir ateş basması (buz gibi -10 C balkona çıkıp 10 dk.bekledim)

-biraz mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…