iyi yapmışsın ne otuymuş o işe yararmıymış acaba şekercim bende alayım bakayım neymiş:26:
hepimizin hayırlısı olsun canım.benim dün biraz olmuştu ama bugün yok arada kasığım da ağrı oluyo o kadar,allah allah neden acaba o kadar ağrı olurkiTatlim hayirli olsun benimde asilamam ayni gun oldu. Ewet banada alttan almami soledi dr um ama benim hic hosuma gitmedi bu fikir agizdan aliyorum alttan daha etkiliymis ve mide bulantisi yapmazmis.. benim bugun adet agrilarim basladi belim cok agriyor sende var mi tatlim?
Allah iyiligini versin :))) biz de calisamadi hic su ev odevini :)) benim koca 2 gyndur ateslendi atesli pilicim benim 39 derecede pisiyor :))))))
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede
Canim hic sorma cok kotu oldum gercekten cok siddetli bi bel agrisi bilemiyorum ki digerarkadaslarda yok sanirim..
eeee yavrucum test yapmadın mı kaçıncı günün aşılamada senin kaç gün geciktin peki?
hoşgeldin canımm...bende 20 ocak 14.00 da oldum aşılamamı:)demek ben çatalda dinlenirken sen aşılama oluyordun:)))))kızlar merhabalar, bende aranıza katılabilirmiyim..istanbul da yaşıyorum,bende 20.01.2014 14:30 da ilk aşılamamı oldum inşallah oluşmuştur inşallah hepimiz güzel haberler alırız. bide bi sorum olacak sizede progestan verdilermi.bana verdi doktor yanlız alttan alıcaksın dedi ama bunun üzerinde ağızdan alınır yazıyo zaten fitilede benzemiyo çok garip, eczacıya sordum her iki türlüde kullanılıyo dedi ama ne bileyim biraz şüpe var içimde..
Canim hic sorma cok kotu oldum gercekten cok siddetli bi bel agrisi bilemiyorum ki digerarkadaslarda yok sanirim..
gebe kalmak için çok zor bulunuyo araştr istersn
kızlar sizlere birşey sormak istiyorum.Benim eşimde varikosel var doktorumuz ameliyat çözüm değil değerlerin artmayabilir demiş.İstersen tüp bebek merkezine git orda takviye olarak bişyler yapıyolar demiş bu ne demek oluyo.Şimdi biz varikosel ameliyatı ertelesek aşılama da olma şansı varmı açıkçası biz bu konuda pek bilgi sahibi değiliz beni aydınlatırmısınız.nerde ve nasıl yapıyılıyor.şuan bu konuyla alakalı sıfırım.
aşılama yapılmadı adet olsam yapılacaktı ama kaldı adetim 5 gün geçti 2 gün geçince kan testi verdim 1.20 adet olmazsam test tekrarlanacak cnm...bir de yumurtam 22. gün fln çatladı belli değil yani beklemedeyim..
ekledim canım hayırlı uğurlu olsun aşılaman 16 ocaksa belli olmasına az kamış senin 5 gün sonra kanda belli olur ozaman
canım merhaba,benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu o ve değerleri arttı sperm değerleri nasıl eşinin çünkü aşılama için belli değerler olması gerekiyor şöyle bir durum var eğer sende sorun yoksa eşinin ameliyatından sonra değerleri mutlaka artacaktır az da olsa benimki çok artmış aşılama yapıldı ama ameliyat olmak istemezse eşin ve imkanınız varsa maddi olarak tüp bebek yaptır fakat şunu da unutma varikosel her yaşta sorun ilerleyen yaşlarda eşinin sperm değerlerini çok daha kötüye götürebilir yani daha da azalabilir
inşallaaaaaaaaaaah olmazsın adet sabır tatlım sabir bence yarın yine ver yine yoksa bide ultrason baktır ya kist filan varmı diye şakaya gelmez sonra uğraşırsın ama gerek kalmayacak inşallah bitanem
gerçektenmi canım yaa şimdiden çok heyecan yaptım belirtileri varmıdır aceba bende su gibi bi akıntı oluyo aniden göğüslerimde çok hassas ve şişti kabızlık oldu bunlar belirti olabilirmiki :)))) yoksa psikolojikmi
ya biz ilk testimizi 2 ay önce yaptırdık sperm 10,700,000 toplam 32,000,000 hareket: 1/2 saat :hareketli %21 yavaş :%31 hareketsiz :%48
ikinci testte ise epey bi düştü 4 milyon toplam :16 milyon haretli %40 yavaş hareketli %10 yerinde hareketli %20 hareketsiz %30
ikinci testi yaptırmadan önce ben eşime keçi boynuzu pekmezi veriyordum.Burda keçi boynuzunun lökosit olan da mı ne fayda değilde zarar olacağı yazıyodu yanlış hatırlamıyosam eğer acaba o düşürmüş olabilir mi?bir de içtiği zaman eşim vardiyeli çalışıyo o ara kafasını kaldıramıyodu sanki iki üç gün uyumazsında uykun gelir aynı öyle diyodu acayip uykusu geliyodu acaba iltihap olduda o yapmış olabilirmi?
1-2 saattir sol kasığım ağrıyor yumurtam ordaydı sanırım çatlamadı kist oldu büyük ihtimal...offf yaaa ne yapacağım şaşırdım artık doktora da gıcık oluyorum..yumurtam gelişmişti çok güzel çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar diye kist olduysa onun yüzünden oldu....
e tatlım çatlatma iğnesi vursa da çatlamayabiliyo onunla alakası yok eee git baktır yarın ultrasonda hem kan baktır hemde kist oluşmuş mu baksınlar olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?