kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
ben çalışıyorum da ne oluyor bakmaya korkuyorum 9. günüve 11. günü nöbetçiyim 11. günü baksam mı diyorum sonra vazgeçiyorumvalla doğu söylüyosun keşke labortauarda çalışsaydım laborant olsaydım diyorum bu günlerde
evet kocisle gezerim oralari insallah, ama önce olurda hamile hamile giderim insallah istanbula :)
hep birlikte hamis kalalim hadi :) hehehe elimizde ya...
evet ne kadarda desem sana insan düsünüyor degilmi...bende ayni, ama ne yapa biliriz ki, hic birsey.
sen birde vitamin D yi kontrol ettir, ve demirini...bana doktorum bunlarin cok önemli oldugunu söylemisti, bu vitaminler olmasa hamile kalmanda zor demisti
canım şuan sayfaları okuyorum belki ilerki sayflarda yazmışsındır ama 11. gün ve 14. gün değerlerin kaç çıktı onlarıda yazarmısın?canım çok teşekkür ederim 9 yıllık evliyim ilk beş yıl düşünmedik biz iş güç şehir değişiklikleri iş değişiklikleri derken 5 yıl geçti sonra denemeler yanılmalar ağlamalar derken nasip 3. aşılamaya oldu.bizde bi sorun yoktu sebepsiz kısırlık demişlerdi ben 11.gün kan testi yaptırdım sonuç düşüktü ama belliydi sonra 14.gün tekrar test yaptırdım değerler yükselmiş doktor hamilesin dedi.10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicem inşallah onları da görürüm.Bu arada doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesinde bölüm başkanı Cem Atabekoğlu İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolar:)
evet canım olabilir klomen kullandığın için yumurtalar geç çatlamış olabilir birkaç gün sonra testi tekrar ethımm bunu bilmiyordum demekki çatlamış olabilir yumurtam...bu durumda hamilelik ihtimali var yupppiiiii..
canım şuan sayfaları okuyorum belki ilerki sayflarda yazmışsındır ama 11. gün ve 14. gün değerlerin kaç çıktı onlarıda yazarmısın?
canım baknasıl oluyor olay biliyormusun bizim önce adetimizin ilk gününden itibaren bir sonraki dönem için hazırlıklar başlıyor vücudumuzda fsh hormonu yükseliyor ve folüküller gelişiyor gelişiyor ( bizim kullandığımız klomen ve iğnelrde fsh) gibi etki görüyor sonra yumurtalar geliştiğinde vücudumuzda lh hormonu yükseliyor ve yumurtalar çatlıyor bu arada bi yerlerde estradiol da biişe yarıyordu ama onu unuttumpeki şöyle bi olay var mı bu arada aklıma takıldı cevabı bulamadımm nette...diyelim adete 3-4 gün kala yumurtan çatladı ve döllendi ama rahim duvarına yerleşmedi 7 günde filan tamamlıyor ya yerleşmesini.. bu durumda adet kesiliyor mu yoksa o ay adet görüyor musun
çok sağol canım peki birşey daha sorabilirmiyim canım sen progesteron kullanmışmıydın ? birde senin aşılamadan sonra akıntı durumun ağrı sancın vs. nasıldı belirti demeyelimde gidişatın :26: ben progesteron kullanmıyorum bugün aşılamanın 6. günü bugüne kadar hiç akıntım yokstu bugün biraz biraz olmaya başladı11.gün 46 14.gün 239
evet haklısın bende de demir eksikliği vardı ilaçla düzelmşti ama yine başladı sanırım.. inşallah bizede nasip olur hamile kalmak
canım şuan sayfaları okuyorum belki ilerki sayflarda yazmışsındır ama 11. gün ve 14. gün değerlerin kaç çıktı onlarıda yazarmısın?
canım çok teşekkür ederim 9 yıllık evliyim ilk beş yıl düşünmedik biz iş güç şehir değişiklikleri iş değişiklikleri derken 5 yıl geçti sonra denemeler yanılmalar ağlamalar derken nasip 3. aşılamaya oldu.bizde bi sorun yoktu sebepsiz kısırlık demişlerdi ben 11.gün kan testi yaptırdım sonuç düşüktü ama belliydi sonra 14.gün tekrar test yaptırdım değerler yükselmiş doktor hamilesin dedi.10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicem inşallah onları da görürüm.Bu arada doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesinde bölüm başkanı Cem Atabekoğlu İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolar:)
çok sağol canım peki birşey daha sorabilirmiyim canım sen progesteron kullanmışmıydın ? birde senin aşılamadan sonra akıntı durumun ağrı sancın vs. nasıldı belirti demeyelimde gidişatın :26: ben progesteron kullanmıyorum bugün aşılamanın 6. günü bugüne kadar hiç akıntım yokstu bugün biraz biraz olmaya başladı
hmm anladım canım çok sağol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çoğul gebelik olabilirmi senin ki?ben hala kullanıyorum sanırım iki ay kadar devam edicem ilaç kullandığım için akıntım oluyorağrım sancım yok ama bulantılarım erken başladı progesteron kullandığım için vücut daha çabuk tepki veriyomuş .
hmm anladım canım çok sağol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çoğul gebelik olabilirmi senin ki?
he canım yumurta takibi yapıldı çok şükür bari yapıldıeşimin sperm değerleri normal çıktı aslında varikosel ameliyatı olmuştu 2 yıl önce ama değerleri acap yükselmiş ona da çok inanamadım ama laboratuarına pek güvenemedim ben buranın bende pko var ama şükür düzenli yumurtluyorum tüpler açıksa tutar dedi bana da yoksa hsg çekeriz dedi ben de çektirmem anestezili çektiricem sonra dayanamam valla
ay devlet bahçelinin iktidar hesabı gibi oldu
:21.inde aşılama son adet tarihi 5 ocak
+14 ne eder 4 şubat o da bebeğin haberinin alınacağı tarih!!
KUTLU OLSUUUUUUUUUUN
Yok kuzum benim normalde 31 gunde gelince 6 si olur ama yimirtalarimiz benim 20 sinde seninde 21 inde catladilar ya + 14 gun koy ustune benim 3 u senin 4 u oluyor kuzumm
evet sen yine bir baktir istersen.-....
insallah canim insallah bizlerde en kisa zamanda hamisoluruz
Didemcim sen bizden 1gun once ogrencen bende 4.unde ogrencem ayy heyecan cok fazla
ben niye liste den ciktimeklemistim daha önce simdi yokum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?