Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılama oldum 17 ocakta merakla bekliyorum sonucunu hem sağ hem sol iki yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum ardındanda aşılama. sağ tüpümde geçiş yok ama sol tüpüm açık. umarım tutar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah:)

kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah

aMİN AMİN çok sevindim senin adına kaçıncı aşılamandı ve de ne sorunalr vardı aşılama yapıldı paylaşırmısın, bize umut olsun canım

valla doğu söylüyosun keşke labortauarda çalışsaydım laborant olsaydım diyorum bu günlerde
ben çalışıyorum da ne oluyor bakmaya korkuyorum 9. günüve 11. günü nöbetçiyim 11. günü baksam mı diyorum sonra vazgeçiyorum

evet haklısın bende de demir eksikliği vardı ilaçla düzelmşti ama yine başladı sanırım.. inşallah bizede nasip olur hamile kalmak

canım şuan sayfaları okuyorum belki ilerki sayflarda yazmışsındır ama 11. gün ve 14. gün değerlerin kaç çıktı onlarıda yazarmısın?

hımm bunu bilmiyordum demekki çatlamış olabilir yumurtam...bu durumda hamilelik ihtimali var yupppiiiii..
evet canım olabilir klomen kullandığın için yumurtalar geç çatlamış olabilir birkaç gün sonra testi tekrar et

canım baknasıl oluyor olay biliyormusun bizim önce adetimizin ilk gününden itibaren bir sonraki dönem için hazırlıklar başlıyor vücudumuzda fsh hormonu yükseliyor ve folüküller gelişiyor gelişiyor ( bizim kullandığımız klomen ve iğnelrde fsh) gibi etki görüyor sonra yumurtalar geliştiğinde vücudumuzda lh hormonu yükseliyor ve yumurtalar çatlıyor bu arada bi yerlerde estradiol da biişe yarıyordu ama onu unuttum neyse bizim çatlayan yumurtalarımız progesteron üretimini destekliyor ve progesteron hormonumuz bizim rahim duvarımızı kalınlaştırıyor 7 günde pik yapıp sonra eğer döllenme yoksa düşüyor ve 0.5 ten aşağı düştüğünde adet kanaması oluyor eğer döllenme olursa bak yaaa oraya daha çalışmadım inşallah döllenirse benimkiler onuda öğreneceğim ama o zaman progesteron hormonu üretilmeye devam ediyordur ve en azından 5-6 gibi bir değer oluyor zaten hamileliğin ilerleyen dönemleridende yükselmeye devam ediyor umarım kafana takılanları aydınlatabilmişimdir.

11.gün 46 14.gün 239
çok sağol canım peki birşey daha sorabilirmiyim canım sen progesteron kullanmışmıydın ? birde senin aşılamadan sonra akıntı durumun ağrı sancın vs. nasıldı belirti demeyelimde gidişatın :26: ben progesteron kullanmıyorum bugün aşılamanın 6. günü bugüne kadar hiç akıntım yokstu bugün biraz biraz olmaya başladı

ben hala kullanıyorum sanırım iki ay kadar devam edicem ilaç kullandığım için akıntım oluyorağrım sancım yok ama bulantılarım erken başladı progesteron kullandığım için vücut daha çabuk tepki veriyomuş .
canım şuan sayfaları okuyorum belki ilerki sayflarda yazmışsındır ama 11. gün ve 14. gün değerlerin kaç çıktı onlarıda yazarmısın?

hmm anladım canım çok sağol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çoğul gebelik olabilirmi senin ki?

canım bende pkoluyum doktorumun dediği tedaviye cevap veriomusum yumurtam oluşuyıor ve çatlıyor çok şükür ah bide bebiş olsa doktor banada öle dedi açık deilse bile bizi tüp bebişe yolluycak sperm den dolayı oyüzden orda tüplerle işleri olmıcak dedi kapalı olsa bile sorun olmazmış ama allah bilio tüp istemiorum ama bebişim ordan geliceksede yaptırırım noproblem...

ay devlet bahçelinin iktidar hesabı gibi oldu

:21.inde aşılama son adet tarihi 5 ocak
+14 ne eder 4 şubat o da bebeğin haberinin alınacağı tarih!!

KUTLU OLSUUUUUUUUUUN

Alben canim bende 21 ocakta asilama yaptirdim 4subat bende ogrenicem :)) hatta doktorum 10 gun sinra baktiralim dedi oda pazara denk geliyo bende diyom belki cikmaz 4unde kesin belli olur insallah adet olmayiz :) hayirli haberleri aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…