Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

aaaaaaaaa çok özür dilerim nerde yanlış yaptım bilemedim kuzum eklerken başkasını yanlışlıkla seni mi sildim acaba tatlım hemen ekliycem

dur kuzum hemen uzulme arkadasımız lıstenın altına kendı ısmını yazdı hanı alıntı yaparak msj yazıyoruz ya oda lıstenın altına tarıhını yazarak eklendıgını sanmıs. ayyyyy adet sancılarım basladı bıle hep 10 gun oncesınde baslardı yıne hıc sektırtmemıs valla

ben çalışıyorum da ne oluyor bakmaya korkuyorum 9. günüve 11. günü nöbetçiyim 11. günü baksam mı diyorum sonra vazgeçiyorum

kızcem bak tabi olmazsa 13.günü bidaha bak oda olmadı 15.gün bak zaten sonra adet olursun olmazsa

Alben canim bende 21 ocakta asilama yaptirdim 4subat bende ogrenicem :)) hatta doktorum 10 gun sinra baktiralim dedi oda pazara denk geliyo bende diyom belki cikmaz 4unde kesin belli olur insallah adet olmayiz :) hayirli haberleri aliriz

inşallah bebeğim inşallah yaa aynı gün öğrenicez daha erken adet olmazsak

2 gndür giremedim sayfalar çok ilerlemiş canlarm misafirler gitti rahatım sizlerde ne var ne yok

kızcem ya 10 gün önceden belirti mi olur cem yılmazın dediği gibi 1 hafta gelişi 1 hafta gidişi 1 hafta da kendisi eeeeeee bu duruma göre siz şubat ayında yoksunuz diyor ya sektirsin bu ay bi sektirsin gitsin yaaaaaaaa

ela 33 yazmadık mı tatlım seni biz yoksa yazdık mı tarih 17 ocak saat ve kaçıcı aşılama yaz bana listeye bak da

oturdoğumz odaya sıktım hepimiz uyudk yapamadk iş tabi kaç gndür mazert bildiriyo bnde yapmıcm bu gece zaten canm sıkılıyo

ahahahaha ciddimisin sen gerçekten sıktın mı e yavrum ben demedim mi sana sadece onların yastığına sık diye hay Allah benimkide dün korktu bebeğe bişi olur diye deli mi ne ne bebeği ula dedim ya tuttuysa diyor sanıyoki hemen bebek oluyo öyle

seninki de alem canım ben fatma ana eli otu aldm bide mesir macunu bakalm

kızlar merhaba.bugün adetimn 3. günü doktora gttim.sol tarafta 27mm kist varmış yine.bıktım bu kistlerden.e2 yapalım dedi doktor yarın spnuca bakalım karar verelim dedi.bu e2 ne oluyo bilen var mı? yarın adetin 4.günü aşılamaya başlanır mı? kisti olup da aşılama yaptıran var mı?lütfen cevap verin kızlar..

inşallah inşallah canım sen nerelisin yaa kızçe bee falan diyorsun trakyalımısın bakem?

yok annem yok ben trakyalı değilim de en son elveda rumeli diye bir dizi izlemiştim o kadar seviyodum ki o diziyi sanki izlemiyor içinde yaşıyodum dizinin ordan kaldı ben çok çabuk şive kaparım da ben iç anadolu şekerim

duymadım tatlım e2 bir hormon tahlili galiba adetle beraber atılması lazım o kistin çok büyük değil eğer bu ay bebiş olmazsa bende muhtemelen kistle uğraşıcam en son aşılamadan önce 25 demişti yumurta boyu kistleşmiş dedmişti ama aşılamayı yaptılar bana

oturdoğumz odaya sıktım hepimiz uyudk yapamadk iş tabi kaç gndür mazert bildiriyo bnde yapmıcm bu gece zaten canm sıkılıyo

Allah iyiligini versin :))) biz de calisamadi hic su ev odevini :)) benim koca 2 gyndur ateslendi atesli pilicim benim 39 derecede pisiyor :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…