aaaaaaaaa çok özür dilerim nerde yanlış yaptım bilemedimkuzum eklerken başkasını yanlışlıkla seni mi sildim acaba tatlım hemen ekliycem
ben çalışıyorum da ne oluyor bakmaya korkuyorum 9. günüve 11. günü nöbetçiyim 11. günü baksam mı diyorum sonra vazgeçiyorum
zaten en geç 14. gün adet olurum eğer bebiş yoksa sağolsun bir gün bile sektirip beni heveslendirmezkızcem bak tabi olmazsa 13.günü bidaha bak oda olmadı 15.gün bak zaten sonra adet olursun olmazsa
Alben canim bende 21 ocakta asilama yaptirdim 4subat bende ogrenicem :)) hatta doktorum 10 gun sinra baktiralim dedi oda pazara denk geliyo bende diyom belki cikmaz 4unde kesin belli olur insallah adet olmayiz :) hayirli haberleri aliriz
dur kuzum hemen uzulme arkadasımız lıstenın altına kendı ısmını yazdı hanı alıntı yaparak msj yazıyoruz ya oda lıstenın altına tarıhını yazarak eklendıgını sanmıs. ayyyyy adet sancılarım basladı bıle hep 10 gun oncesınde baslardı yıne hıc sektırtmemıs valla
2 gndür giremedim sayfalar çok ilerlemiş canlarm misafirler gitti rahatım sizlerde ne var ne yok
zaten en geç 14. gün adet olurum eğer bebiş yoksa sağolsun bir gün bile sektirip beni heveslendirmez
hoşgeldin lulummmmmmmmm noldu o gece lavanta yağı????? işe yaradı mı tatlış
bende aşılama oldum 17 ocakta merakla bekliyorum sonucunu hem sağ hem sol iki yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum ardındanda aşılama. sağ tüpümde geçiş yok ama sol tüpüm açık. umarım tutar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah:)
oturdoğumz odaya sıktım hepimiz uyudkyapamadk iş tabi kaç gndür mazert bildiriyo bnde yapmıcm bu gece zaten canm sıkılıyo
ahahahaha ciddimisin sen gerçekten sıktın mı e yavrum ben demedim mi sana sadece onların yastığına sık diye hay Allah benimkide dün korktu bebeğe bişi olur diyedeli mi ne ne bebeği ula dedim ya tuttuysa diyor sanıyoki hemen bebek oluyo öyle
evet canım olabilir klomen kullandığın için yumurtalar geç çatlamış olabilir birkaç gün sonra testi tekrar et
inşallah inşallah canım sen nerelisin yaa kızçe bee falan diyorsun trakyalımısın bakem?dideme de dedim bu ay sektirsin sektirsin gitsin beeeeeee
seninki de alem canım ben fatma ana eli otu aldm bide mesir macunu bakalm
inşallah inşallah canım sen nerelisin yaa kızçe bee falan diyorsun trakyalımısın bakem?
kızlar merhaba.bugün adetimn 3. günü doktora gttim.sol tarafta 27mm kist varmış yine.bıktım bu kistlerden.e2 yapalım dedi doktor yarın spnuca bakalım karar verelim dedi.bu e2 ne oluyo bilen var mı? yarın adetin 4.günü aşılamaya başlanır mı? kisti olup da aşılama yaptıran var mı?lütfen cevap verin kızlar..
oturdoğumz odaya sıktım hepimiz uyudkyapamadk iş tabi kaç gndür mazert bildiriyo bnde yapmıcm bu gece zaten canm sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?