Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mevlamdan şu güzel günün hürmetine sağlıklı sıhhatli, güzel ahlaklı , hayırlı bir evlat diliyorummm (hepimizeeeee) inşallah.....

amin canım inşallah Allah dualarınıkabul etsin ekledim seni de listeye hayırlı uğurlu olsun aşılaman tatlım hamiş haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin canım biran önce başla tedavine sakın korkma bolca çatala yatıyosun bolca ilaç alıyosun aslında çok korkulacak bişey yok ama tedavi uzun bir süreç biran önce başlaki gecikmeyesin sağolasın inşallah güzel haberler veririz de size de yol gösterici oluruz eşinde sorun varmı peki tatlım?en önemlisi o yoksa pko çok da mühim bişey değil yani

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz.ben geldimmmmmmm...hu huuuuuuuu...canlarım özledim sizi beeeeyaaaa..

bak yeşillik filan seviyosan yada turp filan tuzlayıp ye şimdi yükseltir o tansiyonunu tuza yüklen yani

turp yokta tuzlu şeyler yedim..ayy elim ayağım boşta sanki normaldede düşüktür benim tansiyonumda bugün dibe vurdu yani..
bende çok üşürüm belkide buyüzden

Son düzenleme:
turp yokta tuzlu şeyler yedim..ayy elim ayağım boşta sanki normaldede düşüktür benim tansiyonumda bugün dibe vurdu yani..
bende çok üşürüm belkide buyüzden

olabilir hayatım benimde çok düşüktü tansiyonum karsa geldikten sonra yükseldi burada oksijen seviyesi düşük ya tansiyon yükseliyor otomatikman

lulumda gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem bugün seninki 15 ocaktı dimi yani 10 gün oldu o zaman kızcem 2-3 güne kadar bi kan tahlili versen mi acep ne dersin?

bizde seni özledik be yaaaaaaaaaa anlat bakalım noldu gittin mi hastaneye neymiş o yumurtalığın içindeki bebeğim?

gittim gittim.eger çatlayan yumurta tutsaymış,yani saalak spermlerle buluşsaymış.bebegin oluşması için gerekli olan sıvıymış.yani iyi bişeymiş kuzum sen nasılsın.bensiz bensiz herkezle sohbet etmişsiniz bakıyorum.insan bir mesaj atar,sorar

kız valla dün didemle konuştuk seni bi haber varmı diye hep baktım ama hiç online olmamışsın hatta hastenede rapor ğeşindedir filan dedim ben şimdi görünce seni nasıl sevindim anlatamam özelden msj atsamda olmadğını bildiğim için işe yaramaz dedim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…