inş bulursn canım,dün gece fırın gibi yanıyodm kızlar eşim hastaneye gidelm dedi istemedm
kız al benden de o kadar berbat şekildeydim ateş ateş kendimi balkona attım -10 derece balkon belki 10 dk.orda kalıp öyle girdim yatağa tişörtle uyudum valla ateşimiz başımıza mı vurdu nedir?
hayırlı cumalar kuzum Allah dualarını kabul etsin şu mübarek cumalar hirmetine Allahım güzel hayırlı evlatlar versin hemde bu ay inşalahhhhhhhhhhh
mevlamdan şu güzel günün hürmetine sağlıklı sıhhatli, güzel ahlaklı , hayırlı bir evlat diliyorummm (hepimizeeeee) inşallah.....
amin canım...ee nasılsınız bakalım
ateşliyiz tatlım sen nasılsın ?
mrb cnm ben yenı katıldım aranıza ben pko yuzundn hamıle kalamadım henuz tedavıye baslamadım ama tedavı surecınde olan arkadasların ıns. bı an önce guzel haberler alabılmesı ıcın dua edıyorum. İns. hepımız bı gun anne olucaz ben buna ınanıyorum. Tedavıye yenı baslıcam hem korkuyorum hem heyecanlıyım umarım hepımız meleklerımıze kavusuruz.
bende sürünüyorum yaa tansiyonum düştü 8.5 a 7 her taraf fıldır fıldır
amin canım inşallah Allah dualarınıkabul etsin ekledim seni de listeye hayırlı uğurlu olsun aşılaman tatlım hamiş haberlerini bekliyoruz
bak yeşillik filan seviyosan yada turp filan tuzlayıp ye şimdi yükseltir o tansiyonunu tuza yüklen yani
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz.ben geldimmmmmmm...hu huuuuuuuu...canlarım özledim sizi beeeeyaaaa..
turp yokta tuzlu şeyler yedim..ayy elim ayağım boşta sanki normaldede düşüktür benim tansiyonumda bugün dibe vurdu yani..
bende çok üşürüm belkide buyüzden
olabilir hayatım benimde çok düşüktü tansiyonum karsa geldikten sonra yükseldi burada oksijen seviyesi düşük ya tansiyon yükseliyor otomatikman
bizde seni özledik be yaaaaaaaaaa anlat bakalım noldu gittin mi hastaneye neymiş o yumurtalığın içindeki bebeğim?
ne diyon yani şekerim toplanıp taşınayım mı karsa
inş bulursn canım,dün gece fırın gibi yanıyodm kızlar eşim hastaneye gidelm dedi istemedm
kız al benden de o kadar berbat şekildeydim ateş ateş kendimi balkona attım -10 derece balkon belki 10 dk.orda kalıp öyle girdim yatağa tişörtle uyudum valla ateşimiz başımıza mı vurdu nedir?
dün gece kalktm yanından baska yerde uyudm sabahta işe geçirmedm telimde kapalı çok kızgınım alben sanki tek benim sorunum hiç artı bi çaba yok bu da tutmazsa hiç paralamam kendimi
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz.ben geldimmmmmmm...hu huuuuuuuu...canlarım özledim sizi beeeeyaaaa..
amanha dur durduğun yerde sakınnnnnnnnn
gittim gittim.eger çatlayan yumurta tutsaymış,yani saalak spermlerle buluşsaymış.bebegin oluşması için gerekli olan sıvıymış.yani iyi bişeymiş kuzum sen nasılsın.bensiz bensiz herkezle sohbet etmişsiniz bakıyorum.insan bir mesaj atar,sorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?