12. gün evde yaptım negatiftifarklı bi sonuç beklemiyorum yani zaten benim adetlerim düzenli değil yani geç adet olurum kahrolası pko dan
eee getiricek tabi kızım..senniye kardeşiini kıskanıyon.sen getirmedin mi elin harifini cııınııımmmmmmm...
kuzuuuu naptın rapor işini var mı bi gelişme?tüpe gidiyomusun aşılamaya devam mı?
kız getirdim he içine tüküreyim rahat batmıştı anamın evinde yavrum çok küçüktü daha ne ağlamıştı ben evden gelinlikle çıkarken kurban olurum ya şimdi de 12 saat uzakta olduğu için daha da çok düştüm üstüne napıyım varım yoğum bitane bacım kıskanırım heralde ya
ben kız olrsa ahsen erkek olursa yağız düşünüyorm canım sen ve parsen,patikli fikir alalım isimler nasl yorumlayalm
tatlım ben kız olursa rüya erkek olursa kayra diye düşünüyorum ama şu eski osmanlı sultanları varya onların isimleri de çok etkiliyo beni mesela hanzade,neslişah,dilruba filan gibi erkeklerde ise kayradan sonra oğulcan yada mustafa kemal de olabilir benim oğluşlarım adı aaaaaaaaaa oğluşlar dedim kızım olmayacak ta oğullarım mı olacak acep benim?
raporların hepsi tamam sayılır,haftaya gidicez gibi bakalım.üç aşılama üçünüde negatif oldugunu gösteren raporlar.hastaneden dosyalarımın fotokopisini verdi doktor.bide gitmeden sevk alacakmısız.sonra gidecez gibi.bakalım hayırlısı olsun.
evet haklısın canım.benimde 13 yaşında kardeşim var erkek gözünde tütüyor.ben evlenirken oda çok küçüktü.hep telefonda hala glar abla ne zaman gelcen diye.yavrum benim.kardeş kızzzz.candırrrrrrrrr.....
tatlım ben kız olursa rüya erkek olursa kayra diye düşünüyorum ama şu eski osmanlı sultanları varya onların isimleri de çok etkiliyo beni mesela hanzade,neslişah,dilruba filan gibi erkeklerde ise kayradan sonra oğulcan yada mustafa kemal de olabilir benim oğluşlarım adı aaaaaaaaaa oğluşlar dedim kızım olmayacak ta oğullarım mı olacak acep benim?
erkek ikiz olursa çağan,çagın istiyorum.rüyamda gördüm çünkü...kız olursa kocam koysun karışmam...
erkek ikiz olursa çağan,çagın istiyorum.rüyamda gördüm çünkü...kız olursa kocam koysun karışmam...
çağanla çağın çok yakın beyaaaa çağana bayıldım bu arada ama gel ikinciyi çınar yap çağanla çınar olsun mesela inşallah ikizlerin olur kız olsun erkek olsun ama ikiz olsun hatta bir olan bir kız çift yumurta ikizlerin olsun inşallah :13:
tatlım o hangı kemık bılemedım
bence de candır kardeş ben 13 yaşndayen doğurdu annem kardeşimi hem kız oldu hemde bana evlat gibi oldu anlıyorum seni tatlım benim ki de dün ağladı abla çok özledim diye deliriyodum parsenim zor kız gurbetlik
çok güzel isimler hem kızın hem oğlun olsn inş canım bnde mihrimah düşündm ama herkes söyleyemez die vazgeçtm
hayırlısı tatlım da ne sevki ayol başka bi hastaneye sevk mi yapıyolar sen istediğin hastanede yaptıramıyomusun yani?:26::26::26:
selam tekrar hepinize. dün iğnemi yaptım, kocam güya yapacaktı ama ben iğneyi yaparken fenalık geçirdi :) hafif bir sancım var hala normal mi arkadaşlar biliyor musunuz? bir de yarın aşılama olayı var umarın her şey yolunda gider.
mevlamdan şu güzel günün hürmetine sağlıklı sıhhatli, güzel ahlaklı , hayırlı bir evlat diliyorummm (hepimizeeeee) inşallah.....
aşılamada evde yapılanlara güven olmaz bebekimmm.15.gün adet olmazsan kanda yaptır.zaten eger gebelık yoksa beyin otamatikman rahatlıyor.sonra adetin gelir.sıkma kendini hiç.olur inşallah,dua et.
ahh ahh bilmezmiyim.annem dogurduğunda ben 17 yaşındaydım.ben büyüttüm kardeşimi sayılır.şimdi orta ikiye gidiyor.adam oldu büyüdü.düşünsene alben herşeyini kacırdık kardeşlerimizin büyümesini,bak bugün karne alacak bende öpüp koklamak istemezmiydim.sarılmak sıkı sıkı isterdim.bende çok özlüyorummmmm.çoookkkk...off offf.gurbetlik zor anam zorrrr..
çağanla çağın çok yakın beyaaaa çağana bayıldım bu arada ama gel ikinciyi çınar yap çağanla çınar olsun mesela inşallah ikizlerin olur kız olsun erkek olsun ama ikiz olsun hatta bir olan bir kız çift yumurta ikizlerin olsun inşallah :13:
işşşşşşallllaaaaaaahhhhh allahımmmm.işşaaallllaaahh olur çınar olsun.ama varya benim adam öyle her ismi begenmiyor ya.hepsine bir kulp buluyor.bakarız olsun daa.
herseyleri hazır gelin artık yawömürsünüz kızım siz valla
ben hep erkek ismi olarak yahya düşünüyorum
kız olarakta hatice büşra melike geliyo aklıma
bak ben kızı kocama bırkmam diyorm aslında hiç birinde sormam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?