Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12. gün evde yaptım negatifti farklı bi sonuç beklemiyorum yani zaten benim adetlerim düzenli değil yani geç adet olurum kahrolası pko dan

aşılamada evde yapılanlara güven olmaz bebekimmm.15.gün adet olmazsan kanda yaptır.zaten eger gebelık yoksa beyin otamatikman rahatlıyor.sonra adetin gelir.sıkma kendini hiç.olur inşallah,dua et.

eee getiricek tabi kızım..senniye kardeşiini kıskanıyon.sen getirmedin mi elin harifini cııınııımmmmmmm...

kız getirdim he içine tüküreyim rahat batmıştı anamın evinde yavrum çok küçüktü daha ne ağlamıştı ben evden gelinlikle çıkarken kurban olurum ya şimdi de 12 saat uzakta olduğu için daha da çok düştüm üstüne napıyım varım yoğum bitane bacım kıskanırım heralde ya

kuzuuuu naptın rapor işini var mı bi gelişme?tüpe gidiyomusun aşılamaya devam mı?

raporların hepsi tamam sayılır,haftaya gidicez gibi bakalım.üç aşılama üçünüde negatif oldugunu gösteren raporlar.hastaneden dosyalarımın fotokopisini verdi doktor.bide gitmeden sevk alacakmısız.sonra gidecez gibi.bakalım hayırlısı olsun.

evet haklısın canım.benimde 13 yaşında kardeşim var erkek gözünde tütüyor.ben evlenirken oda çok küçüktü.hep telefonda hala glar abla ne zaman gelcen diye.yavrum benim.kardeş kızzzz.candırrrrrrrrr.....

hayırlısı tatlım da ne sevki ayol başka bi hastaneye sevk mi yapıyolar sen istediğin hastanede yaptıramıyomusun yani?:26::26::26:

bence de candır kardeş ben 13 yaşndayen doğurdu annem kardeşimi hem kız oldu hemde bana evlat gibi oldu anlıyorum seni tatlım benim ki de dün ağladı abla çok özledim diye deliriyodum parsenim zor kız gurbetlik

Son düzenleme:

ahh ahh bilmezmiyim.annem dogurduğunda ben 17 yaşındaydım.ben büyüttüm kardeşimi sayılır.şimdi orta ikiye gidiyor.adam oldu büyüdü.düşünsene alben herşeyini kacırdık kardeşlerimizin büyümesini,bak bugün karne alacak bende öpüp koklamak istemezmiydim.sarılmak sıkı sıkı isterdim.bende çok özlüyorummmmm.çoookkkk...off offf.gurbetlik zor anam zorrrr..

ömürsünüz kızım siz valla
ben hep erkek ismi olarak yahya düşünüyorum
kız olarakta hatice büşra melike geliyo aklıma

tatlım hadi bakalım şifa olsun iğnen sancı çok normal aşılamadan bir gün sonra geçecek o sancılar kasık ağrıları hadi hayırlısı olsun bakalım besmeleni çek ol aşılamanı sonrada hemen bize yaz saatini kaıncı aşılamn olduğunu hemen ekleyelim listeye

aşılamada evde yapılanlara güven olmaz bebekimmm.15.gün adet olmazsan kanda yaptır.zaten eger gebelık yoksa beyin otamatikman rahatlıyor.sonra adetin gelir.sıkma kendini hiç.olur inşallah,dua et.

testi yaptığım gün çok ağladım zaten kanda da çıkmazsa o kadar üzülmem galiba
rabbim hayırlıyısıyla versin inş canım sağol

senin ki daha fenaymış 17 yaşında abla olmak ne demek anne yarısı olmuşsun sen parsenim herşeyini kaçırdık tabi ben kızcem ilkokuldayken üniversite okumaya çıktım şehir dışına 4 yıl sonrada evlendim eeeeee hani kardeşlik yavrular da mazlum kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…