Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lulumda gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem bugün seninki 15 ocaktı dimi yani 10 gün oldu o zaman kızcem 2-3 güne kadar bi kan tahlili versen mi acep ne dersin?

hoş bulduk bebişim
canım 5 gün bulmaz regli olurum çok ağrım var

hoş bulduk bebişim
canım 5 gün bulmaz regli olurum çok ağrım var

ay deme öyle belli mi olur şaşar da olur hamiş kalırsın bence sen git 2 gün sonra bi test yaptır ya biliyosun hamilelik beliritleriyle adet belirtileri aynıdır

canım ben genelde cepten giriyorum,mesajların hepsini alıyorum...yok kızzz şaka yapıyorum takılıyorum size.okudum yazdıklarınızı.didem de sormuş beni.ben ikili ilişkilerimde çok kıskanç bir KIZ degilim merak etme...:13:

ben sürünüyorum hamdolsun yarın 14. günüm hiç bişi hissetmiyorum ve tahlil yaptırmakta gelmiyo içimden

bak ben varya onikinci günde adet oldum biliyomusun.bence kesin 15.günde tahlil yaptır.böyle beklemek daha sıkıcı.aşılamayı yaptırmak bişey degil beklemeek öldürüyor adamı yaaa.anlıyorum seni hayatımmmm..

ay olmada zaten kıskançlık ta illet bişey yani ben hayatımda eşim de dahil kimseyi kıskanmadım ama bekar bir kız kardeşim var onu kıskaıcağımdan eminim iki gün sonra elin herifini getirirse naparım bilmiyorum

12. gün evde yaptım negatifti farklı bi sonuç beklemiyorum yani zaten benim adetlerim düzenli değil yani geç adet olurum kahrolası pko dan

kuzuuuu naptın rapor işini var mı bi gelişme?tüpe gidiyomusun aşılamaya devam mı?

ayyyyyyyy tüm tatlılarım burda ya canlarım patikli lululm parsenim dildidem hepiniz burdasınız dildidem yavruuuuuuuuuu ne alemdesin sesin çıkmıyo

eee getiricek tabi kızım..senniye kardeşiini kıskanıyon.sen getirmedin mi elin harifini cııınııımmmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…