lulumda gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem bugün seninki 15 ocaktı dimi yani 10 gün oldu o zaman kızcem 2-3 güne kadar bi kan tahlili versen mi acep ne dersin?
ben tuzlu ayranımı içeyim o zaman
hoşgeldin parsen nasılsın
hoş bulduk bebişim
canım 5 gün bulmaz regli olurum çok ağrım var
iyiyim tatlım.sen nasılsın...
kız valla dün didemle konuştuk seni bi haber varmı diye hep baktım ama hiç online olmamışsın hatta hastenede rapor ğeşindedir filan dedim ben şimdi görünce seni nasıl sevindim anlatamam özelden msj atsamda olmadğını bildiğim için işe yaramaz dedim bebeğim
ay deme öyle belli mi olur şaşar da olur hamiş kalırsın bence sen git 2 gün sonra bi test yaptır ya biliyosun hamilelik beliritleriyle adet belirtileri aynıdır
dün gece kalktm yanından baska yerde uyudm sabahta işe geçirmedm telimde kapalı çok kızgınım alben sanki tek benim sorunum hiç artı bi çaba yok bu da tutmazsa hiç paralamam kendimi
ee öyle tabi tatlım çeken bilir ancak tuvalete git 2 dk.keyif et sperm ver sonra çekil kenara erkeği derdi ne olaki başka bebek tutmazsa sonrada adet sancısı çek tutarsa 9 ay sen taşı karnında öyle işte kadın olmak çok zormuş valla kadınlık rezillik hep diyorum
ben sürünüyorum hamdolsunyarın 14. günüm hiç bişi hissetmiyorum ve tahlil yaptırmakta gelmiyo içimden
canım ben genelde cepten giriyorum,mesajların hepsini alıyorum...yok kızzz şaka yapıyorum takılıyorum size.okudum yazdıklarınızı.didem de sormuş beni.ben ikili ilişkilerimde çok kıskanç bir KIZ degilim merak etme...:13:
bak ben varya onikinci günde adet oldum biliyomusun.bence kesin 15.günde tahlil yaptır.böyle beklemek daha sıkıcı.aşılamayı yaptırmak bişey degil beklemeek öldürüyor adamı yaaa.anlıyorum seni hayatımmmm..
ee öyle tabi tatlım çeken bilir ancak tuvalete git 2 dk.keyif et sperm ver sonra çekil kenara erkeği derdi ne olaki başka bebek tutmazsa sonrada adet sancısı çek tutarsa 9 ay sen taşı karnında öyle işte kadın olmak çok zormuş valla kadınlık rezillik hep diyorum
tek başına olsa kendi sırtımı kendim kaşırım sana mı eyvallah etcem aman biraz neşelelim güzel şeylerdn bahsedelm
tek başına olsa kendi sırtımı kendim kaşırım sana mı eyvallah etcem aman biraz neşelelim güzel şeylerdn bahsedelm
mesela neden bahsedilim şekercim bebeklerden mesela olursa adını ne koyarız gibi mi ?yada bebek alışverişini nerden yaparız gibi mi?ay bahsederken bile insanın yüzü gülüyor dimi?
mesela neden bahsedilim şekercim bebeklerden mesela olursa adını ne koyarız gibi mi ?yada bebek alışverişini nerden yaparız gibi mi?ay bahsederken bile insanın yüzü gülüyor dimi?
kadın milleti işte hemen alış verişte aklıbende geçen gün nette gezerken kendimi hamile kıyafetlerine bakarken buldum yaa
bak ben varya onikinci günde adet oldum biliyomusun.bence kesin 15.günde tahlil yaptır.böyle beklemek daha sıkıcı.aşılamayı yaptırmak bişey degil beklemeek öldürüyor adamı yaaa.anlıyorum seni hayatımmmm..
kadın milleti işte hemen alış verişte aklıbende geçen gün nette gezerken kendimi hamile kıyafetlerine bakarken buldum yaa
ay ben hergün bakıyorum bebek beşikleri arabaları bebek kurabiyeleri malzemelerini bile aldım kendim yapıcam kurabiyeleri aslında bir ara bebek kurabiyesi yapıyım satıyım dedim ama işim çok yoğun çok yorgun geliyorum eve onun için vazgeçtm
ben kız olrsa ahsen erkek olursa yağız düşünüyorm canım sen ve parsen,patikli fikir alalım isimler nasl yorumlayalm
ay olmada zaten kıskançlık ta illet bişey yani ben hayatımda eşim de dahil kimseyi kıskanmadım ama bekar bir kız kardeşim var onu kıskaıcağımdan eminim iki gün sonra elin herifini getirirse naparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?