senin ki daha fenaymış 17 yaşında abla olmak ne demek anne yarısı olmuşsun sen parsenim herşeyini kaçırdık tabi ben kızcem ilkokuldayken üniversite okumaya çıktım şehir dışına 4 yıl sonrada evlendim eeeeee hani kardeşlik yavrular da mazlum kaldı
çok güzel isimler hem kızın hem oğlun olsn inş canım bnde mihrimah düşündm ama herkes söyleyemez die vazgeçtm
şimdi mihrimah koarsan zaten muhteşem yüzyılı mı izledin diye espiri yaparlar aslında çok güzel bir isim ama işte biz daha yeni duyuyoruz diğerleri de güzel ama en güzeli rüya olsun sade ve öz olsun benim RÜYAM olsun ama benim içimden bir ses bana hep oğlun olacak diyor
senin ki daha fenaymış 17 yaşında abla olmak ne demek anne yarısı olmuşsun sen parsenim herşeyini kaçırdık tabi ben kızcem ilkokuldayken üniversite okumaya çıktım şehir dışına 4 yıl sonrada evlendim eeeeee hani kardeşlik yavrular da mazlum kaldı
herseyleri hazır gelin artık yaw
bak ben kızı kocama bırkmam diyorm aslında hiç birinde sormam
kııııızzz oda çok aradı benim gibi uğraştı koysun ismini kocam yazıkkkkk.onada haktırrr.
yok ben çoktan onu istiyorm muhtesemde kız canlandırınca itici geldişimdi mihrimah koarsan zaten muhteşem yüzyılı mı izledin diye espiri yaparlar aslında çok güzel bir isim ama işte biz daha yeni duyuyoruz diğerleri de güzel ama en güzeli rüya olsun sade ve öz olsun benim RÜYAM olsun ama benim içimden bir ses bana hep oğlun olacak diyor
herseyleri hazır gelin artık yaw
kııııızzz oda çok aradı benim gibi uğraştı koysun ismini kocam yazıkkkkk.onada haktırrr.
senin kine sor ben kızgınım adama
kesin be ağlamayıaaaa bende açıcam muslukları şimdi kimsem yok yanımda zaten
yok ben çoktan onu istiyorm muhtesemde kız canlandırınca itici geldi
senin kine sor ben kızgınım adama
arkadaşıım lulum benim.aşılama sonrası kısgınlık olurmu canım be ya.adam lazım degilmi sana.yapma öyle şeyler.bu akşam barışın hadiii.hem niye kızdın kiii...
bencede bukadar duygusaallık yeter.aglama hayatım ben varım ben sana yaren olurum canım arkadaşım.....
Hep cene hep cene su an araba kullaniyorum birazdan yetiscem size... :))
yok ben çoktan onu istiyorm muhtesemde kız canlandırınca itici geldi
arkadaşıım lulum benim.aşılama sonrası kısgınlık olurmu canım be ya.adam lazım degilmi sana.yapma öyle şeyler.bu akşam barışın hadiii.hem niye kızdın kiii...
ne bilim adam nefes alsa batıyo bu haplar iğneler iyice sinirimi bozdu ben tek başıma acı çekmeyim onunda burnundan gelsn sonuçta o sigrayı bırakmıyo die bebeğim olmuyor
valla iyiki varsınız kızlar... insan tanımadan ama aynı dertleri yaşayan birine daha rahat anlatıyo herşeyini
rabbim ağlatmasın hep güldürsün
nasrettin hoca attan düşmüş,ne oldu hoca bişeyin var mı demişler.hocada siz gidin bana attan düşen birini gönderin demiş.siz anlayamazsınız demiş.dertlerimiz aynı...(inşallah fıkrayı dogru yazmışımdır.:26:)
ne bilim adam nefes alsa batıyo bu haplar iğneler iyice sinirimi bozdu ben tek başıma acı çekmeyim onunda burnundan gelsn sonuçta o sigrayı bırakmıyo die bebeğim olmuyor
kızz öyle yapma kuzum.onlarada yazık..aman yok ya sigarayla çok alakası yok.onu o kadar takma,herifinide bunaltma canım..
bende yazacaktım aynısını kalpler birmiş canım yaa
Merhaba kizlar nasilsiniz ben geldim :)) bugun hic agrim yok ya(
kızz öyle yapma kuzum.onlarada yazık..aman yok ya sigarayla çok alakası yok.onu o kadar takma,herifinide bunaltma canım..
zor zamandan geçiyorz kaldırmak güçleşti artık ne yapıcamı şaşrdım
kesin be ağlamayıaaaa bende açıcam muslukları şimdi kimsem yok yanımda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?