Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2.aşılama hikayeminde sonuna gelmiş bulunmaktayım biraz önce adet oldum.tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum çok sıkıldım hayal kırıklığı yaşamaktan.artık bi süre sonra tüp bebek denerim sanırım.inşallah sizlerin gönlüne göre olur

2.aşılama hikayeminde sonuna gelmiş bulunmaktayım biraz önce adet oldum.tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum çok sıkıldım hayal kırıklığı yaşamaktan.artık bi süre sonra tüp bebek denerim sanırım.inşallah sizlerin gönlüne göre olur
Slm alehkum hayirlı cumalar kızlar bugun bana cok dua edin yarın test gunum allahim bu mubarek gunde duy sesimi ve hakkımda hayırlisını ver

Yok ben birdaha kimseye ve kendime bunu yasatamam artık ic birseyde gelmiyor icimden zaten
üzülme neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, 5. aşılamayı yaptıracağım perşembe günü sadece ilki tuttu. onuda kaybettim. buda olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. insan bir şey yapmayıncada kötü hissediyor kendini.

Kızlar ben bugün tüp bebek için görüşmeye gidip tedaviye başladım ön muayenede kistleşmiş iki yumurta gördü onları aldı küçük bi operasyonla. Sonra bana ve eşime ilaçlar yazdı ilk iğnemide yapıp pazartesiye tekrar randevu verdi.

merhaba arkadaşlar..19 martta aşılama oldum. Bugün aşılamanın 12. günü. Doktorum cumaya kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi. Aşılamanın 10. günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Belirti olarak da akıntım devam ediyor çok olmamakla birlikte, 3 gündür bel ağrım çok oluyor ama ayakta durunca ya da oturunca sırt üstü yatınca geçiyor ve 2 gündür gögüslerim dolgunlaştı. Bi de sağ kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var... Daha önce aşılama tecrübesi olan arkadaşlar sizce gebe olma ihtimalim nedir?

benimde adet günüme 1 hafta var, eğer hamile kalmazsam aşılama yapılcak diğer ay ,aşılama fiyatları nedir, çok ağrılı oluyor mu bilgisi olan varsa yazsın lütfennn

benimde adet günüme 1 hafta var, eğer hamile kalmazsam aşılama yapılcak diğer ay ,aşılama fiyatları nedir, çok ağrılı oluyor mu bilgisi olan varsa yazsın lütfennn
Canim allah kalbine gore versin benim doktorumun bana verdigi fiyaf 600tl agrisı acısı yok sadece daha sonra biraz karninda agrı oluyor ama sen kendini dinleme benimgibi rahat ol gerilme herseyi akısina bırak hic birsey olmamis gibi davran sonra cok uzulursun allah yardimcin olsun

merhaba arkadaşlar..19 martta aşılama oldum. Bugün aşılamanın 12. günü. Doktorum cumaya kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi. Aşılamanın 10. günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Belirti olarak da akıntım devam ediyor çok olmamakla birlikte, 3 gündür bel ağrım çok oluyor ama ayakta durunca ya da oturunca sırt üstü yatınca geçiyor ve 2 gündür gögüslerim dolgunlaştı. Bi de sağ kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var... Daha önce aşılama tecrübesi olan arkadaşlar sizce gebe olma ihtimalim nedir?
Canim benimki husranla sonuclandı dilerim senin kalbine gore olur hersey

kızlar bende bugün saat onbirde aşılama oldum. dr baktı ama yumurta çatlamamış hala 20mm çatlatma iğnesi olmuştum. bugün 24mm umarım akşama kadar çatlar sperm 24- 72 saat arası canlı kalabiliyor diye biliyorum. başına böyle birşey gelen varmı

Canim allah kalbine gore versin benim doktorumun bana verdigi fiyaf 600tl agrisı acısı yok sadece daha sonra biraz karninda agrı oluyor ama sen kendini dinleme benimgibi rahat ol gerilme herseyi akısina bırak hic birsey olmamis gibi davran sonra cok uzulursun allah yardimcin olsun
tşklerr canım inşallahh

MRB ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR YOKTUM. GEÇEN HAFTA CUMARTESİ AKŞAM KANAMAM BAŞLADI AĞLAYARAK GİTTİM HASTANEYE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİME BİŞEY OLMADI. DÜŞME TEHLİKESİ VARMIŞ. İĞNE VE 1 HAFTA İSTİRAHAT ET DEDİ. EVDE YATIYODUM YAZILARI TAKİP EDEMEDİM. BU CUMARTESİ AKŞAMI YATTIĞIM HALDE YİNE KANAMAM OLDU YİNE KOŞTUK GİTTİK KESE DURUYODU. BU SEFERDE PROGESTAN VERDİ. BU CUMARTESİ AKŞAMLARI KABUSUM OLDU :KK43: KANAMA YİNE OLUR MU DİYE ÇOK KORKUYORUM.
Büyük geçmiş olsun dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben aranıza yeni katıldım msjlarinizi takip ediyorum sen aşılamayla mı hamile kaldın

Büyük geçmiş olsun dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben aranıza yeni katıldım msjlarinizi takip ediyorum sen aşılamayla mı hamile kaldın
canım aşılama olacağım ay yumurtalarım erken çatlamış doktorda aşılama yok 2 ay sonra gel dedi. ama ben normal yolla o ay hamile kaldım

canım aşılama olacağım ay yumurtalarım erken çatlamış doktorda aşılama yok 2 ay sonra gel dedi. ama ben normal yolla o ay hamile kaldım
canım geçmiş olsun bende tedavi oluyorum ,yumurta çatlatma iğnesi oldum,klomen kullandım doktor herhangi bir sorun yok dediği halde hamile kalamadım, bu ay stres yapmayacağım öbür ay kısmet olursa aşılama yapılcak ,inşallahh benimde aşılama yaptırmama gerek kalmaz :(

Back
X