- Konu Sahibi minnak343434
-
- #2.081
Birsey sorcam benden 1gun once asilama olduysan daha benim 3gunum var yani yaptırsam cikarmi simdide Sen niye 15 gun beklemen gerekirken beklemedin
İsallah kizlar ya ben artik anne olmak istiyorum cok zoruma gidiyor lutfen olsun allahim yalvaririm sizde dua edin
İsallah kizlar ya ben artik anne olmak istiyorum cok zoruma gidiyor lutfen olsun allahim yalvaririm sizde dua edin
Daha var isallah 4gunde doner sansin okumustum birinde test yapmiş negatif 5gun sonra pozitif olmus dilerim allah hayirlisini verdindayanamadım aslında 14 günden önce yaptırmayın diyolar .. aşılama yapıldığı günüde sayarak 10. günü kan testi yaptırdım negetif çıkınca tabi umudumu kayıpettim.
En agiri da insanlarin lafı sozu inan cekilmiyor arkadasim allah bixe acisin kucagimizi bos bırakmasininş kucağın boş kalmasın seni çok iyi anlıyorum ve suan hayatımda 5 tane hamile var insan kıskanmıyo ama özeniyo off rabbim yüzümüze gülsün ...
Sigara kullanam ve tutan varmi ben bırakamadim ya olmasa eşimin tepkisi cok feci olcak
Yanlis anlama beni lutfen evliligini yoluna koy once bu sekilde bir sex tecavuzden zor gelir insana piskolajik olarak cok kotu yasadim biliyorumaminnn.. çevre baskısı aile baskısı ağzı boş insanlar her ay umut kırıklığı vs vs gerçekten tasımak zor ama isyan etmiyorum Allah gönlümüzdekini hayırlı eyleyip nasip etsin ne diyelim.evliliğime bile yansıyo hep gerginiz mutsuzuz cinsellik bile sadece bebek olsun diye oluyo yani herşey bitti diyebilirim ........... ewet negatifi gördüm ama regli olmadığım sürece emin olamıyorum ya erken yaptırdıgım için çıkmadıysa ya gec söllenme olduysa diyorum
Yanlis anlama beni lutfen evliligini yoluna koy once bu sekilde bir sex tecavuzden zor gelir insana piskolajik olarak cok kotu yasadim biliyorum[/QU
gerçekten öyle kendimi çok kötü hissediyorum artık ister istemez ilişkimiz zorlasıyo. erkekler için öyle olmasada kadınlar çok hassas. sen nasıl düzelttin bu durumu ? ben düzeltemiyorum.
Istanbuldamisin isim neyAyle terapisi birazda rol zor oldu ama gecti sadece erkekler baba olmak istedigini biliyor biz kadinlari anlayan yok ona seninde cok uzuldugunu ama sizingibi ciftin cok oldugunu anlat birazda onun herseyden cok degerli oldugunu biliyorum bunun yalani bile cok zor
Herkese jayirlEn agiri da insanlarin lafı sozu inan cekilmiyor arkadasim allah bixe acisin kucagimizi bos bırakmasin
Herkese iyi geceler son 2gun test icin dua edin bans lutfen yarin donerim siteyeIstanbuldamisin isim ney
Bende yaptırdım benimde negatif cıkmıstı zaten bugun de adet oldumaşılamanın 10, günü kan testi yaptırdım negatif tutmadı cnm
Canım seninle herşeyimiz aynı bende 2 bucuk yıldır evliyim bende günde yarım paket sigara iciyorum bende asılamamın 10. Günü test yaptırmıştım yeniden aşılama sürecine giriyoruzdayanamadım aslında 14 günden önce yaptırmayın diyolar .. aşılama yapıldığı günüde sayarak 10. günü kan testi yaptırdım negetif çıkınca tabi umudumu kayıpettim.
Canım seninle herşeyimiz aynı bende 2 bucuk yıldır evliyim bende günde yarım paket sigara iciyorum bende asılamamın 10. Günü test yaptırmıştım yeniden aşılama sürecine giriyoruz[/Q
bu yüzden bu siteyi çok seviyorum birbirimizi çok iyi anlıyoruz bazen yaşananlar tarif edilmiyor ama yinede anlatmaya calısıyoruz mübarek ezan vakti Allah ım bizlerede nasip eylesin çok acı çok ...
Bende yaptırdım benimde negatif cıkmıstı zaten bugun de adet oldum
Uzuldum bekliyormuydun peki olucakmis gibi bir belirti varmiydıravzaa bende adet oldum şimdi
Slm kimse varmiBende 2.aşılamamı 13 martta yaptırdım eli kulağında bugün yarın adet olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?