Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Birsey sorcam benden 1gun once asilama olduysan daha benim 3gunum var yani yaptırsam cikarmi simdide Sen niye 15 gun beklemen gerekirken beklemedin

dayanamadım aslında 14 günden önce yaptırmayın diyolar .. aşılama yapıldığı günüde sayarak 10. günü kan testi yaptırdım negetif çıkınca tabi umudumu kayıpettim.

İsallah kizlar ya ben artik anne olmak istiyorum cok zoruma gidiyor lutfen olsun allahim yalvaririm sizde dua edin

İsallah kizlar ya ben artik anne olmak istiyorum cok zoruma gidiyor lutfen olsun allahim yalvaririm sizde dua edin

inş kucağın boş kalmasın seni çok iyi anlıyorum ve suan hayatımda 5 tane hamile var insan kıskanmıyo ama özeniyo off rabbim yüzümüze gülsün ...

dayanamadım aslında 14 günden önce yaptırmayın diyolar .. aşılama yapıldığı günüde sayarak 10. günü kan testi yaptırdım negetif çıkınca tabi umudumu kayıpettim.
Daha var isallah 4gunde doner sansin okumustum birinde test yapmiş negatif 5gun sonra pozitif olmus dilerim allah hayirlisini verdin

aminnn.. çevre baskısı aile baskısı ağzı boş insanlar her ay umut kırıklığı vs vs gerçekten tasımak zor ama isyan etmiyorum Allah gönlümüzdekini hayırlı eyleyip nasip etsin ne diyelim.evliliğime bile yansıyo hep gerginiz mutsuzuz cinsellik bile sadece bebek olsun diye oluyo yani herşey bitti diyebilirim ........... ewet negatifi gördüm ama regli olmadığım sürece emin olamıyorum ya erken yaptırdıgım için çıkmadıysa ya gec söllenme olduysa diyorum

Sigara kullanam ve tutan varmi ben bırakamadim ya olmasa eşimin tepkisi cok feci olcak

bende içiyorum günde yarım paket bırakamıyorum ama hamile oldugumu duysam asla içmem . 2 ay önce kimyasal gebelik yasadım öğrendikten 2 gün sonra düştü ama 2 gün hiç içmedim ...

Yanlis anlama beni lutfen evliligini yoluna koy once bu sekilde bir sex tecavuzden zor gelir insana piskolajik olarak cok kotu yasadim biliyorum

Ayle terapisi birazda rol zor oldu ama gecti sadece erkekler baba olmak istedigini biliyor biz kadinlari anlayan yok ona seninde cok uzuldugunu ama sizingibi ciftin cok oldugunu anlat birazda onun herseyden cok degerli oldugunu biliyorum bunun yalani bile cok zor

Istanbuldamisin isim ney

Canım seninle herşeyimiz aynı bende 2 bucuk yıldır evliyim bende günde yarım paket sigara iciyorum bende asılamamın 10. Günü test yaptırmıştım yeniden aşılama sürecine giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…