Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım bak ben 10 ay boyunca sebepsiz gebe kalamadım. aşılama olacağım ay da doktor 2 ay sonra tekrar tedavi bu ay iptal dedi. çok üzüldüm ağladım. eşimde kesinlikle kafama takmamamı söyledi ve üzüldüğüm için kızdı. nasıl olsa 2 ay boyunca bişey olmayacak dedim. o ay stresten uzakken hamile kaldım. bugün tam 3 aylık oldu..Allahım hayırlısını versin. kafana sakın takma herşey olacağına varır

bende aynı senin gibiyim canım bu ay doktora gitmiyorum, öbür ay aşılama olacak.senin adına çok sevindim inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma :)

Kızlar yardım...
Aşılamamın 11.gününde eşimle ilişkiye girdik ve kanamam başlad. ilişki mi sebep olur acaba

mrb arkadaşım bende aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum 2 gündür acaip bi bulantım var akşamlarıda hep bi üşüme gelio nedense göğülerim dolgunlaştı dün yürürken bile canım yanıyodu şimdi bişi yok tutmadı heralde senin ne oldu sonuç

Malesef burası ümit yerine ümitsizlik veren topiğe dönüşmüş okudukca moralim bozuldu Bende ayın 21 inde tedaviye başlıyorum fakat çok umutsuz ve mutsuzum diğer doktorum aşılama dedi şimdi gideceğim doktor alanında 1 numara ve ne olacaksa onunla olsun istiyorum

Mrb arkadaslar dorduncu asilamami subatta oldum tutmadi 6 martta adetim basladi 6 nisanda adet olmam lazimdi ama olmadim adrt iki gun gectikten sora test yapmistim negatif cikmisti ondan sorada yapmadim hic pco hastasiyim normalde adetlerim gwcerdi ama bi yildir duzenli oluyodum bide dr dediki bu son asim tutmayinca siz yine bu ay da duzenliniliskilere olsun dedi gebrlik sansin var demisti asilamada kullandigimiz ilaclarin etkisi bi sonraki ayda devam ediyomus cunku yumurtlaman olur demisti cunku diger asilarim tutmayinca bi sonraki ay drun dedigi gibi 25 gun sora adet olmustum duzenli aranizda dr giden varsa bi sora bilirmi aceba adetim nneden bukadar gecti cok merak ediyorum

Benim aşılamam tuttu canım ama dış gebelikmiş Şuan bebeğin düşmesi için tedavi görüyorum.

Selam canım. Aşılamalarının arasında ne kadar süre vardı. Birde aynı doktora mı yaptırdın hep

Selam canım. Aşılamalarının arasında ne kadar süre vardı. Birde aynı doktora mı yaptırdın hep
İlk asilamami 2014 ocak ayinda yaptirdim ikinciyi subatta ayni dr yapti ikisinide ikiside tutmadi ucuncuyu 2014 eylulde baska bi dr a yaptirdim tuttu ama kimyasal gebelik oldu tutunamadi dustu dirduncuyude gectigimiz subat ayi yaptirdik tutmadi 6 martta adetim basladi ve daha adet olmadim 43 gun once son adet tarihim aceba pco oldugum icin yinemi duzensizlesti diyorum ama dr da yumurtlama olur bu ay ilaclarin etkisi devam ediyor vucudda demis ti adetim ikigun gecerken tedt yaptim cikmamisti napacam bilmiyom artik dr gitmekten nefretceder oldum napacam bilmiyom

Bir daha test yaptım mı. İki gün geçince idrar mı kan testi mi yaptırdın

kızlar bu arada her anneye lazım diye bi kitap var elimde orda kadın hayız halinden 3 gün sonra abdestli ve öğle saatlerine yakın temiz bir kağıda 100 besmele-i şerif i yazıp birliktelik sırasındada dahil üzerinde taşırsa bi iznillah hamile kalır yazıyor ben yapıyorum sizlerlede paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…