- 15 Ocak 2015
- 529
- 697
- 63
- 36
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #2.121
bende aynı senin gibiyim canım bu ay doktora gitmiyorum, öbür ay aşılama olacak.senin adına çok sevindim inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma :)inşallah canım bak ben 10 ay boyunca sebepsiz gebe kalamadım. aşılama olacağım ay da doktor 2 ay sonra tekrar tedavi bu ay iptal dedi. çok üzüldüm ağladım. eşimde kesinlikle kafama takmamamı söyledi ve üzüldüğüm için kızdı. nasıl olsa 2 ay boyunca bişey olmayacak dedim. o ay stresten uzakken hamile kaldım. bugün tam 3 aylık oldu..Allahım hayırlısını versin. kafana sakın takma herşey olacağına varır
Canım ben iki kere aşılama yaptırdım ikisindede ilişki yasak değildi adet günün müydü acabaKızlar yardım...
Aşılamamın 11.gününde eşimle ilişkiye girdik ve kanamam başlad. ilişki mi sebep olur acaba
Evet yasak değildi ama adet tarihim ayın 18.de.Canım ben iki kere aşılama yaptırdım ikisindede ilişki yasak değildi adet günün müydü acaba
mrb arkadaşım bende aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum 2 gündür acaip bi bulantım var akşamlarıda hep bi üşüme gelio nedense göğülerim dolgunlaştı dün yürürken bile canım yanıyodu şimdi bişi yok tutmadı heralde senin ne oldu sonuçmerhaba arkadaşlar..19 martta aşılama oldum. Bugün aşılamanın 12. günü. Doktorum cumaya kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi. Aşılamanın 10. günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Belirti olarak da akıntım devam ediyor çok olmamakla birlikte, 3 gündür bel ağrım çok oluyor ama ayakta durunca ya da oturunca sırt üstü yatınca geçiyor ve 2 gündür gögüslerim dolgunlaştı. Bi de sağ kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var... Daha önce aşılama tecrübesi olan arkadaşlar sizce gebe olma ihtimalim nedir?
Benim aşılamam tuttu canım ama dış gebelikmişmrb arkadaşım bende aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum 2 gündür acaip bi bulantım var akşamlarıda hep bi üşüme gelio nedense göğülerim dolgunlaştı dün yürürken bile canım yanıyodu şimdi bişi yok tutmadı heralde senin ne oldu sonuç
Selam canım. Aşılamalarının arasında ne kadar süre vardı. Birde aynı doktora mı yaptırdın hepMrb arkadaslar dorduncu asilamami subatta oldum tutmadi 6 martta adetim basladi 6 nisanda adet olmam lazimdi ama olmadim adrt iki gun gectikten sora test yapmistim negatif cikmisti ondan sorada yapmadim hic pco hastasiyim normalde adetlerim gwcerdi ama bi yildir duzenli oluyodum bide dr dediki bu son asim tutmayinca siz yine bu ay da duzenliniliskilere olsun dedi gebrlik sansin var demisti asilamada kullandigimiz ilaclarin etkisi bi sonraki ayda devam ediyomus cunku yumurtlaman olur demisti cunku diger asilarim tutmayinca bi sonraki ay drun dedigi gibi 25 gun sora adet olmustum duzenli aranizda dr giden varsa bi sora bilirmi aceba adetim nneden bukadar gecti cok merak ediyorum
İlk asilamami 2014 ocak ayinda yaptirdim ikinciyi subatta ayni dr yapti ikisinide ikiside tutmadi ucuncuyu 2014 eylulde baska bi dr a yaptirdim tuttu ama kimyasal gebelik oldu tutunamadi dustu dirduncuyude gectigimiz subat ayi yaptirdik tutmadi 6 martta adetim basladi ve daha adet olmadim 43 gun once son adet tarihim aceba pco oldugum icin yinemi duzensizlesti diyorum ama dr da yumurtlama olur bu ay ilaclarin etkisi devam ediyor vucudda demis ti adetim ikigun gecerken tedt yaptim cikmamisti napacam bilmiyom artik dr gitmekten nefretceder oldum napacam bilmiyomSelam canım. Aşılamalarının arasında ne kadar süre vardı. Birde aynı doktora mı yaptırdın hep
Bir daha test yaptım mı. İki gün geçince idrar mı kan testi mi yaptırdınİlk asilamami 2014 ocak ayinda yaptirdim ikinciyi subatta ayni dr yapti ikisinide ikiside tutmadi ucuncuyu 2014 eylulde baska bi dr a yaptirdim tuttu ama kimyasal gebelik oldu tutunamadi dustu dirduncuyude gectigimiz subat ayi yaptirdik tutmadi 6 martta adetim basladi ve daha adet olmadim 43 gun once son adet tarihim aceba pco oldugum icin yinemi duzensizlesti diyorum ama dr da yumurtlama olur bu ay ilaclarin etkisi devam ediyor vucudda demis ti adetim ikigun gecerken tedt yaptim cikmamisti napacam bilmiyom artik dr gitmekten nefretceder oldum napacam bilmiyom
cnm yaaa çook üzüldüm benim ki de tutmadı 10.günde test yaptım 4.35 çıktı 2 gün sonra bidaha yaptır dediler yükselir belki dediler ama umudum yok hiç adeti bekliorum 3.kez klomene başlicam yineBenim aşılamam tuttu canım ama dış gebelikmişŞuan bebeğin düşmesi için tedavi görüyorum.
Erken yaptırmışsın canım testi hiç belli olmaz sen yine de bi test daha yaptır kafan rahat olsuncnm yaaa çook üzüldüm benim ki de tutmadı 10.günde test yaptım 4.35 çıktı 2 gün sonra bidaha yaptır dediler yükselir belki dediler ama umudum yok hiç adeti bekliorum 3.kez klomene başlicam yine
canım şimdi geldim hastaneden değer 45.41 e çıkmış allahıma binlerce kez şükürErken yaptırmışsın canım testi hiç belli olmaz sen yine de bi test daha yaptır kafan rahat olsun
Hadi bakalım allah gönlüne göre versincanım şimdi geldim hastaneden değer 45.41 e çıkmış allahıma binlerce kez şükür
amin canım saolun ama bilmiyorum ki yaa inanamıyorum hala şaka gibi gelio bi tuhaf bişey :) bu değer düşük değilmi sizceHadi bakalım allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?