- Konu Sahibi minnak343434
-
- #2.321
canım 10 yıl çok uzun. uzun korununca 6 aya kadar bekleyin derler.canım bende ve eşimde de bi sorun yok ama artık 38 yaşındayım daha fazla vakit kaybetmemek için acaba garantiye mi alsam diye düşünüyorum, yoksa başka amaç yok...biz de 10 - 11 yıllık evliyiz ve son 2 aydır korunmuyoruz, daha önce hep korunduk... yaş geçip yumurta rezervleri bitmeden diye düşündüm
Can'ım ben de aynı durumdayım sorun yok ama olmuyor ne yapacagım bilmiyorum yasım 30canım 10 yıl çok uzun. uzun korununca 6 aya kadar bekleyin derler.
bende 33 yasındayım. 13 aylık evliyim ilk ay korunduk sadece. bir yıldır olmuyor.
asıl demek istediğim, aşıda sprrmlerin yumurtaya doğrudan transferi yapılıyor. ama ne bende nede eşimde sıkıntı olmadığı için transfere gerek var mı..
kafamda deli sorular
aşılamayı deniycez artık napalım :)Can'ım ben de aynı durumdayım sorun yok ama olmuyor ne yapacagım bilmiyorum yasım 30
vallahi topiklere baktım da ilk aşılamada tutmamış çoğu kişide..ee 2.3. derken tüp bebek parasını buluyor bu iş..ben de bi süre deneyeyim diyorum bu ay hsg çektirdim, rahim filminden sonra 6 ay ihtimal baya yüksek oluyormuşcanım 10 yıl çok uzun. uzun korununca 6 aya kadar bekleyin derler.
bende 33 yasındayım. 13 aylık evliyim ilk ay korunduk sadece. bir yıldır olmuyor.
asıl demek istediğim, aşıda sprrmlerin yumurtaya doğrudan transferi yapılıyor. ama ne bende nede eşimde sıkıntı olmadığı için transfere gerek var mı..
kafamda deli sorular
Evet tabiki hersefernde fiyat yenileniyorcanım ilkinde tutmazsa her seferinde bu ücret ödeniyor mu?
Arkadsm kusura bakma ama sizin gbi insanlari hic anlamiyorum insan 11 sene evli oldugu halde cocuk dusunmezmi ya evlilik nedirki baska cogalmak bi aile olmak diyilmidr gelmissin 38 yasina daha hic yapmasan iyi olur .yani olmasa 11 yil saygi duyucamda bu sekilde bilemiyorumcanım bende ve eşimde de bi sorun yok ama artık 38 yaşındayım daha fazla vakit kaybetmemek için acaba garantiye mi alsam diye düşünüyorum, yoksa başka amaç yok...biz de 10 - 11 yıllık evliyiz ve son 2 aydır korunmuyoruz, daha önce hep korunduk... yaş geçip yumurta rezervleri bitmeden diye düşündüm
Uardimci olayim sana tatlim asilama tamamaen dr kontrlnde oluyor.yani yumurtani o buyutyor igneyle o catlatyor tamamen kontrol altinda olmali amac bu daha sonra tam dogru zamanda asilama yapiliyr spermler tuplere yakin bir yere asilaniyor fakat normal iliskye gore sans biraz daha fazlamrh tatlım..
merak ettiğim bsy var.
aşılama yapmanın mantığı tam olarak ne. yani hangi durumlarda uygun görülüyor.
bende yada eşimde herhangibir sıkıntı cıkmadı.
aşılama yapmak ne kadar işe yarar bilemedim :)
tşk ederim canım. hayırlısı bakalım.Uardimci olayim sana tatlim asilama tamamaen dr kontrlnde oluyor.yani yumurtani o buyutyor igneyle o catlatyor tamamen kontrol altinda olmali amac bu daha sonra tam dogru zamanda asilama yapiliyr spermler tuplere yakin bir yere asilaniyor fakat normal iliskye gore sans biraz daha fazla
Evet gecen ay ilk asilamam yapildi beta hcg 30 a kadar cikti sonra dustutşk ederim canım. hayırlısı bakalım.
sen denedin mi aşılamayı..
acı oluyor mu...Evet gecen ay ilk asilamam yapildi beta hcg 30 a kadar cikti sonra dustu
merhaba canım.Malesef olmadı buseferkiCvp vermedin ne oldu asilaman
Yok hic aci yok ya ince bi boru ile yapiliyor asilama .bin lira hastahaneye verdim 500 de igne vs. Benim asilamam kismen oldu ama sanirim tutunamadi bilemiyormacı oluyor mu...
özel de mi yaptırdın.. ne kadara maloluyor..
ne kadar çok sordum demi...:)
Nasıl okunuyor meryem suresicanım bende Meryem suresini 41 tane kesme şekere okuyosun hergün bi tane yiyorsun ona başlamıştım ama daha var sendee yap.inş. şifa olur sanada banada...
nevsehirde 1500 civarı diyorlarslm bende aşılama düşünüyorum da ücreti ne kadara mal oluyor canlar
ben adana dayım başkent hastanesine sordum 370 aşılama muayene 91 dedinevsehirde 1500 civarı diyorlar
çok uygun.. burası neden böyle ki..ben adana dayım başkent hastanesine sordum 370 aşılama muayene 91 dedi
mrh canım..Yok hic aci yok ya ince bi boru ile yapiliyor asilama .bin lira hastahaneye verdim 500 de igne vs. Benim asilamam kismen oldu ama sanirim tutunamadi bilemiyorm
VALLA BENDE ŞAŞIRDIM YA SENİNKİ SADECE AŞILAMA MI YOKSA İLAÇLAR DOKTOR ÜCRETİ FALAN DAHİL Mİçok uygun.. burası neden böyle ki..
farkı mı bu acaba.
memurum ben. belki benim dediğim fiyat güvencesiz fiyatıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?